Styrke gennem glæde!


DEN ATTENDE NØGLE:

Åh, du mægtige lys og brændende trøstens flamme! Som afslører Satans herlighed for Jordens midte; Du, hos hvem de store sandhedens hemmeligheder lydes - hvilket i dit rige kaldes: "Styrke gennem glæde" og ikke skal måles - vær du et trøstens vindue for mig! Bevæger Eder derfor, og viser Eder! Afslør mysterierne om Eders skabelse! Vær nådige mod mig! Thi jeg er tjener af den samme! Den sande tilbeder af Satan/Lucifer, ophøjet i herlighed og magt, af Sydens Rige.

 

"Styrke Gennem Glæde (Tysk: "Kraft durch Freude" [KdF]) var en stor, statskontrolleret fritidsorganisation i Det Tredje Rige - en del af den Tyske arbejdsfront (Deutschen Arbeitsfront [DAF]).

Fra 1933 leverede den overkommelige fritidsaktiviteter, såsom koncerter, endagsture og ferier som i Prora. Store skibe, såsom Wilhelm Gustloff, blev bygget specielt til KDF-krydstogter.

KDF etablerede også produktionen af en overkommelig bil, KDF-Wagen, senere kaldet VW Beetle. En ny by blev bygget til produktionen og til at huse arbejderne - KDF-Stadt, nu kaldet Wolfsburg. KDF organiserede en særlig besparelsesordning for at tillade almindelige arbejderes den luksus at have en bil. Men på grund af starten af Anden Verdenskrig, blev meget lidt af dette realiseret, og både fabrikken og resten af KDF blev fokuseret på at støtte krigsindsatsen."

Det ovenstående uddrag blev taget fra Wikipedia, The Free Encyclopedia

 

click tracking