Bibelen: En jødisk sammensværgelse og svindelnummer mod ikke-jøderne


Bibelen er en jødisk sammensværgelse. Kristne er ført bag lyset under en kraftfuld besværgelse. Kristendommen er intet mere end et ondt program med følgende mål:

"Må hans navn og minde blive udslettet."
--Den jødiske Talmud

"Vi vil ødelægge Gud"
--Citat fra Zions Ældres Protokoller


Listen er endeløs, og det er så himmelråbende indlysende, hvad der er blevet gjort. Vi ved alle, at nazaræeren er fiktiv. Jøderne ved det selv og tror ikke på ham, da han er en løgn baseret på 20+ korsfæstede "frelsere", der blev stjålet fra hedenske pantheoner rundt omkring i verden.

Jeg har lagt en masse tid og kræfter i at researche Bibelen, da så mange mennesker har alvorlige hæmninger på grund af intens indoktrinering med kristendommen, og de spirituelle kraft der er blev tilført den. Det er indlysende, at Bibelen er et svindelnummer og en løgn.


"Vi skal nu forsøge at besvare det spørgsmål, som naturligt må opstå i hovedet på alle, der for første gang ser ligheden mellem hebræernes og andre nationers legender: har hebræerne kopieret fra andre nationer, eller har andre nationer kopieret fra hebræerne? For at besvare dette spørgsmål, vil vi; først give en kort beretning eller historie om Pentateuken og andre bøger i Det Gamle Testamente, hvorfra vi har taget legender, og påvise, på hvilket tidspunkt de blev skrevet; derefter vise at andre nationer var besat af disse legender, længe før dette tidspunkt, og at jøderne kopierede fra dem."
- Bible Myths And Their Parallels in Other Religions af T. W. Doane © 1882, side 92


Skabelsen:
"Strukturelt, præsenterer Mosebog 1-11 et fascinerende indblik i, hvordan Bibelen udviklede sig fra en samling af polyteistiske myter og legender fra forskellige kulturer til en overvejende, kohærent beretning om israelitisk historie."
- 101 Myths of the Bible af Gary Greenburg © 2000; side 3

For at opsummere, blev alle karakterer i Bibelen stjålet fra hedenske, ikke-jødiske religioner og erstattet med en jødisk karakter:


Ved at skabe modstående Guder, hvor én er "god" og den anden "ond", har jøderne været i stand til at manipulere verden ud over den vildeste fantasi.


Den jødiske Dommerbogen består af stjålent materiale fra:De hedenske Guder endte i de blasfemerende grimoirer.

"Intet andet folk har nogensinde været så bevidst om ultimativ forrang gennem overnaturlig indgriben. Dette har givet dem samhørighed og mod til at holde ud i lyset af forfølgelse og decimering. Overbevisningen, at hver eneste jøde en dag vil tage andel i sin guddommelige skæbne som medlem af verdens herskende race, har gjort ham stolt og har givet ham muligheden for at overleve uintegreret blandt Jordens nationer."
"Inkluderet i den lovende arv, var en frelser, eller messias, til at anlægge "Riget". "Denne messias ville enten være en midlertidig, menneskelig leder, der, med sine hære, ville omstyrte Israels fjender eller et overnaturligt væsen, der ville gøre det samme og også etablere et "evigt", jødisk rige." "Den jødiske imperialisme ville således komme, når den længe ventede frelser tilintetgjorde fjenderne og gav deres krigsbytte til Israel. Som Larson siger: "Denne Messias vil sætte dom over ikke-jøderne, og de vil blive slaver af Juda..."
De ovenstående to paragraffer er uddrag taget fra The Christ Conspiracy: The Greatest Story Ever Sold af Acharya S. © 1999 - taget fra side 325 og 326.

Bibelens formål var:


Bible Myths And Their Parallels in Other Religions af T. W. Doane Copyright 1882

Til slut, gør Satan det meget klart i Al Jilwah og Qu’ret al-Yezid om disse løgne.


"DER ER INGEN GUD UDEN MIG SELV" "HVEM VOVER MED DENNE VIDEN AT TILBEDE BIBELENS OG KORANENS FALSKE GUDER?"
-SATAN
FRA QU'RET AL-YEZID

"SATAN" BETYDER FJENDE PÅ HEBRAISK

"Vi vil ødelægge Gud"
--Citat fra Zions Vises Protokoller
REFERENCER:

Andre referencer:

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457