Basisritual til Satan

Ritualet nedenfor er for nybegyndere, der er uerfarne. Disse trin har til formål at gøre en bekendt med fremgangsmåden i det avancerede formelle ritual. Disse ritualer er også beregnet til folk, der foretrækker at gøre brug af ceremoni og kan også tilpasses til covens og grupper. Det er ikke nødvendigt med ceremonielle ritualer for at opnå ens spirituelle mål, når først man er erfaren. Alt, man skal gøre, er at fokusere sit sind, udføre de nødvendige vibrationer (kraftord) og så videre uden at bruge nogen materielle rekvisitter. Læs venligst hele denne side, da der er forklaringer nederst. Satan/Lucifer repræsenterer det almindelige menneske. I modsætning til de kristne kirker og deres enorme rigdomme, pomp og ceremonielle shows, forventer Satan ikke, at hans tilhængere har dyre genstande eller redskaber til ritualer. Hvis det eneste, man har, er sig selv, er dette fint med Satan. Han forstår. Satan, som er vores sande Skabergud, har givet os alt, hvad vi behøver, inde i os selv. Satan repræsenterer og står for selvstændighed og personlig styrkelse til det punkt, hvor man kan kontrollere sit eget liv og skæbne uden slavagtigt at tilbede noget uden for en selv. Satan giver os den viden, vi behøver, for at få adgang kraften i os selv.
RITUALET

Ring med klokken mens du drejer mod uret og invokerer Helvedes Fire Kronede Prinser. Du kan gøre dette med din athame (hvis du har en) ELLER blot pege med din venstre pegefinger og visualisere en strøm af elektrisk blåt lys, der strømmer ind ad din pegefinger og fylder hele dit væsen. Den blå energi bliver mere og mere intens, for hver gang du drejer, og den fylder og lader hele dit væsen. Begynd med Satan/Lucifer mens du vender mod øst. Drej derefter mod nord for Beelzebub, vest for Astaroth og syd for Azazel. Bliv ved med at lade dig selv med den blå energi, hver gang du drejer.

Reciter herefter invokationen til Satan:

INVOKERING TIL SATAN:
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
I Satans Navn, Herskeren af Jorden, Den Sande Gud, Almægtig og Uudsigelig, Du, som har skabt mennesket til at reflektere i Dit eget billede og lignelse, inviterer jeg Helvedes Magter til at skænke deres enorme kræfter over mig.
Åbn Helvedes Porte og kom frem og at hils på mig som jeres Broder/Søster og ven.

Fri mig, O Mægtige Satan, fra al tidligere vildledning og fejlagtighed, fyld mig med sandhed, visdom og forståelse, hold mig stærk i min tro og tjeneste, så jeg for evigt kan være med dig Dig med Storhed, Pris og Ære blive givet Dig for evigt og altid.

Drik fra kalken.

Dette er dit rituals højdepunkt, hvor du læser din bøn til Fader Satan højt. Antænd derefter papiret i stearinlysets flamme og lad det brænde i din sølvskål. Det er nu tid til meditation og fokus.

Efter meditationen er det tidspunkt, hvor du bør tale med Fader Satan, en til en. Efter dette kan flere bønner* (se bemærkning om satanisk bøn nederst på denne side) siges. Du kan denne gang bede med enokianske nøgler af dit valg eller dine egne bønner.

Vi er alle individuelle og har vores egne metoder til at udføre ritualer og tilbede. Det at knæle blev meget tidligt givet til mig af Dæmonerne, og en af mine nære venner havde samme oplevelse; at knæle ud af respekt, men dette er mellem dig og Fader Satan.

Ved dit rituals afslutning, luk da ritualet ved at sige: "HIL SATAN!"

Drej med uret og ring med klokken.


*På grund af den kristne kirkes politiske og økonomiske kontrol, er det ikke alle steder, man kan købe sorte stearinlys. Der er et alternativ for folk, der ikke kan finde sorte stearinlys. Lucifers farve er blå. Elektrisk blå. Dæmoner viser sig også med en blå aura. Dem af os, der har set Helvede, er enige om, at stedet har en blå aura. BRUG BLÅ.

Brug rød (for vrede) eller marineblå, blå eller sort til sort magi. Mørkebrun fungerer også fint. Dette er blot et kristent forsøg på at afholde os fra at praktisere vores religion og er især rettet mod teenagere og unge. Satan forstår dette, og alternativer er okay med ham.

For børn og teenagere, der ikke er i stand til at skaffe rituelle redskaber, og for folk, der er økonomisk underprivilegerede, kan ritualet udføres i ens eget private astrale tempel.

* BEMÆRKNING OM SATANISK BØN:
"Bøn" er i satanisme meget anderledes end det, befolkningen er blevet indoktrineret til at tro, givet de kristne og andre fjendtlige programmer.

Satanisk "bøn" er:
1. Telepatisk kommunikation mellem os selv og Satan og/eller hans Dæmoner.
2. Et andet aspekt af satanisk bøn er at vibrere et mantra, kraftord, enokiansk eller runerne. Vibration er afgørende for besværgelser, det at styrke sjælen og udvikle sig spirituelt.

Brugen af KLOKKEN i sataniske ritualer er symbolsk for vibration, som forklaret ovenfor. Når man gentagne gange vibrerer kraftord, mantraer, runer og så videre, mens man fokuserer og dirigerer energien, forekommer der en bølgeeffekt på det astrale legeme, som manifesterer vores ønsker i den materielle (fysiske) verden. Det er dét, klokken symboliserer i sataniske ritualer.


Tilbage til sataniske ritualer