Den Nye Verdensorden og de kristne kirker



Vi hører ofte kristnes hysteriske skvalder, hvor de hævder, at "Satan" er i gang med at etablere en "Ny Verdensorden", hvor mennesker vil blive stregkodede som kvæg og miste alle deres friheder og rettigheder. Denne NWO (New World Order/Nye Verdensorden) siges at være en "enverdens, kommunistisk stat". Kristendommen har en historie for at skyde skylden på Satan for alt, de ikke er enige med eller, i virkeligheden, deres egne forbrydelser mod menneskeheden. Denne artikel er skrevet for at få forvirrede personer på rette vej. Med nok research og helt almindelig fornuft er det tydeligt, at Satan overhovedet ikke har noget med dette at gøre. Det er den jødisk/kristent inspirerede Katolske Kirke, National Councils of Churches og Kirkernes Verdensråd (som de fleste protestantiske kirker hører til og støtter), der arbejder for dette og kanaliserer størstedelen af deres bidrag til at fremme det jødiske program, som er kommunisme, og som øverst oppe misbruger okkult kraft til at nå disse mål. På grund af den uophørlige og sygelige handling at skyde skylden videre, hører man ofte dette fra vildledte kristne: "Åh nej da!! Det er IKKE MIN kirke!!" Protestanterne fordømmer katolikkerne og ignorerer fuldstændig det faktum, at deres religioner i mange henseender er fuldstændig lig med katoliscisme, og at ALLE kristne sekter har deres rødder i den oprindelige kristne kirke - den katolske kirke.

For at opsummere: Satanisme lægger IKKE restriktioner på mennesker. Satan går ind for individualitet, frihed og at udvikle den menneskelige race. Satan repræsenterer på ingen måde kaos, som nogle tror. Man må kende ham for at værdsætte dette. Satan er meget konsekvent. Satan står for frihed og oprør, og ikke en kommunistisk NWO hvor de regerende jøder slavebinder ikke-jødiske masser, der bare bliver til et tal, og hvad de kalder "undværlige mennesker".

Citater fra den jødiske Talmud:

Baba Necia 114, 6:
Jøderne er mennesker, men verdens nationer er ikke mennesker, men dyr.

Simeon Haddarsen, fol. 56-D:
Når Messias kommer, vil hver jøde have 2800 slaver.

Nidrasch Talpioth, s. 225-L:
Jehova skabte ikke-jøden i menneskeform, så at jøden ikke tjenes af dyr. Ikke-jøden er således et dyr i menneskeskikkelse, og fordømt til at tjene jøden dag og nat.

Vildledte kristne og andre skyder (uden at tænke sig om) skylden på Satan og "satanister", hvad angår emnet at blive "stregkodet" ligesom dyr. Hvis åbner øjnene, kan man for det første se, at disse ikke er Satans lærdomme men derimod lærdomme fra den jødiske/kristne bibel, hvor folk benævnes som "får", ens krop er ejet af "Gud", og ens sexliv, ønsker og lyster, hvem man har samleje med samt så mange andre ting, DER ER UBETYDELIGE FOR ENS SPIRITUELLE FREMSKRIDT gøres til et så vigtigt emne. Den jødiske/kristne bibel er intet mere end et fundament for indførelse af jødisk kommunisme ved at svække folkets morale og karakter, fremme uretfærdighed såsom ved at "vende den anden kind til" og andre selvmorderiske råd, samt at svække viljen til at modstå disse ting. Disse er alle taktikker, der forbereder befolkningen på en kommunistisk revolution, og de blev lært af Vladimir Lenin (jødisk kommunstisk leder).

Hvad med kaos? Dette er endnu en kommunistisk taktik, som i USA er meget åbenlys. Jøderne arbejder på at indføre kommunisme ved brug af alle tænkelige midler (både retlige og ulovlige) for at nedbryde retssystemet og etablere forvirring blandt befolkningen. Den "Hellige Bibel" er lige godt den mest forvirrende tekst, der nogensinde er blevet brygget sammen. De fleste mennesker har aldrig gidet at læse dem, og alligevel kalder de sig "kristne". Undersøg alle de endeløse modsigelser og naturligvis nazaræerens lære:

Disse er blot små brudstyker af bud, som han ikke kun satte et dårligt eksempel ved at bryde, men også beordrede andre til at bryde. Modsigelser som disse, i religiøs lære, lægger op til forvirring og kaos.

Antallet af kristne sekter, der voldsomt er uenige med og fordømmer hinanden taler også for sig selv, for ikke at nævne alle de endeløse og unødvendige blodige krige, der er afgørende for denne NWO, og som næsten alle blev opildnet af jøderne og deres redskaber, kristendommen og islam. At tilgive ens nabo uendelige "halvfjerds gange", som nazaræeren lærte, og at vende den anden kind til fremmer lutter kaos og kriminalitet. Folk indoktrineres til at være perfekte slaver og ofre. Deres egne kroppe tilhører et eller andet udenjordisk væsen, der bestemmer og styrer deres inderste tanker, begær og seksualitet. Med hensyn til idéen om mennesker, der bliver stregkodede, så SKYD IKKE SKYLDEN PÅ SATAN!! SATAN HAR ALTID STÅET FOR FRIHED OG OPRØR!!

Kristne og andre er så hurtige til at skyde skylden videre - "det er katolikkerne", "åh, nej! det er protestanterne!" De kan ikke begribe, at denne slags ting SKER NU og i flere århundreder har foregået i deres egne kirker, og at dette er hele temaet i deres egen bibel. De har bidraget til det økonomisk, psykisk og åndeligt. VÆR EN SLAVE! Det er meget lettere for dem at skyde skylden på Satan, end det er for dem at indse, at de er blevet snydt af deres egen "Gud" og deres egne præster. Satan har hensigtsmæssigt været brugt som både en afledning og syndebuk i flere århundreder af kristne kirker. Bare skyd skylden på Satan og forkynd for verden at kristendommen og nazaræeren er "gode", "humanitære" og frem for alt "Gud". En løgn, der gentages og håndhæves ofte nok vil i sidste ende blive troet på, uanset hvor latterlig den er. Milliarder og milliarder er blevet kanaliseret ind i at fremme denne løgn offentligt, mens deres øverste religiøse ledere i al hemmelighed arbejder på at slavebinde verden, som de tidligere har gjort med deres rod og grundlag, den katolske kirke. Protestanterne er ikke anderledes med deres hekseprocesser i Salem, deres mord og tvungne kirkegang i koloniale Amerika (for det første). FRIHED ER PÅ INGEN MÅDE FORENLIG MED JØDEDOM/KRISTENDOM!!

Kristendommen er ikke spirituel i nogen henseende. Det er i virkeligheden en politisk institution forklædt som en religiøs/spirituel front. Tilhængerne narres til at leve for deres død og give afkald på al okkult/spirituel viden og kraft, så de er forsvarsløse og harmløse mod dem, der har denne viden og ved, hvordan man bruger den. De vildledes til at tro, at deres "Gud" vil straffe disse mennesker, når de i virkeligheden hele tiden er blevet forberedt til at være tankeløse slaver, og deres sjæle, i løbet af flere generationer med afvisning af sand spiritualitet, er blevet forkrøblet af mangel på spirituel kraft. Målet er næsten gennemført og vil lykkes, hvis disse idioter ikke vågner op.

Jeg læste, at Billy Grahams kirker nu har dvd'er og højtalersystemer med stereo. Hvad har dette at gøre med spiritualitet? Deres front med kristen velgørenhed er en joke. De fleste af donationerne, som samlet løber op i billioner og billioner, kanaliseres ind i Kirkernes Verdensråd, hvor de anvendes politisk til finansiering af kommunisme, krige og andre terroraktiviteter. Sekulære organisationer er i virkeligheden dem, der gør mest for de nødlidende. Dette kommer fra skatteyderne og IKKE de kristne kirker.

Lederne af både kristendommen og totalitære regeringer er selv enormt materialistiske. Når vi ser på den katolske kirke gennem århundrederne, finder vi, at kirken selv hamstrede guld, sølv, værdifuld viden, artefakter og ædelstene i utrolige mængder, mens de afblødte den sidste smule penge fra fattigdomsramte familier, enker og endda generationer af familier, der blev ramt af inkvisitionen.

Ud over at hamstre og samle al guldet, sølvet og andre værdier, som den var i stand til at konfiskere, erhvervede den katolske kirke enorme mængder af ejendom. Det meste af dette blev også opnået gennem massemord og afpresning udført af Inkvisitionen. Den katolske kirke er i dag, og uden tvivl, den mest velhavende institution på Jordens overflade. Mængden af den katolske kirkes penge, jord, artefakter og andre materielle besiddelser alene er langt ud over den vildeste fantasi.

Selv gennem den mørke middelalder, hvor fattigdom var udbredt, hovedsageligt på grund af kristendommen selv, ser vi disse enorme og fabelagtigt velhavende katedraler, bygget midt i befolkningens ekstreme fattigdom og nød, med altre og apsisser af guld med kunstfærdigt udsmykkede hvælvninger, søjler og vægge. Storslåede basilikaer, katedraler, klostre, dåbskapeller og kirker blev bygget. Stort set alle af disse var så overdådige og så enorme i sammenligning med tidernes sparsomme omgivelser, at de prangende stod ud som den vigtigste samling af al den materielle rigdom (guld, sølv og arkitektonisk overdådighed) i både deres æra og deres geografiske placering.

I løbet af den mørke middelalder etablerede den katolske kirke sig selv som den ubetingede hersker over hele Europa. Den katolske kirke havde fuldstændigt herredømme over konger, dronninger og militæret og regerede med rædsel. Ingen var på nogen måde fri. Viden blev destrueret og/eller fjernet fra befolkningen, for hvis man skal skabe en perfekt slavestat, skal slaverne være analfabeter og kraftesløse.

"Kristendom og kommunisme ligger spirituelt og ideologisk meget tæt på hinanden. Dette er en meget velkendt opfattelse, der har vundet tilslutning af forskellige tænkere, fra Thomas More til Lev Tolstoy. Få mennesker ved, at verdens første socialiststat blev etableret i Paraguay og var baseret på katolsk jesuitisk idiologi, før Marx skabte sin lære."

"Jesu Selskab" - den religiøse orden kaldt "Jesuitterne" - i den katolske kirke svarede noglelunde til KGB i Sovjetunionen."
De ovenstående citater blev taget fra "Pradva" (den vigtigste kommunistpartiavis og førende avis i det tidligere Sovjetunionen). Fra artiklen: Is there any difference between Christianity and Communism? (Er der nogen forskel mellem kristendom og kommunisme?) 30/04/2013

Massemordene begået af Josef Stalin (jøde), Mao Tse-tung og andre kommunistiske diktatorer var gentagelser af den kristne inkvisition. Mao marcherede ind i Tibet og myrdede og torturerede indfødte tibetanere i massevis. Den kinesiske hær bevægede sig, under ordrer fra Mao, gennem stejle bjerge og farligt terræn med det primære formål at destruere gammel viden, uanset hvad historiebøgerne hævder. På grund af de omkringliggende Himalayabjerge var de tibetanske klostre blevet afsondret fra resten af verden, og som følge heraf var de i stand til at holde gammel viden væk fra de destruktive kristne og ude af deres kontrol. Enhver, der har nogen form for seriøs viden eller spirituel kraft, er en trussel mod staten. Slaver må hverken besidde viden eller have adgang til okkult kraft. Viden og kraft holdes i hænderne på de få i kontrol. Selvfølgelig fik Billy Grahams "East Gate Ministries" lov til at oversvømme Kina med bibler; et projekt, der kostede millioner af dollars - alle skattefritagede.

Konceptet med verdensherredømmet hos en udvalgt gruppe, der regerer med jernhånd og bruger massemord og rædsel for at nå deres mål, præciseres i hele den jødiske/kristne bibel.

Koncepter: Staten ejer og kontrollerer al ejendom. Nedenfor er paralleller og lærdomme i den jødiske/kristne bibel; din krop er ikke din egen; den tilhører "Gud".

Den sande onskab er mesteren af bedrag og løgne: "Han forfører den hele verden". At bede for ens egen fordømmelse er her et gennemgående tema. HANS NAVN ER IKKE SATAN/LUCIFER MEN JAHVE/JEHOVA!!

Kristne har frataget sig selv al okkult kraft og forståelse, har finansieret og arbejdet for dette i århundreder, og nu skyder de skylden på Djævelen. De kan ikke se, at dette er deres egen "Gud" og nazaræeren.

Okkult viden kan bruges af hvem som helst til hvilket som helst formål. Enhver idiot kan se, at ovenstående ikke er af Satan, og ej heller har det noget at gøre med ham. Disse såkaldte "okkulte grupper" er infiltrerede fra top til bund af katolske jesuitter og andre, der ønsker at narre dem, der kunne være luciferiske eller hedenske og holde dem under deres kontrol. Dette kan ses med deres jødiske/kristne okkulte symboler, Jehova/YHVH "Gudenavn" og engle.

I tillæg til alt dette er det indlysende, at den katolske kirke var rasende over afsløringen af pædofiliskandalerne. Disse handlinger var planlagte og forsætlige. Paven og højtstående gejstlige virkede vrede og hadefulde, da deres børnemishandling og misbrug blev blotlagt for verden. De angrede intet. Vi ved alle, at barnevoldtægt skaber ustabile voksenpersonligheder, og ofrene er nødvendige for at føje til den kaos, der skal til før at opfylde det jødiske/kristne kommunistiske mål, hvilket producerer vildledte personer, der er spirituelt og psykologisk fortabte.



Referencer:

 

TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN