Det underbevidste budskab i den jødiske/kristne bibel:
Jødisk overlegenhed over ikke-jøder


Der findes en hemmelig, jødisk klike, som er tusinder af år gammel. Denne klike kontrollerede viden og havde altid meget højere niveau af viden, langt ud over det, som de fleste vidste. Når nye samfund blev etableret, tilranede denne jødiske klike sig de magtfulde religiøse og politiske positioner og sikrede dermed, at enhver form for avanceret viden i cirkulation blev fjernet fra det offentlige rum og røg ind i deres hemmelige skoler og organisationer. Vatikanet, som er det herskende hierarki, er intet mere end organiserede kriminelle, der har forårsaget menneskeheden umådelig ødelæggelse, elendighed, lidelse og sorg. Jøderne er dem, der styrer de kristne kirker, og især vatikanet hvorfra alle andre kristne sekter udsprang.

På de øverste niveauer kender de til Solens sande kraft, numerologi, massesindet, planeternes effekter på menneskers adfærd, og hvordan man manipulerer tid og energi. De har brugt deres hemmelige organisationer til at skabe institutioner i det offentlige rum, såsom religioner og politiske partier for at fjerne okkult viden og holde det ude af cirkulation. Inkvisitionen er et førsteklasses eksempel, for blot det at tale om noget som helst af okkult eller esoterisk karakter var at underskrive ens egen dødsdom.

For at maksimere kraften bag deres dagsorden blev de kristne kirker bygget på ley-linjer. Ley-linjer er områder i Jorden, som har øget geomagnetisk energi. Den menneskelige krop er sammensat af og kører på bioelektricitet. Vores tanker består af elektriske impulser. Gennem meditation og ved at arbejde på vores egne energicentre, kan vi skærpe vores tanker, så de har stærkere effekt og kan påvirke vores omgivelser. Når en person, der er velbevandret i dette, bruger jordenergi, forstærker dette (i tillæg til denne dirigerede tankeenergi) i høj grad kraften bag tankerne og dirigeringen af energien med viljens kraft. Hedenske templer jævnet med jorden, og kristne kirker blev bygget oven på dem. Særlige ritualer blev også udført på disse energikrydsninger i jordnettet. Menneskelige ofringer og/eller dyreofringer og lignende forårsagede ekstrem frygt i ofrene. Denne dirigerede frygtenergi, som de bruger til at styre, blev pumpet ind i hvirvler af jordenergi. Denne energi forstærkes tusindvis af gange og skaber derved en tilstand af vibration i jordfeltet, hvor vi alle lever. Fra hvad jeg forstår, omslutter dette jordnet Jorden som et edderkoppespind. Dette er en af grundene til, at kristendommen har et så stærkt greb i mange. Frygt er det, der kontrollerer verden, og det er meget effektivt.

Hertil kommer de løgnagtige prædikener, der var fyldt med følelser, og doktrinerne, der blev gentaget inde i disse bygninger. Dette producerede al den nødvendige kraft til, at den kristne kirke kunne udføre sit mål. De uvidende forsamlingers samlede energi udgør en konstant og kraftfuld energiforsyning, der af fjendens mestre kan dirigeres og bruges til at styre og fordømme Jordens befolkning. Gamle kunstværker fra renæssancen er bevis nok for den kontrol, den kristne kirke havde over disse mennesker i alle aspekter af deres liv. Der er meget få malerier, skulpturer og andre kunstværker, der ikke skildrer nazaræeren, "Jomfru Maria" og resten deres slæng. Dette gælder også musikken i denne periode. Hvis man fremstillede et antal ikke-kristne kunstværker, blev man dømt som kætter. Energien fra bønnerne alene, der er blevet kanaliseret ind i denne modbydelige organisation, er ud over den vildeste fantasi. Én person, der alene fikserer på en tanke eller idé, genererer tankeenergi. Overvej hvad millioner kan gøre.

På grund af grådigheden har dette desværre ikke været nok for de forbryderiske udenjordiske væsener og deres menneskelige slaver, der står bag dette destruktive program. Det var nødvendigt med krig. Den menneskelige energiudladning er mest kraftfuld i tilstande af stor frygt, i lyset af døden, eller mens man dør. Jo voldeligere, desto bedre. Enhver, der er bekent med Det Gamle Testamente i Bibelen, er godt klar over de endeløse krige og folkemord af ikke-jøder, der blev beordret af den såkaldte "Jehova". Alt dette er jødisk dominans, massemord, tortur og folkemord begået mod ikke-jøder. Dette syge, perverse pis er tvangsmæssigt blevet trommet ind i ikke-jøders sind fra dag ét, hvilket skaber en kraftfuld, underbevidst tankeform, der har manifesteret sig i virkeligheden.

TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN