Sandheden om engle


Engelvæsener lader til at følge et ensartet mønster, i forhold til hvordan de interagerer med folk. De er kendt under forskellige navne; "vogtere", "vægtere", "vagter" og "dørvogtere". Deres sande formål er at afholde menneskeheden fra på nogen måde at udvikle sig, især i forhold til spirituel kraft og viden. De er som vagter i en koncentrationslejer; "vagttårnene". Engle er menneskehadende udenjordiske væsener, og deres dagsorden lyder på at holde menneskeheden spirituelt slavebundet og uden kraft.

Folk, der er udenforstående, og som dykker lidt for langt ned i det okkulte, vil øfte gå ubehagelige oplevelser i møde (igen, FRYGT bruges ofte som et middel til kontrol). Uanset hvad, bliver folk, der er udenforstående, ofte narret ind i forhold med engle.

Man skal være opmærksom på følgende. Hvis du læser om nogens oplevelser med engle, vil du kunne genkende nedenstående, enten helt eller delvist:

Jeg har haft at gøre med disse væsener, og de er alt andet end godgørende. De er bringere af død og ulykke, og deres foretrukne ofre er børn. Jeg har set dette mange gange. Folk, der udøver engelmagi, er enten ekstremt arrogante, eller også ender deres liv i katastrofe. Der var en mand, som praktiserede disse ting, og han var alvorligt deprimeret og storstilet stofmisbruger.

Da jeg lille, fortalte min mor mig, at hendes forældre fik et barn, flere år inden hun blev født. Da denne lille pige var to år gammel, pegede hun op (de var kristne) og sagde "engel, engel". Snart efter slog hun hovedet på en sporvogn, da den kørte ind for at stoppe, og hun døde kort tid efter.

En kristen kvinde, som ventede et barn, blev besøgt af en engel. Englen fortalte hende, at barnet ville blive dødfødt. Naturligvis blev barnet dødfødt.

De apokalyptiske engle losser ild, plager og alle andre ubehageligheder ned på menneskeheden.

Engle går efter børn og tager deres sjæle, så de, og andre fjendtlige udenjordiske, kan leve af deres energi.


TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN