Sataniske sakramenter


Folk har spurgt mig, hvorfor jeg anbefaler at forpligte sig over for Satan. Det at forpligte sig er et sakramente. Det ændrer ens liv på en meget positiv måde og åbner også en dør for viden, visdom, åndeverdenen og gensidig venligsindet kommunikation med Dæmonerne, som udenforstående ikke har adgang til. At forpligte sig viser også ens dedikation til Satan samt ens intentioner over for ham. Det er her, han begynder at tage os alvorligt. Ved at forpligte sig er man også sikret beskyttelse, mens man udvikler sin egen spirituelle kraft.

I modsætning til i fjendens programmer, der udgiver sig for at være "religioner" (såsom kristendom), er sataniske sakramenter virkelige. I andre såkaldte "religioner" er sakramenterne falske. Dette beviser sig selv, idet folk, der gennemgår disse falske sakramenter, blot kan fortryde eller omvende dem til enhver tid. De har intet bånd eller kraft og er i virkeligheden værdiløse.

Når man forpligter sig over for Satan, tager han en, og ens ord, alvorligt. Sataniske sakramenter er reelle og permanente, som det bør være. Indvielsesritualet repræsenterer også, at ens karakter bliver sat på prøve. Ens indre styrke er også vigtig. Ens karakter sættes på prøve, når man giver sin sjæl til Fader Satan. Her tager man et af de modigste skridt i ens liv. Mange af os er med stor trods gået imod alt, hvad vi er blevet indoktrineret med gennem vores liv. Her viser man sin sande karakter, og at man ikke manipuleres af frygt, trusler og ting, man egentlig ikke forstår. Dette er et kæmpe spirituelt skridt henimod befrielsen af selvet og sjælen, og det forbereder en på den intense indre vækst og spirituelle evolution, der følger med det at være en sand satanist.

At udføre dedikationsritualet viser også, at man virkelig er dedikeret til Satan, og at man mener, hvad man siger. Total ærlighed er meget vigtigt for Satan og Helvedes Magter. Til gengæld belønnes man med viden, beskyttelse og visdom langt ud over det, som udenforstående kender til.

Udenforstående er kendt som "dem, der er udenfor". Mange, der har eksperimenteret med det okkulte, magi og endda egyptisk mytologi (da Egypten og alt okkult er satanisk), har haft mange negative oplevelser og ulykke, fordi de ikke har forpligtet sig. Jeg har fundet ud af, at udenforstående kun kan nå til et vist punkt inden for disse områder, fordi de ofte bliver angrebet af fjendtlige ånder, der er menneskehadende. Når man forpligter sig, bliver man en del af Satans Familie, hvor man kan lære, vokse og udvikle sig.

TILBAGE TIL: NY INDEN FOR SATANISME

 

© Copyright 2007, 2012, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457