Spirituel satanisme for nybegyndere


Desværre har den kristne kirke arbejdet uophørligt på at fjerne viden, undertrykke presse- og ytringsfrihed og angribe Satan. Satanisme er en enorm trussel mod mange, der ønsker at bevare kontrollen og magten, fordi satanisme placerer denne kontrol og magt i hænderne på den almindelige mand og kvinde. Satanisme er med vilje blevet voldsomt undertrykt, og dens tilhængere er blevet brutalt forfulgt. Fjendtlige programmer, der foregiver at være såkaldte "religioner", har haft friheden til at fremme deres egne løgne og skrækhistorier om satanisme for at holde folk væk ved at bruge manglende viden og frygt. Dette har ført til stor uvidenhed og forvirring om satanisme og har haft en meget uheldig virkning på mange, der kun har oplevet misforståelser og ikke har haft nogen til at besvare deres spørgsmål, når de har ledt efter Satan.

Satanisme er en MEGET spirituelt intens religion. For folk, der er vokset op i kristne hjem eller har været ateister, kan denne spirituelle intensitet være overraskende eller endda komme som en chok. Fjendens programmer, såsom kristendom og islam, er spirituelt døde; med andre ord sker der ingenting, og når der endelig gør, er det meget mildt. Programmer som kristendommen er baseret på stjålne og falske skikke, og spiritualiteten blev bevidst fuldstændig fjernet. I modsætning til kristne, der beder og beder uden at få svar, får satanister himmelråbende svar, og jeg mener ikke tyve år senere!

Mange spirituelle satanister har haft samme slags oplevelser. Dog er vi alle individuelle, og det, som én person oplever, oplever andre ikke nødvendigvis. Alt dette har at gøre med, hvor avanceret ens sjæl er i ens nuværende liv. Folk, der mediterede regelmæssigt i deres tidligere liv, er mere spirituelt åbne end dem, der aldrig har arbejdet med disse discipliner, uanset hvem de er.

Her er nogle af de ting, du kan forvente som ny inden for spirituel satanisme:

Mange ting som sker tidligt kan være stimulerende og spændende. Husk, at dette er noget nyt, og det kræver noget tilvænning, da du etablerer stærke og permanente spirituelle forhold, der vil hjælpe dig umådeligt.

På et tidspunkt, og som regel når du føler dig selvsikker, vil Satan højst sandsynligt vise dig, hvad der er galt med dit liv. Satan ved alt om os, og hvor vi er på vej hen som følge af vores handlinger, mangel på initiativ, eller hvad end det måtte være. Hvis vi gør noget, der senere vil have en skadelig effekt på vores liv, vil han åbenlyst lade os vide det. Konsekvent meditation bringer også bevidsthed, og man vil bemærke og se ting, som de fleste andre er komplet uopmærksomme på.

Dette kan være forvirrende og ligefrem skræmmende for nogle, især med alle de løgne og falske skrækhistorier som er blevet spredt af fjenden i århundreder. Der er ingen grund til bekymring. Han retleder dig kun, fordi han holder af dig. Han vil sommetider sende en Dæmon for at vejlede en, som han gjorde med mig, og jeg er den dag i dag dybt taknemmelig. Dæmonen kan være striks eller gøre hvad end der skal til for at få dig til at lytte og ændre dig selv.

SATAN OG HANS DÆMONER VIL ALDRIG BEDE DIG OM AT GØRE NOGET SKADELIGT VED DIG SELV ELLER ANDRE! Disse former for oplevelser kommer fra kristne engle og andre væsener, der overhovedet ikke har noget at gøre med Satan eller nogen af Guderne/Dæmonerne.

Forbliv altid åben. Hvis du har problemer med at forstå noget eller er forvirret, kan du bede Satan om at hjælpe dig, hvilket han vil. Husk ALTID at vise respekt og ærbødighed over for Satan og vores Dæmonvenner, og til gengæld vil de belønne dig med stor visdom og viden, som udenforstående aldrig vil have.

Det såkaldt "overnaturlige" er ofte en del af vores dagligdag som satanister. Dette er en positiv ting. Satan vil belønne dig med en følelse af spirituel og indre styrke, der kan få dig igennem hvad som helst. Spirituelle gaver begynder at åbne sig mere og mere op for en, og man får samtidig selvtillid og dyb forståelse.

Til slut er det vigtigt at have en stærk og positiv attitude og ikke at lytte på de falske lortehistorier fra dem, der overhovedet ikke ved noget om Satan eller satanisme. Må Satans velsignelser være med dig og din rejse inden for spirituel satanisme være rig og givende.

AFSLØR KRISTENDOMMEN

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457