Udredning af misforståelser


Der findes et jødisk værktøj kaldet "kristen identitet". Ligesom andre jødiske programmer, såsom den kristne religion, bider dette element sig fast i sindet hos folk med mindre intelligens. ADL går skridtet videre ved at skabe falske fjender og krige for at forvirre folk, der allerede er faldet for dette lort. "Aryan Nations" og andre organisationer, der enten samarbejder eller arbejder med ADL, eller bare er rent ud dumme, falder for deres Jesus-fidus og får masser af omtale og berømmelse på ADL's og andre jødiske hjemmesider, dokumentarer, bøger og så videre. Dette forstærker løgnene og trækker flere sårbare mennesker ind i disse organisationer, der prædiker kristendom, fortaler for "at gå under jorden" eller at tage op i bjergene for at skjule sig i et eller andet fællesskab.
Ok, til folk med tocifrede intelligenskvotienter, der falder for denne jødiske strategi, som er meget klog, kan det nævnes, at det "at gå under jorden" gør meget for ikke blot at forbande os selv, men også hele vores dagsorden og race. For det første gør folk, som går under jorden, en stor tjeneste og er en enorm hjælp for jøderne og deres dagsorden. At gå "under jorden" betyder ikke at blive set eller hørt fra. De gemmer sig. Dette hjælper i høj grad de jødiske medier og pressen. De kan diktere hvad som helst, de fucking ønsker om nazisme, satanisme; alt ikke-jødisk og hedensk, og de har overhovedet ingen konkurrence. Efter at have massemyrdet millioner og atter millioner af uskyldige mennesker, hvoraf de fleste af disse var hvide, tvangsfodrede den katolske kirke i flere århundreder løgne, uden at have nogen form for konfrontation eller modstand overhovedet. Ikke at blive set og/eller hørt betyder, at fjenden åbent gør fremskridt uden at blive hæmmet på nogen måde.

At tage op i bjergene og gemme sig i et samfund, såsom den nu opløste "Aryan Nations", er også en stor hjælp. Enhver halvhjernet idiot, der tror, at jøderne og ZOG ikke holder styr på disse steder, har hovedet oppe i røven! Ja ja, rend op i bjergene, gem dig, saml et enorm lager af våben sammen og vent på den store racekrig.

Nej, vel?

Igen, disse mennesker bliver ofre for endnu en fidus. Big Brother ved præcis, hvor de er, deres omtrentlige styrke og antal, og givet deres sårbarhed har de fleste af disse steder deres egen andel af jødiske infiltratorer. Bare vent, man ved, hvor de er, og når tiden er inde, vil hæren, eller lignende, marchere direkte ind i deres samfund, gasse dem ud og dræbe dem alle, mens alle i byerne - hvor disse mennesker burde være - bliver tilintetgjort, fordi de ikke ved, hvad der virkelig foregår, og dem, der ved det, gemmer sig i bjergene.
Vores dedikerede folk bør være i gang med at uddanne vores race om, hvad der foregår og organisere dem, de bør ikke gemme sig under en sten eller i bjerghule!
Ved at holde vores folk småt i antal, at anbefale os ikke at blive hørt fra eller set, hjælper dette fjenden mere, end nogen kunne forestille sig.

En anden ting, jeg gerne vil nævne, er igen baseret på et lavere niveau af intelligens. Mange af disse "kristen identitet"-tåber har ikke den fornødne intelligens til at skelne mellem årsagerne til, hvorfor henholdsvis jøderne og satanister arbejder på at tilintetgøre kristendommen. Problemet de fleste har med de fleste legitime IQ-tests er ikke at kunne skelne disse slags situationer. Kristendommen er og har altid været et jødisk værktøj, som de bruger til at opnå total kontrol og til at fjerne spirituel/okkult viden fra den ikke-jødiske befolkning. Jøderne ved selv, at "Jesus" er en løgn og en fiktiv karakter beregnet til "gojernes" tilbedelse. Det næste skridt efter kristendommen er jødisk kommunisme. Se Kristendom og kommunisme: Jødiske tvillinger.

For dem, der stadig ikke kan forstå dette - fordi kristendommen ikke kun er en løgn, men også en virkelig dum en af slagsen, fører den til ateisme. Sand ateisme er den udelukkende tro på en materiel verden med fjernelsen af al spirituel/okkult viden. Denne viden holdes så i hænderne på jøderne, så de har total kontrol, og så de (som en kollektiv helhed, men især dem på toppen) bliver til "Gud". Bibelen med den fiktive jødiske nazaræer og alle de fiktive jødiske patriarker og helte er et meget kraftfuldt underbevidst værktøj til at få modtagelige ikke jøder til at acceptere jødiske mestre.

Her er en analogi - tag en person med to fjender, der begge ønsker at tilintetgøre ham. Bare fordi, at de begge ønsker at tilintetgøre ham, gør dette dem på ingen måde til venner, allierede eller sammensvorne.

Det er indlysende, hvorfor Satan ønsker den kristne religion tilintetgjort. For at opsummere det hele - ja, både satanister og jøder arbejder på tilintetgørelsen af kristendommen, MEN DET ER AF TOTALT OG FULDSTÆNDIG FORSKELLIGE GRUNDE OG DAGSORDENER! Satanister ønsker den tilintetgjort, fordi den ikke blot er en LØGN, men også en blasfemi mod vores sande Skaber og en massemyrdende maskine, der er til ekstrem skade for menneskeheden. Jøderne ønsker den tilintetgjort, fordi den stort set har tjent sit formål med at fjerne al okkult viden, hvilket er deres magt, og fordi, de ønsker at indføre kommunisme. Størstedelen af ikke-jøder er nu uden nogen form for spirituel kraft og magtesløse. Disse er to fuldstændig forskellige og modsatte dagsordener, der overhovedet intet har at gøre med hinanden. Desværre kan folk med lav intelligens ikke fatte dette.

Hvor mange af vores nationalsocialistiske brødre har været mål for jødisk sort magi? Dette er, og har været en af grundene til, at jøderne har været så overmodige og i kontrol i så lang tid, de har. De kaster en forbandelse, og dem, der ikke har denne viden eller kraft, er forsvarsløse over for den. Mange nationalsocialistiske brødre og søstre er blevet likvideret, såsom George Lincoln Rockwell; mange er endt med at aftjene hård fængselstid over falske anklager, som Dr. Matt Hale og tusindvis flere. Det eneste, jøderne virkelig frygtede, var Det Tredje Rige, hvoraf de øverste ledere alle var satanister. Jeg kunne også tilføje, at alle de øverste nazistiske ledere havde intelligenskvotienter, der indikerende genialitet (over 135). Yep.

Igen, for folk med tocifrede intelligenskvotienter og dovne røvhuller, der brækker ord op om ting, de ikke kender noget til, og som forsøger at overbevise andre om det samme, som om det var fakta og derved hjælpe fjenden - til dem kan jeg sige:
NAZITYSKLAND VAR PÅ INGEN MÅDE KRISTENT!

Dem af os med højere intelligens tager os tid til selv at researche, lære og læse. Nogle mennesker er simpelthen ikke i stand til at læse og researche Hitljerjugend-manualen, DER FORBØD ETHVERT MEDLEM A HITLERJUGEND AT DELTAGE I ENHVER FORM FOR KRISTEN CEREMONI OSV. Det samme gælder SS'erne. Jeg ved, hvor besværligt det for nogen kan være at slukke for JødeTube og sætte en time eller deromkring af til at læse noget af værdi. “SS-familien” (pdf) er et åbenlyst bevis på, hvordan Det Tredje Rige arbejdede hen imod at afskaffe kristendommen og vende tilbage til vores oprindelige hedenske normer.

Som de fleste af os ved, er "satanisme" en kollektiv betegnelse for alle de oprindelige hedenske (hedenske betyder ikke-jødiske) religioner, der fandtes før jødedommen/kristendommen, som stjal fra og ødelagde disse religioners doktriner i overensstemmelse med den jødiske dagsorden. Se Afslør Kristendommen.

For folk, der på nuværende tidspunkt stadig er for dumme og uvidende til at se lyset, taler handlingerne i Nazityskland for sig selv. Meget af dette kan endda ses på JødeTube (youtube) her på internettet som videoklip og dokumentarfilm. Hagekorset er eksempelvis et kraftfuldt okkult symbol. Rød, hvid og sort er Satans farver, som går helt tilbage til det gamle Egypten. Alle de nazistiske symboler, såsom SS-lynene, er sataniske (se Sataniske symboler).

Hvad angår de seksuelle hæmninger, som nogle mennesker stadig har, så skal det påpeges, at dette også forstærkes af de JØDISKE programmer. Nogle af jer stadig holder fast på og forsøger at overbevise jer selv om, at Nazityskland havde strenge seksuelle skikke. Dette er absolut IKKE sandt.

SS'erne havde deres egne bordeller over det hele. Yep. For dem af jer, der er for dumme til at vide, hvad et bordel er - det er et hus med prostitution. Prostitution var lovligt i Nazityskland. Man kan på ingen måde kalde dette regime "kristent". Derudover fandtes der også mange steder, hvor SS-mænd og kvinder, samt folk fra rene tyske blodlinier, kunne mødes og have sex og få babyer. Hundredvis af tyske børn blev født uden for ægteskab i Det Tredje Rige. Dette blev også betragtet som en ære. Dette skal ses i modsætning til at blive nødt til at have et stykke papir, som giver en lov til at have sex og få børn.

Hedenske bål var også en konstant del af nazistiske møder.

Jøderne, der har en gennemsnitlig IQ på 135, hvilket er grænsen for genialitet, er naturligvis ikke dumme. De kalder sig selv "folk af bogen".
Jeg husker en gang, jeg var til et obligatorisk Mensa-orienteringsmøde, som fandt sted hjemme hos et jødisk par. Jeg var en af de tre ikke-jøder ud af omkring 30-40 personer der. Hele rummet var fyldt med jøder. De har overarbejdet på at forsøge at splitte og erobre vores folk på alle måder, de kan. Jo færre vort folk er i antal, desto mindre har jøderne at bekymre sig om. De arbejder på at holde os i små uorganiserede udbryddergrupper, der er involveret i smålige interne magtkampe, hvilket forhindrer os i at gøre noget reelt eller stort. En forræder/infiltrator forstår at skabe den rette slags skænderier og den nødvendige forvirring til at hindre enhver form for beslutningstagning, så intet af betydelig karakter nogensinde bliver gjort.

Dem, der bekender sig til den jødisk fremmede opfindelse "kristen identitet", er en alvorlig trussel mod nationalsocialismens fremme. De må enten omskoles eller bortvises ad "helvede" til. Uanset hvilken form den tager, er kristendommen jødisk. Alle dens patriarker er jødiske. Alle figurer af betydning i dette modbydelige program er jødiske og holdes i høj agtelse. Dette dødelige folkemorderiske møg trommes ind i hovedet på ikke-jøder fra barndommen af, og DER ER OVERHOVEDET INTET "SPIRITUELT" OVER NOGET AF DET! Dette skaber en meget alvorlig konflikt (bevidst og/eller underbevidst) i sindet hos enhver, der er dum nok til at omklamre dette modbydelige kosher program. Men hvem har brug for idioter?

 

click tracking