Sindet og sjælens kræfter


Essensen af SAND Satanisme er at afslutte vores skabergud Satans arbejde på menneskeheden. Satan blev forhindret i at afslutte sit arbejde på menneskeheden, nemlig at transformere den menneskelige sjæl til guddommelighed. "Guddommelighed" er spirituel og fysisk perfektion og udødelighed samt guddommelige kræfter, visdom, forståelse og viden. Dette er det underliggende budskab i alle legitime okkulte discipliner, såsom alkymi og Gudernes legender, som alle er allegorier, der indeholder dette kraftfulde budskab.

Til dem af jer, der ikke er bekendt med spiritualitet og brugen af sindet, kendt som "trolddom", vil jeg forklare dette, så I kan forstå, hvordan det virker. Se dig omkring. Alt du ser - din computerskærm, din stol, din seng, dine møbler, bilerne udenfor, bygninger, vinduer - alt du ser, var engang en idé i nogens sind, før det blev materialiseret i fysisk form i virkeligheden. Selvfølgelig opstår ting, såsom storme og orkaner og så videre af sig selv; varm, fugtig luft der kolliderer med kold, tør luft, men de fleste ting her var engang nogens idé.

Når man først nævner trolddom (at bruge ens sind og sjæls kræfter til at opnå ens ønsker) for dem, der er uerfarne inden for dette, tænker de på gamle koner med spidste, sorte hatte, kosteskafter, flagermus, kedler, frøer, tudser, amuletter, hellige sten, symboler og så videre.

Til at starte med, er kræfterne, man bruger, ens sind og sjæls kræfter. Mange af de ovennævnte genstande er blot ubrugelige rekvisitter, såsom en gryde. Andre ting, såsom amuletter, stenringne og så videre, kan forstærke energien. Det er en videnskabelig kendsgerning. Krystaller, sten og lignende forstærker og udsender energi. Covens (grupper af hekse og troldmænd) kan være ekstremt kraftfulde i forhold til at forstærke energi, fordi mange begavede mennesker arbejder sammen for at anvende disse kræfter, hvor en enkelt person i mange tilfælde ikke ville kunne udføre visse magiske værker alene. Trolddom handler om at hæve den nødvendige energi og derefter dirigere den for at opnå ens ønsker, uanset hvad det måtte være.

Man ser ofte cirkler med astrologiske glyffer og andre symboler i film og så videre. Astrologisk timing i forhold til at hæve og dirigere energi er ofte afgørende, hvis det magiske værk skal lykkes. Udover dette, forstærker korrekt astrologisk timing i høj grad kræfterne. Hekse og troldmænd (magikere, der anvender deres sind og sjæls kræfter og har denne viden) bruger hvad end, de kan. for at forstærke deres kræfter. Dette er vigtigt.

Dæmoner og spirituelle hjælpere bruger ofte frøer, tudser og andre dyr, der kaldes "familiærer", til at hjælpe magikere i deres værker, og kan også kommunikere til magikeren gennem dyret. Dyret passes meget godt på og står magikeren meget nær; et stærkt bånd knyttes. Familiæren giver også beskyttelse og er en gave fra Satan. Dyr er hellige i satanisme og skal altid behandles ordenligt og respektfuldt.

For at opsummere:
1. Sand satanisme er at udvikle sit sind, sin sjæl og sine personlige kræfter.

2. "Trolddom" er at anvende disse kræfter, som kommer fra sindet og sjælen. Symboler, amuletter, sten og andre rekvisitter kan enten direkte eller indirekte forstærke energien for folk, der foretrækker at bruge visuelle udtryk til at intensivere deres kræfter.

TILBAGE TIL: SATANISK TROLDDOM

 

© Copyright 2007, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457