En jødisk gave til menneskeheden: Det nukleare mareridt


Understående er kun en delvis liste. Det samlede antal involverede jøder er overvældende og chokerende, og listen nedenfor er ufuldstændig på grund af tidsbegrænsninger. Listen nedenfor indeholder de mest prominente jødiske videnskabsmænd, der direkte arbejdede med Manhattanprojektet.
Individerne på listen herunder var næsten alle hard-core kommunister, som gav formlen for atombomben til sovjetterne. Efter nærmere undersøgelse, var jeg rystet over, hvordan forfatterne (hovedsageligt jøder), der skrev artikler og biografier om individerne nedenfor, potrætterede disse massemordere i et meget positivt lys og ophøjede mange til at have heltestatus. Du er velkommen til at gøre din egen research givet oplysningerne på denne hjemmeside.

Nedenfor er en delvis liste over jøder, der var direkte involveret i Manhattanprojektet. Der var mange flere jøder involveret i alle niveauer af forskning, konstruktion og fremmelse af brugen af atombomben, end der kan vises her.

Den første atombombe blev udformet og konstrueret i Los Alamos, New Mexico. Det tophemmelige kodenavn givet til dette værk var "The Manhattan Project" ("Manhattanprojektet"). Baggrunden for navnet var, at Bernard Baruch (jøde) boede i Manhattan, New York. Ligeså gjorde mange andre af de højstående individer, som var involveret i projektet. Den ledende forsker af Los Alamos Labaratoriet, fra 1943 til 1945, var J. Robert Oppenheimer - en anden prominent jøde. Oppenheimers bror, Frank, en kortbærende kommunist, var også en ledende atomforsker, som arbejdede på Los Alamos.

"En af de centrale figurer i, ikke kun at udlægge det teoretiske grundarbejde, men også at overtale Præsident Roosevelt til at lancere hele atombombe-programmet var Albert Einstein, en udenlandsk-født jøde med 16 tilhørsforhold til kommunistiske fronte."

"Den første kommisær for USA's Atomic Energy Comission var jøden David E. Lilienthal, der tilhørte til mindst to kommunistiske fronte.
Han forblev i denne stilling i længere tid.”
1

Niels Bohr (danskfødt jøde - givet Nobelprisen i 1922), flygtede fra Danmark i 1943. "I september 1943, nåede pålideligt ord frem til Bohr om hans forestående arrestation af det tyske politi, og den danske modstandsbevægelse formåede hurtigt at hjælpe ham med at flygte ad søvejen til Sverige.
Snart efter, blev Bohr fløjet til Storbritannien i et militært fly. Der blev han introduceret til det dengang hemmelige atombombeprojekt. Til sidst blev han vist til projektets primære placering i Amerikas Forenede Stater. Bohr arbejdede på Manhattanprojektet i det tophemmelige Los Alamos laboratorie i New Mexico, hvor han gik under navnet Nicholas Baker af sikkerhedsmæssige årsager."
2

Leó Szilárd (ungarnsk-født jøde), født i Budapest, assisterede Enrico Fermi i at udføre den første kontrollerede nukleare kædereaktion.

Nicholas Kürti (ungarnsk-født jøde: Kürti Miklós) og Franz Eugen Simon (tyskfødt jøde som flygtede til Storbritannien, efter Hitler kom til magten) fandt frem til måden at adskille uran-235 fra uranmalm, hvilket var nødvendigt for atombombens konstruktion.3

"Det er af allerstørste betydning at påpege, at både atom-og brintbomben i stor udstrækning var jødiske produktioner. Men atombomben og dens videre udbredelse er en jødisk idé. En af de centrale figurer i, ikke kun at udlægge det teoretiske grundarbejde, men også at overtale Præsident Roosevelt til at lancere hele atombombe-programmet var Albert Einstein, en udenlandsk-født jøde med 16 tilhørsforhold til kommunistiske fronte."

Det var på dette tidspunkt, at de fleste af de atomare hemmeligheder blev stjålet og vidergivet til sovjetterne. Når det kommer til notering af spionerne og forræderne der var involverede, er det nærmest som en jødisk "Hvem er Hvem". De mest berygtede var Julius og Ethel Rosenberg, der blev dømt og henrettet for landsforræderi - de eneste forrædere i moderne amerikansk historie, der har lidt denne skæbne.
Yderligere involverede i dette spionnetværk var Harry Gold, Abraham Brothman, David Greenglass, (Ethel Rosenberg's bror), Israel Weinbaum, Miriam Moscowitz, Sidney Weinbaum og Morton Sobell. Disse var jøder og blev alle dømt for forræderi. Det er også af betydning, at jøder også var i spidsen for den videre udvikling af brintbomben, såsom J. Robert Oppenheimer, Steve Nelsen (hans sande navn var Joseph W. Weinberg) og Edward Teller."
"For at komme videre med kernen i vores redegørelse, nævnes den komercielle og industrielle spredning af nukleart affald i USA, som, mere end noget andet, hænger som en ildevarslende skygge over vores hoveder. Den truer med af bringe død, kræft, leukæmi og fosterskader til størstedelen af befolkningen og endda at udrydde menneskeheden selv.”
"Det er af allerstørste betydning, at påpege at det jødiske netværk har holdt nøje kontrol over udviklingen og udbredelsen af denne yderst ødelæggende tekniske præstation - nuklear fission og fusion."
41 Ben Klassen, Racial Loyality issue 27, Creativity Movement

2 Wikipedia artikel om Niels Bohr

3 International Council for Science (ICSU) Committee on Data for Science and Technology CODATA Newsletter Number 79 March 1999

4 Ben Klassen, Racial Loyalty issue 27, Creativity Movement


TILBAGE TIL DET SANDE HOLOCAUST