Spøgelser


Spøgelser er sjæle, der ikke er taget videre, og som forbliver fanget på det astrale. De fleste spøgelser er ikke bare "tomme skaller" som det jødiske mystikerlort forsøger at prædike. De fleste spøgelser har følelser, deres personligheder er intakte, og alle er ved bevidsthed. Sjælen er som vand og påtager sig formen/udseendet af kroppen, den har levet i. Spøgelser kan blive fanget på det astrale af en række årsager. De fleste hviler ikke, da der på en eller anden måde stadig er store problemer, og derfor nægter de at tage afsted. Folk, der mediterer og har en stærk sjæl, skiller sig ud som et fyrtårn på det astrale. Jeg husker, for flere år siden, at en ven af min søn og hendes mand fik en spirituel læsning fra mig i en travl restaurant i dagtimerne. Hun er også synsk. Der boede et spøgelse i hendes hjem, som var blevet venner med hendes søn (der kun var fem år gammel på det tidspunkt). Dette spøgelse fulgte også med hende til hendes nye hus, da familien flyttede.

Pludselig, mens hun var i gang med at fortælle mig om ham, sagde hun "han er her". Selvfølgelig gik han lige efter mig. Han gik ind i mig og begynte at tale gennem mig. Han døde af alkoholisme i begyndelsen af 1950'erne i de første hus, de boede i, var meget ensom og blev venner med hendes søn, som kunne se ham og kommunikere klart med ham. Han var meget bekymret for, at de ville afvise ham og forsikrede alle (gennem hans kommunikation gennem mig), at han aldrig ville skade nogen. Jeg så det rum, hvor han døde, og sengen han døde i. Efter læsningen og kommunikationen var forbi, fortalte hun mig, at et par andre synske også var kommet forbi hendes hjem, og begge havde sagt det samme som mig.

Der findes niveauer af spøgelser. Niveau et spøgelser og niveau to spøgelser. Niveau et spøgelser er som spøgelset, jeg skrev om ovenfor. De kan fornemmes af gennemsnitlige personer, der er lidt mere åbne i sjælen, og af børn, der er åbne nok til at se og fornemme dem. Disse spøgelser har ikke meget kraft og er ofte spirituelle ofre. De har forskellige grunde til ikke at ville videre. Disse kan omfatte at have være blevet myrdet, især i tilfælde hvor morderen ikke er blevet fanget, og/eller kroppen ikke er blevet fundet, eller hvor andre usædvandlige eller særlige forhold kredser om døden. Sjælen er ikke i hvile. Det er ofte sådan, at kroppen ikke er blevet fundet, eller ikke er begravet hvor sjælen ønsker det. Døden kan også være forekommet ved et uheld. Personen kan være forsvundet og prøver at fortælle familien, at han eller hun er død.

Der er endda nogle, der ikke engang ved, at de er døde. Min søn var blevet venner med to brødre - dette var meget trist; den yngre bror (i sine sene teenageår) var småt bygget. Hans kæreste vågnede morgenen efter en nat, hvor de havde festet igennem, og fandt ham stiv, kold og død af alkoholforgiftning. Dagen efter tunede jeg ind på ham, og han vidste ikke engang, at han var død, og undrede sig over, hvorfor jeg overhovedet kontaktede ham.

Nogle gange vil et spøgelse forsøge at fortælle noget, de føler er vigtigt, inden de tager videre. Dette kan ske inden for en uge efter deres død. Derefter tager de videre efter et par dage. Min onkel (som var en svag sjæl) prøvede at kommunikere med mig og min mor for længe siden. Dette flippede mig lidt ud, da jeg på daværende tidspunkt var ateist og ikke ønskede at have noget med det at gøre, da jeg ikke troede på sjæle eller lignende, men da min mor sagde, at hun også kunne mærke ham, men tunede ham ud, vidste jeg, det var rigtigt. Han forbandt sig til mig, ved at jeg så hans dødsannonce i avisen. Der var en særlig personlig grund, der også involverede en anden af mine slægninge.

Så findes der også dem, der er kendt som "niveau to spøgelser". Dette er noget andet. Disse sjæle er meget mere sjældne end de andre, jeg lige skrev om. Disse var allerede kraftfulde troldmænd og hekse, da de var i live, og VED, AT DE ER DØDE - poltergejster og dem, der kan forårsage alle former for kaos og ravage visse steder. Nogle kan endda flytte objekter, påføre skader, snit og sådan på levende væsener, både mennesker og dyr. De er åbenlyse, og de fleste mennesker, selv dem, der ikke er synske, kan fornemme deres tilstedeværelse.

Vandenergi er kold og i mange tilfælde dødsenergi. På steder, hvor der har været voldelige dødsfald, er der ofte vandproblemer, som regel i form af uforklarlige lækager.

 

© Copyright 2011, 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457