Det sande formål med det kristne program


CITAT FRA DEN JØDISKE TALMUD:
Libbre David 37:
At kommunikere noget til en goj om vores religiøse relationer ville være lig med at dræbe alle jøder, for hvis gojerne vidste, hvad vi lærer om dem, ville de dræbe os åbent.

Med nok research kan man opsummere kristendommen og dens kohorter og dermed afsløre dens sande formål. Jehovas vidner kender til alle højtidernes hedenske oprindelser, herunder julen og påsken. De er vildledte med hensyn til nazaræeren, da nazaræeren også er et stjålet KONCEPT, taget fra omkring 18+ korsfæstede, hedenske Guder, der hang fra et træ, såsom Odin. Alt i det kristne program er FALSKT, STJÅLET, FORVANSKET OG FORFALSKET!

Hele formålet med kristendommen er at FORBEREDE ikke-jøder på at være slavisk lydige og tilbede deres jødiske herrer i en ny verdensorden, hvor jøderne vil have total og fuldstændig kontrol, medmindre folk vågner op, og dette stoppes.

Som det kan ses fra artiklerne på denne hjemmeside, blev de ikke-jødiske/hedenske Guder erstattet med fiktive, jødiske arketyper (underbevidst tilbedelse), da det kristne program kom på banen. Samtidig opnåede jøderne en særlig status, som de ikke fortjente; at være "Guds udvalgte". Alt dette er underbevidst, da det skaber en tankegang med en slavisk, selvopofrende og servil mentalitet i ofrene, der gerne accepterer, at jøderne har kontrol. De fiktive jødiske arketyper, såsom nazaræeren, skaber en kraftfuld, underbevidst association med det, der er kendt som "hjernens gudedel", og overfører denne tilbedende tankegang til jøderne, der har i sinde at regere verden. Der er overhovedet INTET spirituelt over kristendommen. Bibelen er intet mere end en fiktiv historie om jøderne og en intens blasfemi mod de hedenske Guder og vores sande Skabergud Satan, der betyder "fjende" på hebraisk. Vi beviser alt dette på denne hjemmeside.

CITAT FRA DEN JØDISKE TALMUD:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D:
Når Messias kommer, vil hver jøde have 2800 slaver.

Udover de underbevidste værker trues ikke-jøder på det kraftigste mod at dykke ned i det "okkulte". Dette er med henblik på at fjerne alle sindets og sjælens kræfter og for at holde disse kræfter inden for kredsen af herskende jødiske mestre, som de kan bruge til totalt at misbruge og udnytte ikke-jøderne. Fordi seksuel orgasme er døren til sand kraft og udvikling af sjælen, har kristne doktriner altid arbejdet utrætteligt på at undertrykke dette. Kristendommen banker det ind i hovedet på sine tilhængere, at de ikke er andet end ejendom. Deres sind, sjæle og kroppe tilhører "Jehova", der i virkeligheden er de øverste herskende jøder, som er mestre i okkult kraft.

CITATER FRA DEN JØDISKE TALMUD:
Nidrasch Talpioth, s. 225-L:
Jehova skabte ikke-jøden i menneskeform, så at jøden ikke tjenes af dyr. Ikke-jøden er således et dyr i menneskeskikkelse, og fordømt til at tjene jøden dag og nat.

Seph. Jp., 92, 1:
Gud har givet jøderne magt over alle nationers besiddelser og blod.

Nedgørelsen af kvinder i disse programmer er et sygt, forskruet og perverteret forsøg på, igen underbevidst ( ligesom undertrykkelsen af den menneskelige seksualitet) at fratage ikke-jøderne okkult kraft. De kvindelige aspekter af historier, allegorier og lignende har deres oprindelse i de fjernøstlige lærdomme om "shakti", som repræsenterer den menneskelige sjæls kvindelige aspekt (det underbevidste og kundalinikraften). Det mandlige aspekt er den venstrehjernede, logiske side. Begge må arbejde sammen for at opnå materielle resultater, hvilket er formålet med yoga. Ved at undertrykke den kvindelige side af hjernen går ens sind og sjæls kræfter fuldstændig i dvale og bliver utilgængelige.

Ouija-brædder, astrologi og andre former for spådom er også blevet heftigt undertrykt i et forsøg på at forhindre ikke-jøder i at kommunikere med vores SANDE Guder, der skammeligt og fælt er blevet hånet og stemplet som "onde". Vores Guder har været ofre for jødisk gru, splatterfilm fra Hollywood og andre nedgørende, fornærmende temaer, hvor ikke-jøderne bliver narret til at håne, forbande og frygte dem, alt imens ikke-jøderne selv arbejder for deres egen fordømmelse og betaler ekstremt for det; ikke blot milliarder og atter milliarder af kroner, men også med spirituel energi. Jøderne har en lang historie med at bedrage ikke-jøderne til at betale for deres egen fordømmelse og undergang. Krigen i Irak er et himmelråbende eksempel, hvor tusindvis af unge mænd og kvinder er døde eller permanent lemlæstede - alt sammen for Israel.

IKKE-JØDER ER NØDT TIL AT VÅGNE OP!


TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN