Folkedrab ER og har altid været et jødisk ideal


Alt, som jøderne er og gør, beskylder de deres fjender for. Dette skaber den nødvendige psykologiske forvirring, så de kan udføre deres dagsorden.
Jøderne er mestre i løgn og bedrag. Mens de afpresser milliarder og atter milliarder fra Tyskland i form af såkalte "erstatninger" for et "holocaust", der aldrig skete,
(se Holocaust fupnummeret: Løgnen om de "seks millioner") og uophørligt annoncerer dette fupnummer i medierne, via. film, bøger, skoler og andre kilder, skaber dette en meget stærk distraktion og afledning med hensyn til deres egne forbrydelser mod menneskeheden.

Den kommunistiske leder Grigory Zinoview (jøde) syntes at være fortaler for folkedrab, da han, i midten af september 1918, udtalte: "For at overvinde vore fjender, må vi have vores egne socialistiske militarisme. Vi må have 90 millioner med os ud af de 100 millioner af Sovjetruslands befolkning. Hvad resten angår, har vi intet at sige til dem. De skal tilintetgøres"

Følgende uddrag viser, uomtvisteligt, at jøderne planlagde udslettelsen af det tyske folk, selv før anden verdenskrig brød ud.
Se: Den Jødiske Verdenskongres erklærede krig mod Tyskland længe før Tyskland handlede mod jøderne

Følgende planer er for bevidst folkemord på det tyske folk - dette er blot én kilde, og der er mange flere:

Uddrag fra bogen "Germany Must Perish" ("Tyskland Må Forgå") skrevet af Theodore N. Kaufman (jøde), 1941:
Klik her for at få bogen som PDF-fil

"Denne dynamiske samling skitserer en omfattende plan for udryddelsen af den tyske nation og total udryddelse af alle jordens mennesker. Også heri er et kort, der illustrerer den mulige territoriale dissektion af Tyskland og fordelingen af hendes jord."

"Tysklands befolkningstal, undtaget erobrede og annekterede territorier, er omkring 70.000.000 - næsten lige fordelt mellem mænd og kvinder. For at opnå formålet med tysk udryddelse, ville det kun være nødvendigt at sterilisere nogle 48.000.000 - et tal der, på grund af deres begrænsede evne til at formere sig, udelukker mænd over 60 og kvinder over 45."

"I forhold til hannerne underlagt sterilisering, ville armégrupperne, som organiserede enheder, være de letteste og hurtigste at håndtere. Ved at tage 20.000 kiruger som et arbitrært antal, og på den antagelse, at hver af disse ville udføre mindst 25 operationer dagligt, ville det ikke tage mere end en måned, højest, at færdiggøre deres sterilisation. Naturligvis, jo flere læger til rådighed, desto mindre tid ville være nødvendig - og mange flere end de 20.000, som vi nævner, ville være til rådighed i betragtning af alle nationerne, der ville trækkes på. Den mandlige del af den civile tyske befolkning ville kunne behandles inden for tre måneder.
Eftersom steriliseringen af kvinder kræver mere tid, kan det beregnes, at den kvindelige befolkning i Tyskland ville kunne steriliseres inden for en periode på tre år eller mindre. Fuldstændig sterilisering af begge køn, og ikke kun ét, skal anses for at være nødvendigt, i betragtning af den tyske doktrin, der lyder, at så meget som én dråbe af tysk blod udgør en tysker."

"Selvfølgelig vil der, efter fuldstændig sterilisation, ikke længere være et fødselstal i Tyskland. Ved den normale dødelighed på to procent om året, vil tysk liv mindskes med en sats på 1.500.000 årligt. Derfor vil afskaffelsen af tyskeheden og dens bærere, på to generationer som kostede millioner af liv og århundredes nytteløs indsats, være en fuldbyrdet kendsgerning. I kraft af tabet af automatisk viderførelse af tysk vilje, vil tysk magt være forkrøblet og reduceret til ringe betydning."

Det tvingende krav, der, af sejrherrene, kræver, at Tyskland skal forgå for evigt, gør det obligatorisk for lederne at vælge massesterilisering af tyskerne som den bedste måde at slå dem ud permanent. De fortsætter med:

1. Øjeblikkeligt og komplet at afvæbne den tyske hær og fjerne al forsvarsmateriel fra tysk territorie.

2. At lægge alle tunge, tyske industrianlæg under skarp bevogtning og erstatte tyske arbejdere med de af Allieret statsborgerskab.

3. At adskille den tyske hær i grupper, koncentrere dem i alvorligt begrænsede områder og kortfattet sterilisere dem.

4. At organisere den civile befolkning, både mænd og kvinder, inden for territoriale sektorer og gennemføre deres sterilisering.

5. At opdele den tyske hær (efter dens sterilisering er fuldført) i arbejdsbataljoner og fordele deres tjenester til genopbygningen af de byer, de ødelagde.

6. At fordele Tyskland og opdele dets jorder. Det medfølgende kort giver en idé om mulige jordtilpasninger, som kunne ske i forbindelse med Tysklands udryddelse.

7. At forbyde al tysk civil udrejse af etablerede grænser indtil al sterilisation er blevet afsluttet.

8. At tvinge den tyske befolkning i de fordelte områder til at lære dens områdes sprog, og inden for et år at standse al offentliggørelse af alle bøger, aviser og bekendtgørelser på det tyske sprog, samt at begrænse tyske sprogudsendelser og afbryde vedligeholdelsen af tyske sprogskoler.

9. At gøre en enkelt undtagelse til en ellers alvorligt streng håndhævelse af total sterilisering, ved at fritage en sådan behandling til tyskere, hvis slægtninge er borgere af diverse sejrslande og tager det finansielle ansvar for deres handliner. Således eksisterer Tyskland i en glemsel, hun ellers ville have besøgt verden.

I tillæg til overstående, var "Morgenthauplanen" (lavet af jøden Henry Morgenthau) en plan for systematisk udslettelse af det tyske folk.

"Følelsesmæssigt oprørt over Hitlers forfølgelse af jøderne, søgte Morgenthau ofte at få Præsidenten til at forudse State Department(USA) eller at handle mod vores sunde fornuft. Vi tog ham ofte i, at lede forhandlinger med udenlandske regeringer, hvilket var State Department's funktion.
Hans arbejde i udformningen af den katastrofale plan for efterkrigstidens behandling af Tyskland og at få Præsidenten til at acceptere det uden samråd med State Department var et enestående eksempel på hans indblanding."

"I de seneste år har forskellige tyske grupper, i samarbejde med russerne, oprettet mindesmærker for de tyske civile og soldater, der døde i Sovjetunionen.
For nylig producerede en russisk jøde, Aleksandr Gutman, en dokumentarfilm hvori han interviewede fire tyske kvinder fra Østpreussen, der som unge piger blev blevet voldtaget af Den Røde Hærs tropper og derefter transporteret til en særlig grum forpost; Gulag nr. 517, nær Petrozavodsk i Karelen. Af de 1000 kvinder, der blev transporteret til den lejr, døde 522 inden for seks måneder efter deres ankomst. Disse kvinder var blandt titusinder af tyske civile mænd og kvinder deporteret til Sovjetunionen, med samtykke fra de vestlige magter, som tysk "erstatning" for slavearbejde. En af kvinderne interviewet af Gutman bemærker: "Mens Anne Franks dagbog er kendt verden over, bærer vi vores erindringer i vore hjerter". Tyske filantroper etablerede for nylig et mindesmærke for de kvinder, der omkom i slaveanlæg nr. 517."

"Hans bedste skøn er, at omkring 3 millioner tyskere, militære og civile, døde unødigt efter den officielle afslutning af fjendtlighederne. En million af disse var mænd, der blev holdt som krigsfranger, hvoraf de fleste døde i sovjetisk fangeskab (af de 90.000 tyskere der overgav sig ved Stalingrad, vendte f.eks. kun 5000 af disse tilbage til deres hjemland). Mindre kendt er historien om de mange tusinde fanger, der døde i amerikansk og britisk fangeskab - mest infamt i fæle koncentrationslejre langs Rhinen, uden husly og meget lidt mad. Andre, mere heldige, knoklede ofte i årevis som slavearbejdere i allierede lande. De fleste af de to millioner tyske civile, der omkom efter afslutningen af krigen, var kvinder, børn og ældre - ofre for sygdom, kulde, sult, selvmord og massemord.”

Vi bliver uophørligt mindet om det Tredje Riges koncentrationslejre i krigstiden. Få mennesker er dog klar over, at berygtede lejre som Dachau, Buchenwald, Sachsenhausen og Auchwitz stadig var åbne efter afslutningen af krigen, men nu pakket med tyske fanger hvoraf mange elendigt omkom.
Den hævngærrige plan fra USA's finansminister, Henry Morgenthau, der gik ud på at gøre det besejrede Tyskland til et fattiggjort "pastoralt" land, frataget moderne industri, genfortælles af MacDonogh, samt andre folkedrabsordninger beregnet til at udsulte, sterilisere eller deportere befolkningen af hvad der var tilbage af de udbombede byer. 2

Ilya Ehrenberg - manden der opfandt de "6 millioner"
"Han var den øverste sjovtetiske propagandist under anden verdenskrig. Han var en berygtet løgner og et patologisk monster. Han var en jøde."
"Men Ehreburg var måske mest berygtet for sin ondskabsfulde anti-tyske hadspropaganda under anden verdenskrig. I krigen tilskyndte han sovjetiske tropper til, uden medlidenhed, at dræbe alle tyskere, de mødte." "I en folder med titlen 'Dræb', opildner Ehrenburg den almene russiske soldat til at behandle tyskere som undermennesker. Den sidste paragraf konkluderer:

"Tyskerne er ikke mennesker. Fra nu af, er ordet 'tysk' den mest forfærdelige forbandelse. Fra nu af, slår ordet 'tysk' os koldt. Vi har intet at diskutere. Vil vil ikke blive ophidsede. Vi vil dræbe. Hvis du ikke kan dræbe mindst én tysker om dagen, har du spildt den dag ... Hvis du ikke kan dræbe én tysker med en kugle så dræb ham med din bajonet. Hvis din del af fronten er stille, og der ikke er kamp, så dræb en tysker i mellemtiden .. Hvis du allerede har dræbt en tysker, så dræb en til - der er intet, der kan underholde os mere end en bunke af tyske lig. Tæl ikke dagene, tæl ikke kilometerne. Tæl kun én ting: antallet af tyskere du har dræbt.
Dræb tyskerne! ... - Dræb tyskerne! Dræb!"

"Dette er typisk for den konstante kost af patologisk had, fodret til millioner af sovjetiske tropper af denne jøde, som var forkanset langt fra fronten."
"Højdepunktet af Ehrensburgs karriere blev den 22. december 1944, hvor dette hadsfyldte væsen blev den første person til at nævne den kabbalistiske figur af 6 millioner påståede jødiske ofre for Nationalsocialismen og derefter fortsatte med at introducere denne figur til sovjetisk propaganda. Efter krigen sluttede han sig til artsfrænde og kollega Vasily (Iosif Solomonovich) Grossman for at producere en fiktiv 'Sort Bog' og lægge fundamentet for det, der senere blev kendt som 'Holocaust'"3

The Eisenhower Death Camps (Eisenhowers Dødslejre):
Overstående link opsummerer grusomhederne begået mod det tyske folk af den jødiske General Dwight David Eisenhower. Dette er endnu et folkedrab mod det ikke-jødiske folk - håndhævet af en jøde. Bogen "Other Losses: An investigation into the mass deaths of German prisoners at the hands of the French and Americans after World War II" af James Bacque (Toronto: Stoddart, 1989) går meget mere i detaljer, og belyser Eisenhower for hvad han virkelig er - en af de værste krigsforbrydere og en massemorder.

For yderligere læsning:

James Bacque, Crimes and Mercies: The Fate of German Civilians Under Allied Occupation, 1944-1950 (Toronto: Little, Brown and Co., 1997)

Alfred-Maurice de Zayas, Nemesis at Postsdam (Lincoln, Neb.: 1990)

Alfred-Maurice de Zayas, A Terrible Revenge: The Ethnic Cleansing of the Eastern European Germans, 1944-1950 (New York: St. Martin's Press, 1994)

John Dietrich, The Morgenthau Plan: Soviet Influence on American Postwar Policy (New York: Algora, 2002)

Ralph Franklin Keeling, Gruesome Harvest: The Allies' Postwar War Against the German People (IHR, 1992).

Giles MacDonogh, After the Reich: The Brutal History of the Allied Occupation (New York: Basic Books, 2007)

Morgenthauplanen (også kendt som den jødiske plan for at fjerne tyskerne fra jordens overflade)
Overstående YouTube-video er en oversigt over den jødiske hensigt, som ikke kun var at udslette det tyske folk men også russerne - totalt folkemord.

Handleplanen for den jødiske dagsorden kan findes i den jødisk/kristne bibel. På grund af dette så onde og frygtelige værk, som angiveligt er "Guds ord", er spirituel viden systematisk blevet fjernet og erstattet med fiktive jødiske karakterer, steder og andre arketyper. Den gennemsnitlige vildledte kristne, som knytter sig selv til denne energi gennem tilbedelse og tro, gør sig selv til en psykisk vært.

Med andre ord - "Gud" og "Djævlen" er omvendt.
Afslør Kristendommen

Den Hellige Bibel: En arbejdestegning for massemordet og tilintetgørelsen af ikke-jøderKildeliste:

1 The Gulag: Communism's Penal Colonies Revisited

2 British Historian Details Mass Killings and Brutal Mistreatment of Germans at the End of World War Two

3 Ilya Ehrenberg - The Man Who Invented The 'Six Million'TILBAGE TIL DET SANDE HOLOCAUST - FORSIDE