Sådan udgør Israel en trussel i dag


Hvem udgør i virkeligheden den største atomare trussel mod verden? Er det Iran, som er medlem af "Traktaten om ikke-spredning af kernevåben" og som samarbejder med Det Internationale Atomenergiagentur? Eller er det Israel, der nægter at underskrive traktaten, og som endda nægter at indrømme, at de har atomvåben? Lad os overveje de atomare våben, som Israel menes at besidde:
Op til 400 atomare og hydrogenatomvåben, herunder kernevåben på megaton rækkevidde. En række systemer, herunder neutronbomber, taktiske atombomber, kuffert-atombomber. Leveringsmekanismer, herunder Jericho interkontinentale ballistiske missiler med en rækkevidde på 11.500km og offshore second-strike muligheder vha. ubådsaffyrede atomkraftskombatible krydsermissiler. Israels formidable nukleare arsenal står i skarp konstrast til Irans ikke-eksisterende atomvåben.
Mens Iran konsekvent har nægtet at have udviklet atomvåben, har Israel gentagne gange truet verden med deres. Israel opererer en kendt strategi kendt som "Samson Muligheden" (bedst kendt på engelsk som "the Samson Option") - en politik hvor enhver trussel mod Israel vil blive besvaret med massiv nuklear gengældelse.
Samson er den bibelske figur, som ødelagde et filistisk tempel og dræbte sig selv og tusindvis af filistiske fjender.

En israelsk embedsmand er citeret i Seymour Hersh's bog "The Samson Option", hvor han erklærer: "Vi kan stadig huske lugten af Auschwitz og Treblinks. Næste gang vil vi tage jer alle med os." General Moshe Dayan, en førende forkæmper for Israels atomprogran, udtalte: "Israel må være som en gal hund, for farlig at genere."

Martin Van Creveld, en professor i militærhistorie ved Hebrev University i Jerusalem sagde: "De fleste europæiske hovedstæder er mål for vores (Israels) luftvåben.... Vi har mulighed for at bringe verden ned med os. Og jeg kan forsikre dig, at det vil ske, før Israel går under."

Den israelske whistleblower Mordechai Vanunu påstod, at Israel afpresser verden med sin evne til at "bombardere enhver by i hele verden og ikke kun de i Europa men også i USA". Israels trusler om på forhånd at angribe andre lande er øget, siden Iran begyndte at berige uran til deres kerneenergiprogram. Mens det er usandsynligt, at Israel virkelig mener, at Iran ville angribe dem, kan Israel ikke tolerere muligheden for et nukleart-bevæbnet Iran.

Enhver udfordring mod Israels nukleare hegemoni kunne svække dets evne til at bruge atomtruslen for at holde på den stjålne palæstinensiske jord.
Et atombevæbnet Iran ville kunne se israelske borgere forlade landet og dets besatte områder. Investeringer ville falde og reducere de nødvendige finanser, der er nødvendige for at finansiere og vedligeholde Israels illegitime ekspansion. Israels store lager af atomvåben og det faktum at mange højt profilerede israelere har erklæret, at landet er helt klar til at bruge dem, hvis truet, bør være en stor bekymring for alle.

Israel og deres neokonservative og zionistiske allierede i den amerikanske regering udgør en meget alvorligere trussel mod verdensfreden end Iran.

Taget fra:
http://www.resistradio.com/updates/israels-nuclear-holocaustTILBAGE TIL DET SANDE HOLOCAUST - FORSIDE