Nationalsocialisme, satanisme, 666 og Den Sorte Sol


Det nationalsocialistiske swastika er en omvending af det oldgamle sanskritte swastika. De fleste ting i satanisme er omvendt. Swastikaet (hagekorset) er et vigtigt solsymbol. Solen symboliserer jævndøgnspræcessionen og dyrekredsens synodiske forårspunkt. "666" er det kabbalistiske kvadrat for Solen.

"Da de forskellige völkische og tyske kultursamfund begyndte at indføre hakenkreuzet som deres emblem, så var lige så bevidste om dets anti-kristne potentiale, som de var om deres egne anti-seminitiske hensigter. Dette var ikke hedenskab i form af en ren, Moder Jord-tilbedende kult (som med det moderne wicca-fænomen), men hedenskab som en bevægelse oprettet i opposition til jødedom/kristendom samt kommunisme, kapitalisme og demokrati, som alle var skabt af den jødisk-frimureriske sammensværgelse".¹

Nazisternes omvendte swastika repræsenterer Den "sorte sol", fordi det netop er omvendt. Den sorte sol hører til tomrummet. Det er et sort hul, hvor alt lys suges ind, og intet undslipper. Den sorte sol er et plutonisk koncept (astrologisk set) og repræsenterer den nødvendige død og transformation, der skal til, før nyt liv kan opstå. Dem af os, der har mediteret på dette symbol, har set lynene slå ud fra midten, som i det nationalsocialistiske symbol ovenfor. Dette er skabelsens tomrum, hvor det sorte hul ikke kan absorbere mere ind i sit vakuum og derfor imploderer som en atombombe; det er her, skabelsesbegrebet "big bang" stammer fra.

Farverne rød og sort på swastikaet er Satans farver. SS'erne bar sorte uniformer med kranieemblemer, og næsten alle deres insignier var af sølv; Satans metal. Lynet er endnu et satanisk symbol brugt af nazisterne (SS runerne). Det er heller ikke et sammentræf, at Satan og hans Dæmoner for mange disciple har afsløret, at de er fra konstellationen Orion. Nynazisterne har brugt sloganet ORION (Our Race Is Our Nation) i meget, meget lang tid. Orion ses i hele Egypten; fra pyramidernes særlige indjustering i forhold til Orion-konstellationen og ligeledes i Thoths stillinger på afbildninger af ham. Egypten er synonymt med Satan. Hele Det Tredje Rige var baseret på sataniske principper. Overlevelsen af den stærkeste og en tilbagevenden til naturlov. Det Tredje Rige var kristendommens første alvorlige fjende i århundreder, og det var et forbillede for en Satanisk regering. Assyrerne var kendt som "de gamle nazister".

"Slangen er et gammelt symbol på germansk tro. I slaget ved Hastings var der på saksernes flag en gylden slange på et blåt felt. Vi ser motiverne i hele den völkische bevægelse og de okkulte impulser i nazismen. Vi ser, hvordan slangen, der for kristne repræsenterer Satan, blev betragtet som et helligt symbol for arierne." ²
Man ser altid den jomfruelige tæve træde på en slange. At træde på modstandere er en gammel jødisk praksis, som på den jødiske helligdag Purim, hvor de træder på Haman. Link

Jøderne har vendt alle bestanddele af hedensk kultur til indbegrebet af "det onde". Farven sort er blevet synonym med "ondskab", men det omvendte er tilfældet. I nordisk kultur repræsenterede farven sort (inden kristendommens invasion) nye begyndelser. Sort er lysets beholder, som Guden Beelzebub sagde: "Mørke er lys vendt på vrangen".

Vores Hedenske rødder og kulturarv blev stemplet som "satanisme" af jøderne. "Satan" er faktisk et hebraisk ord for "fjende". Alt forbundet med ikke-jødisk og især arisk kultur blev stemplet som "ondt", og vores folk blev reduceret til "syndere" og født ind i "arvesynd", hvilket gør det til en forbrydelse bare at blive født. Dette er lige præcis, hvordan jøderne har haft det med hedenske og især ariske folkeslag, da de utrætteligt har arbejdet på at tilintetgøre os i århundreder. Essensen af hedenskab er satanisme. Det, der i dag anses for værende hedenskab, er en dårlig joke og en udvandet udgave, der formilder den jødiske dogmatik. Wicca har så mange jødiske/kristne overtoner, at det ikke engang er sjovt.

______________________________________________________________________

¹ Unholy Alliance, a History of Nazi Involvement with the Occult, Second Edition, ©2003
²Ibid.

 

click tracking