AZAZEL er også kendt som ZAZEL, SAMYAZA, SAMYAZAZEL, SHAMGAZ, SHEMYAZA, SHAMYAZA, SHEMIHAZAH, SHAMASH (babylonisk), UTU (sumerisk; Den Skinnende),* SAMAS (akkadisk), BABBAR (sumerisk), Ashur (assyrisk), SHAMIYAH (Hathra), SEMJAZA

 • Tegn i dyrekredsen: Stenbukken/Vandbæreren (begge 1-10 grader)
 • Tarotkort: Sværdenes Es
 • Planet: Saturn og den sydlige måneknude (Dragens Hale)
 • Stearinlysfarve: Blå og sort
 • Metal: Bly
 • Element: Luft
 • Symboler: Ørnen, Skorpionen og Faravaharen (se nedenfor)
 • Tal: 20
 • Rang: Øverste Fanebærer for Den Infernalske Hær
  Azazel arbejder direkte med Satan
  Han er ansvarlig for den øverste sikkerhed i Helvede.

*Han dikterede personligt ovenstående til mig

Fra Ypperstepræstinde Maxine:
Jeg kender Azazel godt og er ham meget nær. Han er en meget vigtig Gud og er meget højt rangeret. Han er 2,3 meter høj, meget stærkt bygget og har lysblondt, løstsiddende hår, der når ned forbi hans skuldre. Han har gennemtrængende, blågrå øjne. Han er meget kraftfuld og er meget dedikeret til Lucifer. Han forventer 100% og kan være meget alvorlig og striks. Han interagerede tæt med mennesker og uddannede os i tider meget langt tilbage. **AZAZEL ER IKKE PAIMON, som nogle af de fornærmende grimoirer hævder. De er to forskellige Guder. Azazel er en Prins. Paimon er en Konge. Azazel er meget højt rangeret; MEGET tæt på Lucifer. Han siger, han er omkring 60.000 jord-år gammel.

Azazel arbejdede intensivt med mig på denne side. Han førte mig til mange forskellige referencer og ressourcer (se liste nedenfor). Han bad mig nævne "Hammurabis Lov", og at dette dokuments indhold er blevet drastisk ændret gennem århundreder, samt, at det vi har nu overhovedet ikke minder om det oprindelige. Azazel står for retfærdighed og taler på ingen måde for overgivelse eller at vende den anden kind til.
Selvom der findes nogle få beretninger om, at Azazel er gift med forskellige Gudinder, er dette unøjagtigt. Azazel tog en menneskelig kone for omkring 10.000 år siden.

"Azazel viser sig for mig med en utrolig pulserende og oplivende grøn aura. Han er striks, hvis du ikke gør det, der kræves af dig, men han er meget venlig og forstående - især hvis du går gennem dårlige tider som f.eks. spirituelt angreb eller dårlige planeter. Azazel har hjulpet og vejledt mig så meget. Jeg husker engang, hvor jeg havde nogle virkelig dårlige planeter, og det begyndte at føles som om, at jeg var lige ved at knække. Azazel beroligede mig og fik mig til at føle, at jeg gjorde Fader Satan, Ham og Guderne stolte, og at de dårlige tider ville være overstået på et tidspunkt. Jeg er Azazel meget taknemmelig!"
Hil Azazel!
- Vovim Baghie
Han ønskede at holde det hemmeligt for flere år siden, men Azazel er søn af Satan og ikke Beelzebub.
Azazel er en Krigergud for retfærdighed og sandhed. Hans byer var Larsa/Ellasar i Sumer samt "Sippar", som var en gammel akkadisk by på Eufrats østlige bred, nord for Babylon. Sippar ligger 32km sydvest for Bagdad i Irak. Sippar var en af de første byer, der blev etableret af Guderne.

'Ellasars sumeriske navn er givet som Ararwa, tilsyneladende for Arauruwa - 'lysets hjem' - hvilket er den sande betydning af den ideografiske gruppe, hvormed det skrives. Ruinerne af dette gamle sted er nu kendt som Senqara og ligger på Eufrats østlige bred, omtrent midtvejs mellem Warka (Erek) og Muqayyar (Ur i Kaldæa).
Ud over navnet Larsa, ser byen også ud til at have været kaldt Aste azage, "det hellige (lyse, rene) sæde (eller trone)", og begge dens navne er tilsyneladende afledt af, at byen var en af de store babylonske centre for solgudstilbedelse.
Som de fleste af de vigtigste byer i Babylonien, havde den et stort tempeltårn, kaldet E-dur-an-ki - 'huset for båndet mellem himmel og jord'. Byens tempel bar det samme navn som det ved Sippar, dvs. E-babbar, 'Lysets Hus', hvor solguden Samas blev tilbedt. Dette tempel blev restaureret af Ur-Engur, Hammurabi (Amraphel), Burna-burias, Nebukadnesar og Nabonid. Blandt tabletterne fundet af Loftus ved dette sted var den tablet, der giver længdemål, kvardreringer og kubikrødder, og dette signalerer, at stedet var et af de store centre for babylonisk læring. Ud over resterne af disse templer, er der spor fra væggene samt rester fra borgernes huse. Byen blev først regeret af dens egne konger, men blev en del af det babyloniske imperium i tiden efter Hammurabis regeringstid'¹
Azazel er Guden for Retfærdighed og Hævn. Han er en Mester i De Sorte Kunster og Beskytteren af Rejsende. Hans symbol, farahavaren (vist til venstre), repræsenterer valgfrihed samt beskyttelse. Farahavaren var den oprindelige vingede skive.
Han var Igigi'ernes oprørsleder. Azazel er også Guden for spådom og er blevet konsulteret af mange sandsigere. Han var også den Øverste Guddom for byen Hathra. Som den øverste Guddom for Hathra, var han kendt som "Shamiyah". Bemærk skulpturens horn i billedet til venstre.

Sammen med Beelzebub kontrollerede han Gudernes luftveje iført sit symbol, ørnen.

"I Bad-Tibria, etableret som et industrielt centrum, satte Enlil sin søn Nannar/Sin i kommando; teksterne omtaler ham, i listen over byer, som NU.GIG ('Ham af nattehimlen'). Der mener vi, at tvillingerne Inanna/Ishtar og Utu/Shamash blev født - en begivenhed markeret ved at knytte deres far, Nannar, til den næste konstellation i dyrekredsen, Gemini (Tvillingerne). Som guden trænet i raketter, blev Shamash tildelt konstellationen GIR (som både betyder 'raket' og 'krabbens klo' eller Krebsen), efterfulgt af Ishtar og Løven (Leo), på hvis ryg hun traditionelt blev afbildet."²

I den jødiske/kristne bibel står der, at "Azazel lærte mændene at lave sværd, knive, skjolde og rustninger."
De åndeligt krænkende grimoirer hævder, at Azazel er et geni inden for metalarbejde, mineralogi og geologi. Dette er alt sammen symbolsk. Han er en mester af alkymi; spirituel alkymi. Spirituel alkymi har at gøre med transformationen af elementerne i den menneskelige sjæl, at trække energi fra Jorden og at arbejde med Jorden på spirituel vis. Hvert af de syv chakraer repræsenteres af et bestemt metal. Azazel arbejder sammen med Satans dedikerede disciple på at opnå Guddommen.

Alt det ovenstående er spirituelt. Den bibelske beretning blev fordrejet. "Sværdene, knivene, skjoldene og rustningerne" er alle spirituelle våben. Han ekspert i planeterne, konstellationerne og astrologi. Han er også meget dygtig inden for kunsterne samt smykker og kosmetologi. Azazel skaber skønhed.

AZAZELS SEGL ET
AZAZELS SUMERISKE SEGL

*Mange af de Oprindelige Guder var kendt som "De Strålende" på grund af deres kraftfulde auraer.

¹ International Standard Bible Encyclopedia
² The 12th Planet af Zecharia Sitchin © 1976

Andre referencer:

Religion in Ancient Mesopotamia af Jean Bottéro
Translated by Teresa Lavendar Fagan, University of Chicago Press, © 2001

An Illustrated Dictionary, Gods, Demons and Symbols of Ancient Mesopotamia af Jeremy Black og Anthony Green, © 1992

Mythology of the Babylonian People af Donald A. Mackenzie © 1915

 

© Copyright 2005, 2016 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 001-216-457


 

Tilbage til: Højtstående Guder og Helvedes Kronede Prinser