Rituelle redskaber for nybegyndere

Rituelle redskaber er unødvendige for et vellykket magisk værk. De bruges grundlæggende til ceremoniel magi og har i sig selv ingen kræfter, medmindre de er blevet tilført energi. Rituelle redskaber bruges af dem, der har brug for en atmosfære, og nyder og/eller arbejder bedst med formelle ritualer. Rituelle redskaber bruges også ofte at covens, da covens ofte gør brug af formel ceremoni.

Det eneste, der betyder noget i udførelsen af et magisk værk, er ens sind og sjæls kræfter. Til dem af jer, der er nye, skal det nævnes, at informationen nedenfor er helt elementær trolddom. Der er et link nederst på denne side til en side med mere information om rekvisitterne, og hvad de symboliserer. De rituelle redskaber repræsenterer de fire elementer: ild, jord, luft og vand.

ATHAMEN eller RITUALDOLKEN er en rituel kniv/daggert med sort skæfte, som bruges til at pege mod de fire retninger og invokere Helvedes Fire Kronede Prinser. Den bruges til at dirigere ens energi og vilje. Den er forbundet med luftelementet. Den er også et fallisk symbol, og symboliserer ritualets mandlige energier.

BAPHOMETET. Alle bør have et baphometsymbol et sted på deres alter, da det både repræsenterer viden og visdom og er et gammel satanisk symbol.

KLOKKEN bruges til at signalere ritualets begyndelse samt slutning. At ringe med klokken renser luften som forberedelse til ritual. Den bruges ved ritualets begyndelse ved at dreje i widdershins (mod uret) og ved ritualets slutning ved at dreje deosil (med uret), mens man ringer med den.

SKYGGEBOGEN er også kendt som en tryllebog. Nogle kalder den en "sort bog". Det er ens egen private journal over ritualer og magiske værker, deres udfald, hvad du gjorde, hvornår og hvordan du gjorde det, åndekommunikation og planeterne; alt, der er relevant for det magiske værk. Det er en privat optegnelse, hvor man kan nedskrive alle sine rituelle oplevelser og magiske værker i detaljer. Sørg for ikke at forveksle skyggebogen med en grimoire. En grimoire er en bog, der allerede indeholder besværgelser og lignende. En grimoire er ikke en personlig journal og kan bruges af enhver. Den er ikke personlig. Der er findes mange grimoirer, der ikke blot er meget farlige men også meget blasfemiske over for Satan og vores Dæmoner. De bør undgås, da de er skrevet af fjenden.

BRÆNDESKÅLEN bør være lavet af rustfrit stål eller sølv. Den er af forbundet til ildelementet og bruges til af brænde papirer, som indeholder skrevne bønner/anmodninger, under ritualet. En seperat skål er ikke nødvendig, men kan bruges til at brænde dukker, personlige ejendele eller afbildinger af en hadet til brug i destruktive (sorte) magiske værker.
Hav aldrig seperate rituelle redskaber til sorte magiske værker. Når man udfører sort magi, bruger man meget negativ og destruktiv energi. Denne energi kan forurene ens rituelle redskaber, som man bruger til hvid magi. Redskaber til sorte magiske værker bør holdes adskilt fra ens andre redskaber. Med tiden vil de opbygge deres egen kraftfulde energi.

STEARINLYS repræsenterer ildelementet. Stearinlys til almindelige sataniske ritualer bør være sorte, men hvis sorte lys ikke kan skaffes, kan blå eller røde lys bruges. Når man tilkalder Dæmoner, er det vigtigt at bruge Dæmonens stearinlysfarve (se "Hvordan man hidkalder Dæmoner").
*På grund af kristen kontrol, kan det i visse områder være svært at finde steder med sorte stearinlys. Gør dit bedste. Husk, at dine hensigter og det, der er i dit hjerte, er vigtigere end stearinlysenes farver.

KALKEN repræsenterer vandelementet. Den bruges til at drikke vin eller andet under et formelt ritual. Den bør være af sølv eller rustfrit stål. Den symboliserer ritualets kvindelige energier.

KRYSTALLER er ikke nødvendige men kan bruges til at intensivere ritualer og magiske værker og til at lagre energi.

RØGELSESBRÆNDEREN bruges til at perfumere luften og skabe en passende atmosfære til ritualer og magiske værker. Røgelse er også behagelig for Dæmonerne. Man bør altid afprøve ny røgelse inden ens ritualer, for når først ritualet er påbegyndt, er det for sent, hvis den lugter dårligt. Billig eller ildelugtende røgelse kan være meget flovt og fornærmende for de ånder, man prøver at hidkalde. Røgelsesbrænderen er forbundet til både ild- og luftelementet.

PENTAGRAMMER er ikke nødvendige, men kan bruges til at repræsentere jordelementet. De bør være af sølv eller rustfrit stål.

RITUELLE REB/SNORE er ikke nødvendige, men kan bruges til bindingsbesværgelser.

TRYLLESTAVEN er et almindeligt rituelt redskab brugt af fjendens magikere. Jeg fraråder kraftigt brugen af en tryllestav. I århundreder er den blevet brugt til at misbruge og udnytte Dæmoner i den fjendtlige "gud" og engles navn. Det er ikke klogt at bruge en tryllestav, hvis man ønsker at etablere forhold til Dæmoner, da de finder tryllestave meget fornærmende. Tryllestave repræsenterer ildelementet.Det avancerede sataniske ritual (hvad de rituelle redskaber faktisk symboliserer)

Sataniske symboler

TILBAGE TIL: NY INDEN FOR SATANISME

 

© Copyright 2003, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457