Satanisk information til ateister og andre skeptikere


Her er en vigtig besked til ateister og dem, der mener, at det okkulte, paranormale og den astrale verden er ikke-eksisterende og/eller bare noget vrøvl;
tag venligst god tid til at læse dette:

Jeg har modtaget flere personlige e-mails fra tidligere ateister og andre skeptikere, der mente, at satanisme og det okkulte blot var opspind, produkter af en overaktiv fantasi og/eller urealistisk tåbelighed. Alle disse mennesker skrev til mig, fordi de, til deres store overraskelse, indså, at Satan er HELT virkelig.

Jeg har også læst offentlige artikler fra forskellige kilder, hvor sekulære personer forsøgte at eksperimentere med ritualer på denne hjemmeside, bare for sjov. De fik åbenlyse oplevelser - de forkerte af slagsen.

Satanisme er ulig andre moderne religioner. De, som åbner deres sind for Satan, VIL opleve ham. Desværre har kristendommen og dens kohorter givet folk det indtryk, at den åndelige/astrale verden blot er det rene nonsens. Der sker kun meget lidt spirituelt i disse religioner, om noget overhovedet. Deres antilivsagtige doktriner er alle baseret på stjålent materiale fra religioner, der gik forud for dem. Dette materiale blev fuldstændig forvansket (hvor al den spirituelle viden blev fjernet fra det) og fordrejet til at være i overensstemmelse med deres dagsorden om spirituelt at slavebinde verden; at holde spirituel viden og kraft i hænderne på et par få.

Satanisme er meget anderledes. Satanisme er i virkeligheden menneskehedens OPRINDELIGE RELIGION. Satanisme er baseret på de oldgamle religioner, der gik hundredevis til tusinder af år forud for jødedommen og kristendommen.
Satanisme adskiller sig også fra andre moderne religioner ved at være baseret på videnskab. Alt okkult kan forklares videnskabeligt. Desværre har jødedommen/kristendommen holdt menneskeheden faretruende tilbage inden for videnskab, teknologi, forståelse af det okkulte og viden om sjælen. Ukendt for mange, har kristendommen altid været og ER intet mere end et værktøj brugt til at fjerne viden, især spirituel viden. Vores begrænsede forståelse af kvantefysik har afsløret en smule om den menneskelige sjæl.

"Kirlian-fotografering" afslører det faktum, at vi har en aura. Kirlian-fotografering er en specialiseret form for fotografering, meget lig røngtenbilleder. Selvom skeptikere forsøger at modsige, at kirlian-fotografering er en reel ting, findes der billeder af auraer hos personer, fra henholdsivis før og efter personerne udførte en omgang hatha yoga (som forstærker sjælens kræfter), og der er en tydelig forskel, idet auraen er meget stærkere efter yoga. Dette kan man også mærke som yogaudøver; det er den elektrificerende energifornemmelse, man kan føle efter selve sessionen, som opsluger hele kroppen. Sjælen gløder. Hvis du tvivler på dette, så forsøg dig blot med hatha yoga (fysisk yoga) på en korrekt måde i en måned eller mere og se, om du ikke begynder at kunne mærke din sjæl.

Satanisme er en sindelig og sjælelig religion. Den amerikanske regering og andre verdensmagter kender udmærket til denne evne i mennesker, og de ved, at spirituel krigsførelse er en realitet, selvom de holder meget af dette fra offentligheden (der er referencer nederst på denne side).

Uanset hvad du kan have lært at tro, eller som du er overbevist om er irrationelt og meningsløst; så er Satan og hans Dæmoner HELT OG ALDELES VIRKELIGE. De er ikke "onde", som den kristne kirke har afbildet dem til at være. I virkeligheden er Satan ikke i overensstemmelse med det kristne eller vestlige begreb om "ondskab". "Godt" og "ondt" er intet mere end kulturelle begreber; Satan transcenderer dette. Hvis du er uerfaren, så husk dette. Uanset den formelle uddannelse du kan have opnået, så læg alt du har lært til side og fortsæt med respekt. Folk, der er seriøse og respektfulde, får det samme igen fra Satan og hans Dæmoner.

Dem, der er ude på sjov og spænding, indbyder katastrofe. Satanisme er også meget ulig andre religioner, idet, at når man åbner en dør for Satan i sit sind, så vil dette være permanent. Satanisme svarer til en ensrettet gade, hvor man kun kan bevæge sig fremad; man kan ikke vende om. Dette skriver jeg ikke til dem af jer, som er her af skolastiske formål eller researcher. Man skal udføre ritualer og/eller bevidst handle på én eller anden måde for at invitere Satan og/eller hans Dæmoner ind i ens liv. Satan presser sig IKKE ind på livet af nogen.

Min artikel her har til formål at informere udenforstående, ateister og andre skeptikere om sandheden om satanisme.
Husk at behandle den viden, du gives her, med seriøs respekt, og så vil det gå fint. I tillæg til de e-mails jeg har fået fra tidligere skeptikere, skriver jeg også denne artikel, fordi en gruppe af professionelle personer, der var skeptikere, forsøgte at hidkalde en Dæmon for sjovs skyld, og jeg blev efterfølgende gjort opmærksom på dette. De fandt bagefter, på den hårde måde, ud af, at der ikke skal fjolles rundt med eller tages let på sataniske ritualer.

For at runde af, så respekterer satanister fritanke og støtter standhaftigt adskillelsen af kirke og stat. Vi missionerer ikke, ligesom vi heller ikke presser vores religion ind på livet af nogen. Jeg kommer her blot med et par vigtige fakta for folk, der har valgt at besøge denne hjemmeside.

- Ypperstepræstinde Maxine Dietrich

Om mig selv: Selvom jeg blev opdraget til at være kristen, blev jeg ateist i mine tidlige tyvere. Jeg var stærkt ateistisk i over femten år, inden jeg kom til satanisme. Jeg troede ikke engang på den menneskelige sjæls eksistens. Jeg gik på universitetet, hvor mine hovedfag i flere år var naturvidenskab, og jeg har tidligere været aktivt medlem af det Amerikanske Mensa.

Bøger at læse om regeringers bevidsthed om og involvering i det "paranormale":