Satanismens fjernøstlige rødder


Gennem flere års forskning og vejledning fra vores elskede Fader Satan, har vi fundet satanismens sande rødder. Vi ved, at jødedommen, kristendommen og islam uden sidestykke er ondskabsfulde svindelnumre mod menneskeheden. Vi er nået til den konklusion, at disse programmers påstande om, at menneskehedens oprindelse skulle have foregået i Mellemøsten, er løgne og mørklægninger for yderligere at narre og forvirre mennesker væk fra sandheden. Spirituel viden og lærdom kom til Egypten og Mesopotamien fra Fjernøsten.

Jødedommen og kristendommen STJAL også deres doktriner fra Fjernøsten, efter de havde forvansket, ødelagt og erstattet dem med forvanskninger. Deres formål med alt dette var at fjerne al spirituel viden fra masserne. Deres spor af løgne er tydeligt og kan let ses i alle de myrdede, torturerede og forbandede mennesker og menneskehedens spirituelle degeneration. Flere og flere løgne er nødvendige, for at disse programmer kan dække over deres stinkende fundament af lig, ødelæggelse af historiske artefakter og afskyelig korruption.

Når man researcher eller forsker på egen hånd med hensyn til fjernøstlige discipliner, er det vigtigt at huske, at disse desværre er blevet voldsomt forurenet med kristent skrald og løgne, på lige fod med alt andet. Det SANDE mål med satanisme (roden "SAT" i alle variationer af navne for Satan betyder "SANDHED" på sanskrit, hvilket er et af verdens ældste sprog) er at udvikle den menneskelige sjæl og gøre den mere kraftfuld. Meningsløst nonsens, såsom referencer til en bestemt slags "morale" eller "personlig adfærd", bør fjernes som ukrudt. Dette har i virkeligheden intet at gøre med opnåelsen af sindet og sjælens kræfter. Viden og anvendelsen af denne viden er det eneste nødvendige.

"Udøvelsen af Yantra-Tantra trivedes og var meget udbredt i hele det østlige Indien helt op til det 13. århundrede. I det 13. århundrede ødelagde muslimske erobrere de berømte universiteter og centre for læring af Yantra-Tantra og ødelage tusindvis af bind litteratur i form af bøger, manuskripter og ikoner. Folk, der praktiserede Yantra-Tantra, blev massakreret, og dem, der var i stand til at redde deres liv, flygtede til det sydlige Indien, Assam og lande som Nepal, Tibet, Burma, Ceylon og Java. I nyere tid, ødelagde kinesiske invaderende, som udplyndrede Tibet, klostre og litteratur omhandlende Yantra-Tantra."
Reference: Power of Mantra and Yantra af P. Khurrana

Som man let kan se fra ovenstående uddrag, er kristendommen og islam intet mere end formidablt effektive værktøjer til at ødelægge al sand spiritualitet og erstatte den med falske, bedrageriske løgne og forvanskninger. Meget er blevet ødelagt. Satan fører os til sandheden gennem vores egen forskning og åbningen af vores sjæl og sind.

VIGTIGT! DE FLESTE LÆRDOMME OG DOKTRINER FRA DE OLDGAMLE RELIGIONER ER BLEVET FORVANSKEDE. IGNORER DEM. ØVELSERNE - SÅSOM DEM I HATHA- OG KUNDALINIYOGA, ÅNDEDRÆTSØVELSER, KAMPKUNSTSØVELSER OG SÅ VIDERE - ER DOG ALLE MEGET KRAFTFULDE TIL AT AKTIVERE DEN SÅKALDTE HEKSEKRAFT, VRILLEN, CHI'EN. DETTE ER ESSENSEN AF SATANISME.

Satanismens Fjernøstlige Rødder
BESKED FRA SATAN: VIGTIG INFORMATION OM YOGA
Astaroths Ottefoldsvej til avanceret spiritualitet - Opdateret 15/10/2009
Spirituelle kodeord
Ressourcer (Bøger, dvd'er, referencer) - Opdateret 15/10/2009
11/21/10: VIGTIG INFORMATION OM SLANGEYOGA OG BLOTLÆGGELSE AF LØGNENE I DE OFFENTLIGT TILGÆNGELIGE YOGADOKTRINER

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457