Satan


I al for lang tid, er så mange løgne og så meget fejlinformation blevet spredt om Satan. Mange af os har set ham, har talt med ham og er endda blevet rørt af ham astralt. Stort set alle af os, der kender ham, er enige om hans udseende. Fjendens såkaldte "religioner" har i alt for lang tid dikteret løgne om, hvordan de mener, han og Dæmonerne ser ud - disse er intet mere end blasfemiske løgne.

Han er ikke rød, med horn og en hale, og han ligner ikke et Halloween-monster. Han har ikke flammende røde øjne eller gummiagtige vinger. Disse afbildninger har til formål at fornærme, nedgøre og bespotte ham (der findes nogle lavere ordener af Dæmoner, som er beskyttere og budbringere, og som tjener de højere rangerede Dæmoner). Nedenfor ses billeder af, hvordan Satan ser ud for os, der har set ham. I modsætning til den kendsgerning, at satanisme bliver stemplet som "mørke", viser Satan sig iført en lang hvid kåbe, som er identisk med den, han er vist iført på billederne nedenfor.

Han er de Nordiske Guders øverste leder, den øverste leder af Orions Imperium.
Mange af os ser ham ofte, og har et meget tæt forhold til ham. Han er smuk. Hans udseende er næste præcis som på billederne, med undtagelse af, at han sjældent viser sig med vinger.Klik HER for et større billede.
Her er et gammelt maleri af Edward Burney fra epikken "Paradise Lost" (Det tabte Paradis):


Herunder ses Fader Satans segl. Seglet med ankh-symbolet i koppen symboliserer koppen med livseliksiren.
Dette er "den hellige gral", der giver udødelighed. Den hellige gral er solchakraet (666).