Trolddommens tre trin

Denne artikel er primært for nybegyndere og folk, der læser op på det grundlæggende. Der findes ingen "trefoldslov", (klik her for at læse "Trefoldsloven: Blotlæggelse af løgnen og dens oprindelse"), men der findes tre grundlæggende TRIN til udførelsen af magi.

1. Man hæver energien

2. Man programmerer energien

3. Man dirigerer energien

Når man begynder at dirigere energien, skal man fortsætte med at programmere den, mens man visualiserer det, man vil have den til at gøre.

Til dem af jer, der ikke er bekendt med spiritualitet og brugen af sindet, kendt som "trolddom", vil jeg forklare dette, så I kan forstå, hvordan det virker. Se dig omkring. Alt du ser - din computerskærm, din stol, din seng, dine møbler, bilerne udenfor, bygninger, vinduer - alt du ser, var engang en idé i nogens sind, før det blev materialiseret i fysisk form i virkeligheden. Selvfølgelig opstår ting, såsom storme og orkaner og så videre af sig selv; varm, fugtig luft der kolliderer med kold, tør luft, men de fleste ting her var engang nogens idé.

Lad os begynde med trin et. Først skal man have energi at arbejde med, jo stærkere, desto bedre. Jo stærkere ens egen energi er, desto mere energi vil man naturligt være i stand til at hæve, dirigere og håndtere. Dette bliver lettere med erfaring. Alt dette er som at træne en muskel. Jo mere man arbejder med den, desto stærkere bliver den. Man kan enten bruge sin egen energi eller gøre brug af ekstern energi ved at invokere den.

Med hvid magi (som er bedst for nybegyndere at arbejde med, da sort magi kræver mere erfaring og dygtighed) vil man oftest ønske at bruge sin egen energi og forbinde sig selv til det magiske værk.

En af de hurtigste og mest kraftfulde måder at hæve energi er ved brug af runer og vibration. Udover dette, kan man bruge den grundlæggende meditation eller blot visualisering. Når man hæver energien, bør man kunne mærke den kraftigt i hele sin krop. Man kan også hæve sin energi gennem hatha yoga, tai chi og/eller åndedrætsøvelser. Når man har nok erfaring, kan man invokere energi fra eksterne kilder ved at fokusere på det, man vil tage energien fra, og "indånde" den.

I trin to skal energien programmeres. Med "programmere" mener jeg, at man skal fortælle den, hvad man vil have den til at gøre. Energi i sig selv er forholdsvis neutral. I trin to skal man derfor gøre brug af det, der kaldes "recitationer". "Recitationer" er korte, præcise sætninger i nutidsform, der gentages for at programmere energien. Nutidsformen SKAL bruges, da energi ikke kan forstå, at noget "vil ske". "Vil" kan være på alle tidspunkter, fra i morgen til om 200 år.

For eksempel skal man ikke sige:
"'Noget' vil komme til at ske". Istedet skal man sige: "'Noget' SKER". Brug altid nutidsform, uanset hvad.

Energi besidder ikke det logiske ræsonnement til at kunne vide, HVORDAN det, man ønsker, skal ske. Energi tager vejen med mindst mulig modstand, medmindre den programmeres. For eksempel vil de fleste gerne have flere penge. Her skal man ikke blot recitere, at "jeg får en masse penge". I dette tilfælde ville energien kunne manifestere sig selv på en sådan måde, at pengene ville komme til en via ens lønseddel (som sædvanlig) eller en kasseekspedient, som giver en byttepenge tilbage, efter man har handlet. Det er den letteste måde, og energien vil derfor virke på denne måde, hvis ikke den bliver dirigeret på en hensigtsmæssig måde. Man er nødt til at recitere, at: "Store mængder gratis og lette penge kommer til mig ". "Alle disse penge er mine, og jeg kan beholde dem og bruge dem, som jeg ønsker". Man bør også recitere "på en meget positiv måde for mig". Man ønsker for eksempel ikke, at en elsket dør og efterlader en stor arv, eller andre ubehagelige situationer.
En hensigtsmæssig recitation til at tiltrække penge ville altså ligne følgnede: "Store mængder gratis og lette penge kommer til mig. Alle disse penge er mine, og jeg kan beholde dem og bruge dem, som jeg ønsker. Disse penge kommer til mig på en meget positiv og glad måde for mig."

Recitationer bør gentages tre til ti gange yderligere i ens sind med fokus. Man kan også visualisere energien i løbet af dagen (som i trin tre) og gentage ens recitationer et par gange for at styrke det magiske værk.

HUSK ALTID: ENERGI TAGER VEJEN MED MINDST MODSTAND OG KAN IKKE TÆNKE SELV.

En andet eksempel er vægttab. Man ønsker naturligvis ikke at blive alvorligt syg, selvom dette er en af de hurtigste måder at tabe sig drastisk. Ens sind kan gøre det for en, når det programmeres ordenligt. Reciter eksempelvis: "Jeg taber mig på en meget positiv og sund måde."

I trin tre dirigerer man energien. Dette gøres gennem visualisering. Energien brugt i hvid magi skal visualiseres som hvidgyldent, strålende, skinnende lys, ligesom Solens. Det hvidgyldne lys er den astrale energi, som man indgyder sine hensigter med gennem visualisering. Dette gennemsyrer ens magiske værk med energi, så det manifesterer i den fysiske verden.

Man skal visualisere denne strålende energi enten omkring hele ens eget legeme, eller rundt om hvad end det er, man ønsker. Visualiser det, du ønsker, og se det lyse op. Visualiser at det, du ønsker, SKER NU.

Hvis man for eksempel vil tiltrække penge, kan man visualisere sin pung fyldt helt op med sedler og endda føle, lugte og røre ved pengene. Jo mere realistisk ens visualisering er, og jo flere astrale sanser man bruger, desto mere effektivt vil dette være. Man indgyder det med så meget energi, man kan, ved at visualisere. Jo mere strålende desto bedre. I et værk som dette hjælper det også at føle sig glad, mens man gør dette.

For at fjerne sygdom, diriger da energien til det plagede organ og visualiser dig selv værende sund og rask. FØL dig igen glad mens du gør det, som om du allerede VAR sund og rask.

Når du er færdig, så glem alt om værket og forsøg at tænke på noget andet. Dette kan være svært i desperate situationer, men gør det bedste du kan, da bekymring og det at være besat af et værk kan ødelægge energien, man lagde i det. Bare giv slip, og vid at det virker. Den eneste undtagelse til dette er ovenstående: Man kan visualisere energien i løbet af dagen og gentage sine recitationer et par gange for at styrke værket. Vær bare ikke besat af det, da dette er manglende tro på ens egen kraft og kan udvande energien eller ødelægge værket fuldstændigt. Dette kræver øvelse, ligesom alt andet.


Hvad angår sort magi, er det vigtigt ikke at komme i kontakt med nogen negative energier, man hæver. Folk uden viden gør dette og lider på grund af det. Svaret på alt er viden.

De fleste populære grimoirer og skrifter instruerer en til at bruge sort energi. Gennem min egen erfaring har jeg fundet, at grå energi er mest destruktiv. Grå energi er også dødsenergi. Det forårsager sygdomme og alle andre negative ting.

Et eksempel er en dødsforbandelse, og her taler jeg af erfaring. Tag dødsenergien fra en kirkegård, eller hvilket som helst sted hvor der er død, og træk den op af jorden ved brug af visualisering. Programmer den som i trin to - for eksempel: "Dødsenergien slår ______ ihjel". Gør dette mens du placerer dødsenergien i/på personen, du ønsker at skaffe af vejen. Gennem direkte erfaring har jeg også fundet, at dette skal gøres mange gange og regelmæssigt. Jeg vil også tilføje, at de fleste populære skrifter instruerer en i at fremvække så mange følelser som muligt, såsom vrede og had. Dette er fint, men ikke nødvendigt. Det vigtige er ens sjælestyrke, vilje og evne til at dirigere energien.

For at forsvare dig mod personer i dit liv, der bevidst forsøger at skade dig, kan du blot dirigere deres egen energi direkte tilbage til dem ved at bruge de grå toner. Læn dig tilbage og se dem svælge og lide i den.

Formålet med sort magi er at sikre retfærdighed.

TILBAGE TIL: SATANISK TROLDDOM

 

© Copyright 2007, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457