Mordere, tyve
og løgnere:
Kristendommen har intet selv


Den jødiske/kristne bibel ser bestemt ikke ud til at være så gammel, som den menes at være, og det er det modbydelige program, de kalder en "religion", heller ikke. Sandheden kan for det første ses i de gotiske katedraler. De var oprindeligt HEDENSKE. Uanset hvad der påstås i de populære historiebøger (hvoraf mange støtter den jødiske løgn om kristendommen), fremgår det, at kristendommen kom på banen med Inkvisitionen, især i Europa. Dette er i alle aspekter næsten identisk med en kommunistisk overtagning, hvor massemord, tortur og fratagelse af selv de mest basale menneskerettigheder indledes.

"Kristendom og kommunisme ligger spirituelt og ideologisk meget tæt på hinanden. Dette er en meget velkendt opfattelse, der har vundet tilslutning af forskellige tænkere, fra Thomas More til Lev Tolstoy. Få mennesker ved, at verdens første socialiststat blev etableret i Paraguay og var baseret på katolsk jesuitisk idiologi, før Marx skabte sin lære."

"Jesu Selskab" - den religiøse orden kaldt "Jesuitterne" - i den katolske kirke svarede noglelunde til KGB i Sovjetunionen."
De ovenstående citater blev taget fra "Pradva" (den vigtigste kommunistpartiavis og førende avis i det tidligere Sovjetunionen).

Jøderne og deres kristne kohorter har destrueret gamle optegnelser og tekster og har omskrevet en fiktiv historie, der er i overensstemmelse med deres dagsorden. De forsøger at hævde, at en del hedenskab blev bibeholdt for at skabe en glat overgang fra hedenskab til kristendom for befolkningen, men jeg sætter kraftigt spørgsmålstegn ved dette, og det bør enhver intelligent og tænkende person også, da ALT, de har, BLEV STJÅLET FRA HEDENSKE RELIGIONER, DER KOM FORUD FOR KRISTENDOMMEN. Jehovas vidner kender til alle de hedenske elementer i den kristne religion, men de er vildledt med naaræeren. Også nazaræeren blev stjålet og forvansket fra omkring 18+ Hedenske Guder, der repræsenterede en koncept.
LIGESOM JØDERNE HAR DEN KRISTNE RELIGION INTET SELV!!

Se Vatikanpladsen - den egyptiske obelisk i midten af det sataniske årshjul:

Her endnu et billede af vatikantrappernes loft. Bemærk udformingen med de runiske galdrstave. Alligevel blev druiderne og andre hedenske præster massemyrdet af inkvisitionen; straffen for brugen af runer, eller endda kendskab til dem, var automatisk død:

Bemærk alle de egyptiske Guder i Vatikanmuseet. Hvis man foretager den nødvendige research, er det indlysende, at næsten alt, som vatikanet har, er blevet TYVSTJÅLET. Egypten fordømmes i den jødiske/kristne bibel, men alligevel, hvis du læser igennem alt på denne hjemmeside og researcher yderligere, er det fuldstændig klart, hvor meget den jødiske/kristne religion har stjålet og forvansket fra Egypten! Disse Guder havnede i det, der er kendt som "Goetiaen" i de blasfemiske jødiske grimoirer.
Satans rige blev stjålet fra ham!!!!!!!

ANUBIS

EGYPTISKE GUDER I
"STATUERNES HAL"

SEKHMET

Flere billeder af hedenske Guder i vatikanet:

Apollon (mange billeder af Appollon, såsom det nedenfor, gik for at være af nazaræeren).

Mange billeder, der gik for at være af nazaræeen indeholdt en mandlig figur med en glorie, enten med strålerne som vist på billedet ovenfor eller fire kvartaler, der skildrer konechakraet og tindingchakraerne. Folk er blevet indoktrineret til at tro, at disse forestiller nazaræeren, men i virkeligheden er alle disse er en model af en menneskelig mand med en opstegen kundalini.

Dette er et koncept!

Dette koncept blev stjålet fra hedenske Guder og er af Satan. Den opstegne kundalini er det, der kaldes "at fremmane Djævelen", hvilket manifesterer sig i den glorie, man ser på så mange gamle malerier.

Når alle forstår den virkelige betydning bag alle disse symboler, falder sløret, og så kan jøderne ikke længere narre folk med deres nonsens. Dette er hovedårsagen til, at den jødiske/kristne bibel truer enhver, der studerer det okkulte eller praktiserer hvad som helst af okkult karakter, med "evig tortur i en sø af ild".

Malerier i katakomberne, som går tilbage til det 3. og 4. århundrede e.v.t., forestiller dette samme mandlige billede. Nogle billeder er af Marduk, nogle er af Apollon og andre hedenske Guder. Bogen "The Unknown Catacomb" er interessant og afslører meget om hedensk kunst set i katakomberne.
Her er de såkaldte "kristne begravelsesgrunde" også kendt som "katakomberne":
Her er et billede betegnet som en helgen. I virkelighed BLEV HYRDEN STJÅLET FRA HERMES, OGSÅ KENDT SOM THOTH: Klik her
Bemærk igen de fire kvartaler.

Her er endnu et typisk maleri, hvor alle får at vide, at det er "Paulus". Det er blot et billede af en mand:

Mandens navn findes bestemt ikke på billedet eller i nærheden af det. Folk er får. De fleste tror på det, de får at vide (uden at stille spørgsmål) , og de får uophørligt besked på at have "tillid" og "tro".

Hvad angår billeder med lammet, så repræsenterer lammet Vædderen. Når Solen er i Vædderen, er dette det bedste tidspunkt at begynde alkymiens største værk, og det har overhovedet intet at gøre med kristendom.

Se dette jødiske røvhul og hans kopi af den egyptiske Faraos hovedklæde:

HAN SKULLE SKAMME SIG!

Den HEDENSKE GRØNNE MAND ses i katedraler over hele Europa:

Gargoyler, som er lavere rangerede Dæmoner, beklæder også næsten alle store katedraler i Europa.:

Denne statue i Strasbourg katedralet ser ud til at være en assyrisk ånd:

Der er så meget mere, og det er endeløst. Mange historiske tekster kalder jødedommen, kristendommen og islam for "de tre store religioner". Hvis de er stå store og så originale, hvorfor har de så INTET selv? Islam vil ikke engang tillade den menneskelige figur at blive malet. Dette er i overensstemmelse med den kommunistiske dagsorden med at fjerne historie og viden fra den brede befolkning, så folk kan være undværlige slaver.

Det skete dengang, det sker nu- HISTORIEN BLIVER ØDELAGT OG OMSKREVET MED LØGNE!!


TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN