Sandheden om "besættelser"


Kristendommen, islam og deres jødiske rod er svindelnumre mod hele verden. Omfanget er overvældende.

Det sørgeligste er, hvordan ikke-jøder er blevet frataget viden og spirituelle kræfter og systematisk er blevet fordummet gennem århundreder med håndhævet kristendom, islam og andre jødiske programmer, såsom kristnet buddhisme osv.

Omfanget af, hvordan jøderne (og især rabbinerne) bogstaveligt talt har gennemsyret sig selv med det okkulte i århundreder, ville komme som en overraskelse for mange. Det er chokerende, for at sige det mildt.

Jøderne har forbandet ikke-jøder uophørligt i århundreder, mens vildledte ikke-jøder bøjer sig ned og slavisk tilbeder den jødiske spirituelle uhumskhed.

Jøden skaber problemet.
Jøden fremprovokerer reaktionen.
Jøden fremmer eller leverer løsningen.

"The Encyclopedia of Jewish Myth, Magic and Mysticism" af rabbiner Geoffrey W. Dennis er en yderst informativ og fremragende bog. Den er ekstremt afslørende, men man skal have nok viden om det okkulte, nok erfaring med det spirituelle og nok almenviden om jødedommen og deres kabbala for at forstå den.

For at komme frem til vores emne om besættelser, så er her nogle meget afslørende uddrag fra bogen:

"Patristiske fædre af den tidlige kristendom, Justin Martyr og Origen, giver jøderne anerkendelse for at have et særligt talent til at uddrive dæmoner."

"Simon bar Yochai uddriver en dæmon, hvilket tjener som en demonstration, der hjælper ham med at opnå Cæsars hjælp til at annullere et undertrykkende dekret afsagt mod jøderne."

Dette er tankeformer skabt af jøderne.

For meget lang tid siden, da jeg var omkring 20 år gammel, gik jeg på universitetet. Jeg husker en jødeinde, der fortalte folk om, hvordan "en lille gejser", som hun kaldte den, fuldstændig ødelagde en anden kvindes liv. En anden jødinde havde tydeligvis skabt denne tankeform og klæbet den fast på kvinden.

Jeg var fuldstændig ateistisk dengang og vidste ikke rigtig, hvordan jeg skulle forstå det, men man glemmer aldrig nogensinde sådan nogle ting.

Fordi ikke-jøder mangler viden og er afskåret fra det okkulte, træder jøderne igen ind og dikterer. De skaber deres afskyelige tankeformer og SKYDER SKYLDEN PÅ VORES HEDENSKE GUDER, som fejlagtigt får ry for at besætte folk og bliver stemplet som "onde".

Disse tankeformer har navne, ligesom deres engle.

Til slut, så er her nogle flere afslørende citater fra samme bog:

"(...) at verden er delt mellem Lysets Børn og Mørkets Børn, som bestandigt bekriger hinanden, lærdommen om, at Gud bevidst har ledt verdens ikke-jøder på afveje (...)"

"Eleazar Ben Judah af Worms:
Han oplevede syn og kunne udføre storslåede teurgiske værker. Han brugte eksempelvis sin viden om guddommelige navne til at dræbe en ond ikke-jødisk prins, der truede det jødiske samfund."

Ikke-jøder skal seriøst vågne op!

___________________________

På grund af århundreder med undertrykkelse af spirituel viden har mange mennesker ingen anelse om, hvad en tankeform er. En tankeform er et astralt væsen, der er skabt af en eller flere personer, som har trænet deres sind og sjæle. For bedre at forstå dette, læs venligst denne side.


TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN