Sandheden om kristen velgørenhed


- Taget fra "The Book Your Church Doesn't Want You To Read" - Tom C. Leedom, editor 1993

Kapellanen for Parlamentets løn var i 1993 115.300 dollars.
Kapellanen for Senatets løn var omtrent den samme med budget på yderligere 300.000 dollars, herunder løn til sektretærer og kontorlokaler.1

Med hensyn til abort, så er dette absolut en personlig sag, men jeg vil gerne blotlægge, hvad der bliver gjort bag kulisserne inden for de kristne "pro-life" bevægelser.

For det første vil jeg gerne nævne, at der ville eksistere effektiv prævention, hvis ikke kristendommen havde holdt os tilbage. Tvungen afholdenhed er usundt, og det virker ikke.

I forhold til den kristne kirke og den katolske holdning om forbud mod prævention og abort, er dette endnu en stor måde at tjene penge på. Børnene er dem, der betaler. Intentionerne bag dette, der stilles til rådighed for offentligheden som propaganda, kommer med påskud om velvilje og humanisme. Bag kulisserne findes den sande historie.

American Atheists opgjorde en redegørelse om "Moder Theresa" for nogle år tilbage. Denne kvinde har modtaget millioner af dollars, hvis ikke mere, i donationer. De fleste af pengene kan ikke opgøres.

Det største antal ofre for pro-life bevægelsen er fra den tredje verdens lande. De fleste af disse lande i Afrika, Mellem- og Sydamerika samt Asien er blevet udnyttet og inficeret med kristendom. Missionærer vender altid tilbage til disse områder af verden som værter for deres ondsindede dagsorden, fordi disse mennesker er fattige og analfabeter.

At mætte, huse og klæde en person på i koster disse steder blot 50 øre om dagen og en skål med ris. Børn går afmagrede rundt i klude og er beskidte. Dødeligheden er høj, og kirkerne bruger dette til at rive millioner of atter millioner af dollars hjem i skattefritagede donationer til at "give" til disse børn. Den sørgelige kendsgerning er, at kun lidt, hvis noget overhovedet, når frem til børnene. Fordi børnedødeligheden er så høj grundet sult og sygdom, udnytter den katolske kirke dette med et forbud mod prævention og abort. Denne giver til gengæld kirken flere plakatbørn, som de kan bruge til at rive flere penge sammen, ved at lade flere ulykkelige babyer føde. Desuden bliver mange af disse børn ondskabsfuldt og brutalt brugt til slavearbejde. De jødisk ejede og drevne virksomhedsmonopoler vil have billige slavearbejdere i form af undværlige mennesker, der systematisk kan arbejdes ihjel; dette adskiller sig ikke fra jødisk kommunisme.

Med den vestlige valuta i hvert af disse lande ville kirkerne let kunne få hele verden til at leve anstændigt. Dette er er intet mere end en ondskabsfuld måde for kirkerne at tjene penge på. Når disse kristne ledere i sjældne tilfælde efterforskes, findes der enormt meget snavs på de. Den kristne kirke med alle dens skattefrie rigdomme og midler har organiseret sig til at være en magtfuld stemmeblok.

"De har sikret så mange senatorer og repræsentanter og har deres egne religiøse lobbyvirksomheder, at det har været næsten umuligt at håndhæve nogen form for skattelovgivnig eller skattemæssige overtrædelser mod dem, hvilket tillader dem at fortsætte med at vinde magten med ubegrænsede midler."2

I Mexico går barfoede, lasede mennesker ned af en brandvarm, støvet, 24 kilometer lang vej for at tage del i en gudstjeneste i en overdådig og flot kirke, der tager en procentdel af deres indkomst, mens de selv lever i slumlignende forhold i boliger med snavs på gulvene og tage af bølgeblik. Kirkerne er belagt med guld og fortsætter alligevel med dræne disse mennesker for penge.

Kristen velgørenhed er en farce. De giver så lidt som muligt væk på forhånd for at please offentligheden og dermed opretholde et humanitært omdømme, men de fleste af donationerne lønner deres prædikanter og kanaliseres ind i organiserede kriminelle aktiviteter samt til fremmelsen af jødisk kommunisme. Problemerne folk kommer med til dem afhjælpes sjældent om nogensinde. Narkomaner får besked på at bede og så videre. De holdes væk fra power meditation og viden om sjælen, hvilket ville helbrede deres lyster. Folk forbliker krøblinge i det kristne system og bliver udnyttet. Nybegyndere, der kommer til "Jesus", kommer igen og igen, men "Jesus" varer ikke længe, og personen går i den forkerte retning og havner i værre forhold end før, og som tillæg til deres problemer og de ulykkelige omstændighededer, der fik dem bondefanget, skider "Jesus" på dem.

De fleste af de kristne donationer går til at finansiere krig og organiseret kriminalitet.

"Kirkernes Verdensråd" har mange forskellige medlemmer, herunder luteranerne, episkopalere, baptister, prebyterianere, metodister og andre trosretninger.

"Kirkernes Verdensråd" og dets partner, "National Council of Churches", understøttes af kirkedonerede dollars for i stilhed at finansiere udvalgte hemmelge operationer og krige." "Mainline kirker støtter venstreorienterede sager og drab, og fundamentalistiske kirker støtter højreorienterede sager og drab. Blodet er på alle donerendes hænder."

"Med en rystende udtalelse givet ved American Univeristy i Washington D.C., og vist i fjernsynet over C-span den 12. december 1989, fortalte den tidligere CIA-officer, hvordan de kristne kontraer brast ind i uskyldige landsbyboeres hytter. Han så dem trække en mand ud af et hus og kastrere ham foran hans kone og børn. Disse vildmænd voldtog derefter hans kone og afskar derefter hendes bryster med bajonetter. (Deres) Skrækslagne børn blevet tvunget til at kigge på. Igen blev disse grusomheder delvist finansieret af dollarsne lagt i donationsbøsserne i forstædernes nabolagskirker, der fortæller de troende, at disse særlige indsamlinger går til "world hunger fund". For at gørre det endnu værre, er nicaraguanerne vidunderlige mennesker, elsker amerikanere og kan stadig ikke forstå, hvorfor Amerika ville gøre dette mod dem."3

"Jesus" helbreder ikke stofmisbrugere.

Det er intet andet end et enormt pengeindbringende fupnummer og udnyttelsen af mennesker. Noget skal udskiftes med noget; ikke intet. Det kristne offer får ofte tilbagefald og går i den forkerte retning. Folk, der har problemer med alvorligt stofmisbrug, har brug for at reparere de svage områder og hullerne i deres auraer og styrke sig selv med den energi, de har brug for, så de ikke får tilbageslag igen. De kristne kirker leverer intet af dette. De eneste de gør er, at lokke desperate mennesker ind og franarre dem deres penge. Offeret betaler store summer af penge og får til gengæld nye problemer, som personen ikke tidligere havde haft. Nazaræeren og slæng suger ofrets selvværd, selvtillid og vitale energier, hvilket forbereder personen på et tilbagefald ind i afhængigheden. Tilbagefaldet kommer ved, at offeret får at vide, at han eller hun er en "synder" og er nødt til at angre (hvilket yderligere sapper selvværd, personlig værdi og tillid til egne evner, hvilket er så vigtigt for at overvinde afhængighed). Dette skaber en ond cirkel af menneskelig udnyttelse og grusomhed.

Satan giver os styrken, selvværdet og kraften til at overvinde stofmisbrug. Når ens aura og chakraer er sunde, tørster man ikke efter disse former for stoffer for at kompensere for spirituelle mangler.

Afslutningsvis, så gør sociale tjenester med velfærdsafdelinger og andre regeringsdrevne agenturer (Røde Kors også så videre) hundrede gange mere for de underprivilegerede og fattigdomsramte end de kristne kirker. Hertil kommer, at disse, i modsætning til de kristne kirker og missioner, ikke forlanger folks frihed, folks sind og folks sjæl.


¹ The Book Your church Doesn't Want You To Read - Tom C. Leedom, editor 1993
² Ibid - Kapitlet "The Tax-Free Ride", side 341-349
³ Ibid

TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN