DET SANDE HOLOCAUSTOpfinderne Af Atombomben:
ALLE JØDER

Den Jødiske Verdenskongres Erklærede Krig Mod Tyskland Længe Før Tyskland Handlede Mod Jøderne

Bombningen af Dresden: Et Folkedrab

Hiroshima og Nagasaki:
Et Jødisk Eksperiment

Folkedrab ER Og Har Altid Været Et Jødisk Ideal

Det FALSKE Holoco$t
“6 million”-løgnen

2000 År Med Jødiske Ritualmord

Sådan Udgør Israel En Trussel I Dag

Adolf Hitler: En Mand Af Fred

Links

Hjælp Med At Sprede Sandheden:
Download, Del, Print, Og/Eller Distribuér En Gratis PDF Kopi Af Denne Hjemmeside

"Hitler ønsker ikke krig, men han vil blive tvunget ind i den, ikke i år men senere…"
Emil Ludwig [jøde], Les Annales, Juni, 1934

"Vi besidder flere hundrede atomsprænghoveder og raketter og kan affyre dem mod mål i alle retninger, måske endda Rom. De fleste europæiske hovedstæder er mål for vores luftvåben. Lad mig citere General Moshe Dayan: 'Israel må være som en gal hund, for farlig at genere. Jeg anser det hele for at være håbløst på nuværende tidspunkt. Vi må forsøge at forhindre tingene til at komme til det, hvis det overhovedet er muligt. Vores væbnede styrker er dog ikke de tredivte stærkeste i verden, men snarere de anden eller tredje stærkeste.
Vi har mulighed for at bringe verden ned med os. Og jeg kan forsikre dig, at det vil ske, før Israel går under."

-- Martin van Creveld, Israelsk professor i militærhistorie ved Hebrev University i Jerusalem i et interview med det hollandske ugemagasin: Elsevier, 200, nr. 17, s. 52-53

"Vi bliver måske aldrig nødt til at bruge dette atomvåben i militære operationer, da selv truslen om brugen vil overtale enhver modstander til at overgive sig til os."
-Chaim Weizmann [jøde]

"Jøder erklærede krig mod Tyskland. Selv før krigen startede, havde de jødiske ledere på verdensplan erklæret, at verdens jøder var i krig mod Tyskland, og at de ville udnytte deres enorme økonomiske, moralske og politiske beføjelser til at ødelægge Hitler og Nazityskland. Ovehovedet blandt disse var Chaim Weizmann, den zionitiske leder, der så erklærede krig d. 5. september 1939. Han blev, på verdensplan, entusiastisk støttet af en bred vifte jøder i denne erklæring."
–Ben Klassen [CoTC]

"Jeg lærte, at Hitler IKKE ønskede at erobre verden eller nogen anden nation, men at han kun at få de dele af Tyskland tilbage, som var blevet afskåret af Versaillestraktaten."
"Han sagde offentligt, at han ønskede de dele af Tyskland givet til Polen, Tjekkoslovakiet osv., tilbage. De eneste steder, han nogensinde "angreb", var engang dele af TYSKLAND, såsom Preussen og Østrig, stjålet af Versailles - hvis vi engang mistede Florida og Texas, ville du helt sikkert "angribe" disse stater, indtil de igen blev amerikanske”.

"Måske endda mere chockerende, opgagede jeg længe efter krigen, hvor arrogante jøderne havde været i at hævde, at Hitler "startede" anden verdenskrig - på trods af, at jøderne, før de gik ind i krigen, udgav en bog kaldet "Germany Must Perish" ("Tyskland Må Forgå"), som faktisk forkyndte udryddelsen af det tyske folk
(længe før nogen påstande om gaskamre)
Klik her for at få bogen som PDF-fil.
Og mere chockerende er det, at jøderne lagde Tysklands deling ud på et kort i 1940, og at linjen som jøderne trak på deres kort tilbage i 1940, stort set er den samme, som den linje der i dag deler Tyskland!"
[Overstående blev skrevet før Tysklands genforening]

Da jeg kom tilbage fra at have kæmpet i anden verdenskrig, troede jeg virkelig på al propagandaen; at jeg havde hjulpet "de gode" med at kæmpe verdens sidste krig, indtil der ikke længere var tyranni og "aggression". Jeg huskede, at verden erklærede krig, i realiteten, mod Tyskland for at marchere ind i Preussen og Schlesien - tidligere tyske stater der var blevet til Polen. Og jeg fik at vide, det var for at få disse mennesker væk fra tyrannerne, at jeg risikerede mit liv og så tusinder dø.
Men da så jeg vores "ledere" GIVE alle disse lande, som jeg skulle kæmpe for at "befri", til Sovjetrusland. Jeg troede, at jeg havde "frelst" Tjekkoslovakiet, Polen, Ungarn, Rumænien, Jugoslavien osv. Så kunne jeg ikke undgå at bemærke, at vi IKKE havde stoppet tyrannien i disse lande. I stedet forekom det mig, at vi, ved at have kæmpet i anden verdenskrig, havde hjulpet med at give det meste af verden til SOVJETUNIONEN og KOMMUNISME. Alle disse lande, som jeg tog afsted for at redde: hvem havde dem efter anden verdenskrig, og hvem har dem NU?
Jeg begyndte, for første gang, at lægge mærke til, at der var noget meget besynderligt ved denne kamp for "frihed", som de fik millioner, som mig, med i. Når nogensinde noget land var i hænderne på ANTI-kommunisterne, fik vi at vide, at de var "tyranner og undertrykkere", og at vi måtte bekæmpe dem for enhver pris, som vi gjorde med Tyskland, Italien og Japan. Men når et land var i hænderne på kommunister, HJALP vi dem, og jeg hørte intet om "tyranni". Da jeg gennemgik min karriere i anden verdenskrig, kom jeg faktisk til konklusionen, at jeg er en sovjetisk krigsveteran. Jeg kæmpede for at slå den største del af Jordens overflade over til sovjetterne. Dette gjorde mig til gengæld, for første gang, politisk bevidst. Jeg begyndte at lægge mærke til, hvad der kunne være BAG det, jeg læste i aviserne, så på film osv."

–George Lincoln Rockwell