Dediker din sjæl til Satan
Om at forpligte sig over for Satan


"Havde jeg så mange sjæle, som der var stjerner, ville jeg give dem alle for Mephistopheles!" - Dr. Faust

*Læs venligst de ofte stillede spørgsmål nederst på siden.


Hvad sker der, når jeg forpligter mig formelt over for Satan?
Satan tager sig af sine egne. Satan giver os en indre styrke, og vi bliver meget stærke i ånden. I modsætning til højrehåndsreligioner, hvor tilhængere for evigt beder til og søger efter deres gud, kommer Satan til os af sig selv. Mange gange kan vi føle ham. Han kommer for at vejlede os, når vi føler os nede, bekymrede eller oplever problemer.

Han får os på ret vej, og leder os til det vi skal gøre for at være fokuserede og glade.

Grundlaget for spirituel satanisme er, at vi afslutter Satans arbejde på menneskeheden. Dette er målet - Guddommen - og opnås gennem power meditation. Menneskeheden er i øjeblikket på et meget lavt spirituelt niveau. Når vi begynder at meditere, oplever vi dybtgående positive forandringer i vores liv. Satan og hans Dæmoner (de oprindelige Guder) beskytter os og tager sig af os, mens vi transformerer os selv og opnår personlige kræfter. Med Satan har vi beskyttelse, som udenforstående ikke har. Vi kan fremme vores sind og sjæls kræfter, så vidt vi ønsker. For udenforstående kan dette være farligt.

Satan giver os også viden. "Jeg fører til den rette vej uden en åbenbaret bog".
Mens vi transformerer os og vokser, ændrer vores liv sig til det bedre, og vi er meget gladere. Gennem Satan lærer vi at tage kontrol over vores eget liv og skæbne i stedet for at være prisgivet skæbnen. Vi lærer at heale os selv og opfylde vores egne ønsker ved hjælp af vores sind og sjæls kræfter.

Vi udfører et formelt ritual for at forpligte sig. Dette gøres af egen fri vilje. Vi træffer et valg, i modsætning til at blive trukket ind i en kristen kirke og recitere falske bønner (som er stjålet og forvansket fra østlige mantraer) foran en flok idioter.

Med viden og research kan vi, udover enhver tvivl, bevise, at nazaræeren, "jehova" og ligesindede alle er fiktive karakterer, der er blevet stjålet og forvansket fra koncepter med formålet om at fjerne al spirituel viden, så nogle få "udvalgte" kan regere verden ved hjælp af sindet og sjælens kræfter. For mere information, besøg venligst:
Afslør Kristendommen

Fordi så mange mennesker kraftigt er blevet indoktrineret med disse karakterer, og hvad de står for (fjender af Satan), forsager vi dem permanent i indvielsesritualet. Dette viser sig at være psykologisk sundt og befriende.

Indvielsesritualet er meget personligt, medmindre du beslutter at gøre det med venner eller som en del af en gruppe.

Du skal bruge:

Skriv følgende bøn:

Før den almægtige og uudsigelige Gud Satan/Lucifer og i overværelse af alle Helvedes Dæmoner, som er de Sande og Oprindelige Guder, giver jeg, ________ (skriv dit fulde navn), afkald på ethvert nuværende og alle tidligere troskab.

Jeg forsager den falske jødisk-kristne gud, Jehova, jeg forsager hans modbydelige og værdiløse søn, Jesus Kristus, jeg forsager hans afskyelige, odiøse og rådne helligånd.

Jeg proklamerer Satan Lucifer som min eneste Gud. Jeg lover at anerkende og ære ham i alle ting, uden forbehold, og ønsker til gengæld hans mangfoldige bistand til den vellykkede udførelse af mine bestræbelser.

Det er vigtigt at bade før alle ritualer, man udfører. Dette gøres ud af respekt. Du kan tænde lyset, når du er klar. Tag nålen, prik pegefingeren på din venstre hånd og klem noget blod ud.

Underskriv med dit navn i blod.

Reciter bønnen højlydt eller inde i dig selv.

Fold papiret sammen og lad det brænde i lysets ild. Mange af os er blevet og mediteret, indtil lyset brændte ud af sig selv.

Ved ritualets afslutning, sig da "HIL SATAN!"

 


 
Ofte stillede spørgsmål eller bekymringer:

Spørgsmål:
Kan jeg udføre ritualet mere end én gang?
Svar:
NEJ! Sataniske ritualer er reelle og bindende. Ritualet skal kun udføres EN GANG!

Spørgsmål:
Jeg udførte ritualet og kunne næsten ikke få noget blod på papiret - er ritualet stadig gældende?
Svar:
JA! Mængden af blod er ikke af stor betydning, det er kun en formalitet. Vores hensigter og hvad der er i vores hjerter er meget vigtigere end mængden af blod i vores underskrift.

Spørgsmål:
Kan jeg omvende ritualet på et senere tidspunkt?
Svar:
I modsætning til andre religioners ritualer, er sataniske ritualer reelle og permanente. Jeg fik et meget lille antal beskeder fra folk, der var forvirrede og blev chikaneret af kristne. En enkelt person udførte et ritual, hvor han omvendte overstående ritual ved at fremsige en omvendt bøn. Satan forlod ham. Fuldstændigt. Satan presser ikke sig selv ind på livet af nogen. Kristne er vildledte. De tror, at deres "Gud" er "kærlig" og "tilgivende". I virkeligheden er dette monster en ondskabsfuld og hadefuld angriber af mennesker. Når man er med Satan, er man altid under hans beskyttelse. Han tager sig af os, og vi går ind i et nyt liv, hvor vi ikke længere har de bekymringer, som andre udholder. Alt er ikke perfekt, men altid meget bedre. Satan straffer ikke folk, der afviser ham. Han lader simpelthen bare en være, og så er man efterladt helt alene til at udholde fjendens pinsler.

Disse personer skrev til mig, for flere måneder efter tiggede de Satan om at tage dem tilbage. Fjenden gjorde absolut intet for dem. De fortrød alle helt ekstremt, at de nogensinde gjorde det, og de var desperate for at komme tilbage.

Spørgsmål:
Jeg er mindreårig, og jeg ville få alvorlige problemer med mine forældre, hvis de nogensinde tog mig i at udføre et satanisk ritual.
Svar:
Hvis det er fuldstændig umuligt for dig at udføre ritualet uden at være i fare, kan du udføre det i dit astrale tempel (klik her).
Du kan udføre det ovenstående ritual, når du bliver ældre. Udførelse af dedikationsritualet på det astrale er ligeså gyldigt som at gøre det fysisk. Satan er meget forstående i forhold til teenagere, der tvinges til at acceptere kristendommen, mens de bor hjemme og er mindreårige.

Spørgsmål:
Jeg er mindreårig og bor i et kristent hjem. Mine forældre tvinger mig til at gå i kirke og deltage i kristne sakramenter. Kan jeg stadig udføre ritualet? Bliver Satan vred på mig?
Svar:
Ja, du kan stadig udføre ritualet. Satan forstår. Så længe du er loyal over for ham i dit hjerte, vil han ikke være vred på dig. Dem af jer, der er under 18, er ikke frie. Der er ingen grund til at afsløre dit troskab til Satan over for nogen. Hvad er i dit hjerte er vigtigere end noget andet. Satan rådgiver os i Al-Jilwah'en til ikke at afsløre vores religion over for udenforstående, hvis dette kan være skadeligt for os på nogen måde. Dette er især vigtigt for teenagere. Bare giv afkald på den kristne "Gud" i dit sind, hvis du tvinges til at deltage i noget af "hans" skrald. Satan forstår, at det kan være direkte farligt, og i nogle tilfælde endda livstruende, for teenagere, der bor i kristne hjem, at afsløre deres troskab til ham.

 

© Copyright 2002, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457