Fryden Ved Satans forummer


Det er absolut gratis og åbent for alle at være medlem af Fryden Ved Satan/Joy of Satan. Vi opkræver ikke nogen former for "medlemsgebyrer", og vi kræver heller ikke betaling for nogen form for viden.

Vi mener, at ens forhold til Satan er et anliggende mellem en selv og Satan - Der er ingen mæglere i satanisme. Vi er ikke nysgerrige om vores medlemmers liv. Vi respekterer vores medlemmer og deres privatliv. Frem for alt arbejder vi for Satan, og vi gør det, han ønsker, vi skal gøre. Satan har understreget, hvordan al spirituel viden bør være åben og frit tilgængelig for alle. Vi ærer hans ønsker og forsøger ikke at bruge eller hamstre spirituel viden for nogen form for personlig vinding.

Grundet det store antal medlemmer, er vi nødt til at blive bedre organiserede. Grupperne nedenfor er alle Joy of Satan e-grupper. Husk venligst, og især hvis du er ny inden for satanisme, at hovedgruppen/forummet har tusindvis af medlemmer. Fordi vi er underbemandede, kan gejstligheden ikke svare på de fleste individuelle emails, og det frarådes på det kraftigste at emaile gejstligheden. Fryden Ved Satan/Joy of Satans forummer er ret åbne og frie. I de større grupper kan man forvente nogle forskellige holdninger blandt folk. Husk venligst dette og brug sund fornuft, inden du overvejer at følge nogen råd, du måtte modtage. Satanisme handler om at tænke selv, så det er vigtigt at være selektiv, når man modtager ny information.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at stille dem i forummerne, men vi opfordrer dig kraftigt til at gennemlæse informationen på Fryden Ved Satan hjemmesiden først. Alt for mange mennesker forsømmer selvstudium. Satan er giveren af viden. Man kan ikke komme videre i satanisme uden viden. Dette er tydeligt i forummerne med hensyn til folk, der kommer med alvorligt fejlbehæftede udsagn grundet manglende viden. Du vil være i stand til at skelne sandhed fra nonsens, hvis du tager dig tid til at lære. Dette vil også hjælpe dig med at håndtere denne slags ting i din hverdag, offline. Læs venligst reglerne anført på forsiden af de enkelte forummer inden du deltager og sørg for, at du forstår dem. Vi er lovlydige. Enhver, der poster og/eller på nogen måde fremmer noget, der går imod gældende lovgivning, vil blive bandlyst og udelukket fra videre deltagelse.

Vær venligst opmærksom på, at der er fjendtlige infiltratorer i alle vores forummer. Nogle af disse hævder at være "satanister", men deres trolling, chikane af vores medlemmer og forsøg på at skabe splid inden for det sataniske fællesskab afslører deres sande formål. Hvis du nogensinde modtager chikanerende eller uønskede emails fra ovenstående, så anmeld det enten til Fryden Ved Satans gejstlighed eller post personens identitet til forummet.

Vær venligst også opmærksom på din egen personlige sikkerhed online, og især i forummerne. Det er meget uklogt at afsløre personlige informationer.

BEMÆRK VENLIGST:

FORUMMERNE NEDENFOR ER OFFICIELLE FRYDEN VED SATAN/JOY OF SATAN FORUMMER. DER ER ANDRE GRUPPER PÅ NETTET, DER HÆVDER AT VÆRE "FRYDEN VED SATAN" / "JOY OF SATAN" - DISSE STRÆKKER SIG FRA FACEBOOK TIL YAHOO OG ANDRE HJEMMESIDER. VÆR OPMÆRKSOM PÅ DETTE.

FRYDEN VED SATAN/JOY OF SATAN HAR INGEN OFFICIELLE REPRÆSENTANTER ELLER GEJSTLIGE I DANMARK. FRYDEN VED SATANS/JOY OF SATANS GEJSTLIGHED INDLEDER ALDRIG NOGENSINDE KONTAKT TIL MEDLEMMER UDEN FOR DE OFFICIELLE FORUMMER!Klik HER for at komme til vores danske forum

(Læs venligst reglerne inden du deltager)

REGLER:  

1. Vi ved, at Satan og hans Dæmoner er reelle, sande væsener. Hvis du er LaVeyansk eller har anden tro, så del ikke dine overbevisninger her.

2. Folk, der sympatiserer med og/eller støtter Satans fjender (jøderne, de kristne og muslimerne), VIL BLIVE BANDLYST OG UDELUKKET FRA VIDERE DELTAGELSE!

3. Blasfemi mod Satan og/eller hans Dæmoner vil ikke blive tolereret!

4. Hvis du mener, at Satan eller hans Dæmoner er onde, er dette ikke et forum for dig. Find et andet.

5. Del ikke wiccanske eller andre ikke-sataniske læresætninger her.

6. Forsøg ikke at fremme enkeltpersoner, grupper eller organisationer, der går imod Fryden Ved Satan. Dine indlæg vil blive slettet, og du vil blive udelukket fra videre deltagelse.

7. Vi er lovlydige. Enhver, der poster og/eller fremmer noget, som går imod gældende lovgivning, vil blive bandlyst og udelukket fra videre deltagelse.

8. Vær venligst høflig - flaming tolereres ikke.

9. Vær opmærksom på din personlige sikkerhed. Alle indlæg indeholdende personlig information vedrørende dig selv eller andre medlemmer vil blive slettet. Brug et alias/brugernavn, som du ikke bruger andre steder, og som ikke kan forbindes til dig.


INTERNATIONALE FORUMMER:
Grupperne nedenfor er internationale og andetsprogede grupper, hvor samtalen foregår på engelsk eller andre sprog.

Klik HER for at komme til vores engelsksprogede forum

Joy of Satan Ministries Sermons and Newsletters
Denne gruppe er for folk, der kun ønsker at modtage prædikener og opdateringer fra Fryden Ved Satans gejstlighed. Denne gruppe indeholder kun udgående beskeder/nyhedsbreve fra gejstligheden. BEMÆRK: ENGELSKSPROGET - ALLE INDLÆG FRA GEJSTLIGHEDEN KAN ALTID FINDES PÅ DANSK I DET DANSKE FORUM.

Grupo de correo electrónico para los hispanohablantes [haga clic aquí]
E-gruppe for spansktalende medlemmer.

Радость Сатаны 666
E-gruppe for russiske medlemmer.

 

© Copyright 2008, 2010, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457