Satanisme for børn og teenagere


Din interesse i Satan er meget positiv og et stærkt tegn på, at du søger sandheden. Det er vigtigt, at du lægger alle fordomme bag dig for at lære Satan at kende. Det meste af det, du sikkert har hørt om ham fra ikke-sataniske kilder, kommer fra hans fjender og folk, der hader ham uden nogen rigtig grund, udover at de har lært at tænke sådan. Andre hader ham, fordi han er en kæmpe trussel mod deres egen magt, rigdom og kontrol, som er bygget på løgne.

Der er blevet fortalt mange løgne om Satan og hans Dæmoner. Disse løgne er blevet påtvunget mennesker. Frygt, løgne og tvang har været brugt som våben i hundredevis af år. Satan og hans Dæmoner er IKKE ONDE!! De er dem, som bragte viden til menneskeheden, så vi kan være frie. Satan er vores sande Skabergud. Han vil have, at fri er spirituelt frie. Den kristne gud er falsk. Den kristne gud har fra begyndelsen været en morder og en løgner. Alt det, som de kristne beskylder Djævlen for i deres egen bibel, er i virkeligheden deres egen gud. Satan myrdede aldrig nogen. Satan løg aldrig for noget. Satan accepterer dig, som du er, og han hader ikke menneskelig natur. Satan hersker over det, der kaldes "det okkulte", som er fuldstændig spirituelt. Satan giver og viden, og han frygter ikke menneskehedens udvikling. Satan frygter ikke menneskeheden. Kristendommen er ikke en religion. Det er et program, som er lavet til at forhindre folk i at vide noget om og bruge deres sind og sjæls kræfter, altså magi. Satan er blevet behandlet forfærdeligt af dem, som hader ham uden nogen grund, og som hader menneskeheden og prøver at gøre os til slaver. De vil holde spirituel viden og kraft i hænderne på et par få personer.

Satanisme handler IKKE om rollespil, ofring af mennesker eller dyr, bloddrikkeri, rædsel, ulækre ting eller at skade folk, der ikke fortjener det. Sand satanisme handler om at blive en Gud og få gudeagtige kræfter. Satan er menneskehedens befrier. Dyr er hellige satanisme og skal behandles med respekt og omsorg. Mange forskellige dyr er hellige for vores Guder. Slanger er for eksempel hellige for Satan, katte og ugler er hellige for Lilith, og hunde er hellige for Anubis. Der er mange flere eksempler.

Den eneste måde man kan lære den virkelige sandhed er ved at finde den selv. Man kan aldrig lære den virkelige sandhed, hvis man ikke kender til begge sider. Hvis man ikke kender til begge sider, kan man ikke træffe et rigtigt valg. Man kender kun sandheden, når man kan tænke selv, uden at antage noget. At tænke selv er at lytte til ens egne følelser og indre stemme; ikke hvordan andre siger, man skal tænke eller mene. Dem, som ønsker at slavebinde og kontrollere andre, er afhængige af folk, der tror på alt, hvad de siger.

Hvis du vælger at slutte dig til os hos Satan, så føl dig ikke presset. Du behøver ikke at dedikere din sjæl for at blive satanist. Det er dit valg, og du bør kun gøre dette, hvis du virkelig vil. I modsætning til den kristne såkaldte "gud", presser Satan presser sig ikke ind på livet af nogen. Vi kommer alle til ham af egen fri vilje. Det er meget vigtigt altid at behandle Satan og hans Dæmoner med respekt. HIDKALD ALDRIG DÆMONER FOR SJOV. DET ER EN MEGET SERIØS TING AT HIDKALDE EN DÆMON. Hvis du har det svært eller har store problemer, vil Satan og hans Dæmoner hjælpe dig. Dæmoner arbejder med os gennem power meditationer, så vi kan få adgang til vores egne kræfter og bruge vores sind til klare ting selv.

Satan er meget anderledes end den falske kristne gud og hans nazaræer (jesus kristus). Satan vil ALTID hjælpe sine folk, når de har problemer eller er i nød. Med volden i nutidens verden og i skolerne, betyder hans hjælp alt. Nazaræeren har en meget lang historie med at vende sine tilhængere ryggen, når de er i nød og har brug for hjælp, fordi "han" er fiktiv, og menneskehadende væsener lader som om, de er "ham". Det er fordi, at han ikke er andet end en tankeform. Legenderne om hans disciple, der døde en forfærdelig død, er blevet opfundet for at skabe en slavementalitet i hans tilhængere. Det er meget vigtigt at en slave kan tage imod enorme mængder af dårlig behandling uden at sætte spørgsmålstegn ved noget eller kæmpe tilbage. Slaver har heller aldrig viden. For at være en perfekt slave, skal man være analfabet og altid tro på og gøre det, man får besked på.

Satan viser os, at vi er vigtige. Der er mange gange, hvor man ikke kan kæmpe tilbage. Der er folk, som er større og er stærkere, og voksne, der er lede og uretfærdige. Satan og hans Dæmoner tager sig af os, og de tager sig af store problemer, som vi ikke kan klare. Satan viser os, hvordan vi kan få styrke ved at bruge vores sind. Vi kan få styrke, som andre mennesker ikke kan. Satan giver os viden til at bruge denne styrke til at få det, vi ønsker i livet. Vi kan få penge, kærlighed, et godt job og så videre. Folk, der er onde mod os, bliver straffet.

Livet kan være virkelig hårdt. Når man kommer til Satan, gør han ens liv bedre og gladere. Hvis du vil lære mere, så læs alt på denne hjemmeside. Nogle mennesker kalder sig selv satanister, men det er de i virkeligheden ikke. De tror ikke på Satan. Satan er et sandt væsen, og han eksisterer virkelig. Dem med magt ønsker ikke, at folk tror på Satan, fordi Satan giver magten til helt almindelige mennesker, og det er en stor trussel mod dem. Du skal lære Satan at kende selv, og når du gør dette, vil du finde ud af, at han er helt virkelig.

Så længe du er under 18 år gammel, er du ikke fri, og du har ikke de samme rettigheder som en voksen. Dem, som tager sig af dig, har magt over dig, uanset om det er dine forældre, et familiemedlem eller en værge.

Kristne prøver meget hårdt på at tvinge børn og teenagere ind i deres tro. Det er fordi, du er ung og ikke har nok viden og erfaring fra livet, og det ved de. De lader dig ikke udforske begge sider eller andre religioner. Det er fordi, de vil kontrollere og styre dit sind. De vil ikke have, at du tænker selv. Mange af dem har såret og misbrugt børn, fordi at deres religion lærer dem det. Hvis du bor i et kristent hjem, er du nødt til at være forsigtig, når du udforsker andre religioner, som kristne har lært at hade.

Det første du kan gøre for at lære om Satan og hans Dæmoner er at læse alt på denne hjemmeside. Hvis du bor sammen med kristne, kan det være bedst ikke at have papirer eller bøger liggende, som kan få dig i problemer, så det kan være sikrere bare at læse fra internettet. Biblioteker har ofte computere, der er sikre, så ingen kan spore, hvilke hjemmesider du har besøgt. Der findes computerprogrammer, som din skole eller forældre kan købe, så de kan få en liste over alle hjemmesider, du har besøgt, og også alle adgangskoder du har brugt på deres computer. De kan godt have dette uden at fortælle dig det. Hvis du er sikker på, de ikke har det, skal du stadig sørge for at slette din browserhistorik og cache. Slet alle sider, som de ikke skal vide, du har været inde på. Hvis dine forældre er kristne, vil de højst sandsynligt blive sure på dig for at have en interesse i Satan.

Tag dig god tid og lær. Satan tvinger ikke sig selv ind på livet af nogen. Der findes mange løgne og historier for at skræmme folk væk fra Satan. Tro ikke på noget af det. Du har retten til at finde ud af det hele selv. Du kan også læse om inkvisitionen for at finde ud af, hvor mange mennesker de kristne har dræbt. Dette er alt sammen sandt, selvom de kristne prøver at skjule det. Det er en historisk kendsgerning. Du kan først træffe de rigtige valg, når du har nok viden. Tag dig god tid til at lære og lad ikke nogen presse dig. Mange valg du tager, og ting du gør nu, vil påvirke resten af dit liv. Lær alt det du kan om nogen eller noget uden fordomme, før du vælger. Gør ikke noget og lad ikke andre personer presse dig til noget, bare fordi andre personer gør det. Dem af os, som er med Satan, er ikke slaver. Satans velsignelser til dig og de bedste ønsker når du udforsker og lærer. Vi håber, du vil slutte dig til os.

DER ER INGEN MÆGLERE I SATANISME (MEGET VIGTIG ARTIKEL)

Hvordan man håndterer kristne

Tips til teenagere


 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457