Salomons tempel


Dem af jer, der tror, at moderne frimureri er Satans værk, skal tro om igen. Moderne frimureri, som oprindeligt var en ikke-jødisk orden, er blevet infiltreret og overtaget af jøder.

Her er et uddrag fra bogen “Rule by Secrecy” af Jim Marrs, © 2000, sider 58 - 59:
"Dette hemmelighedsfulde bankdynasti blev påbegyndt af Mayer Amschel Bauer, en tysk jøde, født den 23. februar 1744 i Frankfurt..." "Den unge Mayer studerede til rabbiner. Han var især skolet i Haskalah, hvilket er en blanding af religion, hebraisk ret og ræsonnement." "Hans forældres død tvang Mayer til at forlade den rabbinerskolen og blive banklærling.

Han lærte hurtigt kunsten og blev en retslig finansiel agent for William IX, den kongelige administrator af Hessen-Kassel og omegn og en fremtrædende frimurer. Han fik foden indenfor hos William, som kun var et år ældre end ham selv, ved at deltage i hans interesser for frimureri og antikviteter. Mayer fandt frem til gamle mønter og solgte dem til sin velgører til stærkt nedsatte priser. I betragtning af hans rabbinske uddannelse, kombineret med hans seriøse søgning efter oldsager, udviklede han med sikkerhed en dyb forståelse for de gamle mysterier, og især dem vedrørende den jødiske kabbala. Det var i samme periode, at Kabbalaens metafysik begyndte at fusionere med frimureriets traditioner."

Jøderne infiltrerer enhver kilde til ikke-jødisk magt, de kan. De får enten total kontrol indefra eller forsøger at rådne den op og ødelægge den gennem korruption.

Moderne frimureris hovedfokus er nu genopbygningen af "Salomons Tempel". Enhver, der kender til den bibelske opførsel af denne bygning, ved, at vores Dæmoner, navnligt Asmodeus, blev brutalt mishandlet og tvunget til at konstruere det mod deres vilje af jøden "Salomon", også kendt som "Sclomo". Som citeret fra "Legens of the Jews" af Lewis Ginzberg, var Asmodeus "i lænker". Som de fleste af os allerede ved, var de goetiske Dæmoner (ikke-jødernes Guder) bundet og blev nedgjort i århundreder. Asmodeus forklarede meget og svarede på de fleste af mine spørgsmål. Det jødiske "Salomons Tempel" er en allegori og det underliggende tema i den jødiske/kristne bibel. Hele Bibelen er et underbevidst værktøj, der bruges ved at udnytte massernes spirituelle energier og forstærke dem med okkult kraft og magi.

Det går sådan her:
Salomon havde ufattelig enorm rigdom. "Salomons Tempel" symboliserer det jødiske folk (Israel) som en helhed.

"Salomo" havde også flere hundrede hustruer og en overflod af alt andet.

Ok, så hvad sker der med ikke-jøderne? Læs videre...

DE IKKE-JØDER, DER IKKE BLEV UDRYDDET AF ISRAELITTERNE, BLEV GJORT TIL SLAVER!

De ikke-jødiske Guder blev gjort til slaver af jøderne og brutalt mishandlet, hvorefter massemordene og slavebindingen af de resterende ikke-jødiske folk fandt sted. Asmodeus forklarede mig, at "Salomos Tempel" er et kodeord for "jødernes imperium".

Nazaræeren er endnu en allegori, hvor de 12 apostle repræsenterer Israels 12 stammer, og han forener dem. Hele den forbandede bibel er intet mere end et kraftfuldt underbevidst værk indeholdende en allegori, hvormed jøderne kan skabe deres egen fiktive historie (stjålet og fordrejet fra ikke-jødiske legender), tilrane sig al visdommen/al viden (Salomo spurgte den jødiske "Gud" om visdom, da viden er nøglen til alle ting) fra ikke-jøderne, der blev massemyrdet og tortureret til døde som hekse og så videre (dem med okkult viden). De resterende ikke-jøder bliver så slavebundet af jøderne, der kontrollerer al rigdommen og magten. Det ovenstående bibelske uddrag siger det hele.

Nazaræeren siges også at være en direkte efterkommer af "Salomo". Temaet i hele det kristne program er at være i gæld. "Adam og Eva" "syndede", så derfor skal menneskeheden betale. Dette er blot ét af utallige eksempler. Alle skal være ih så undskyldende og bare betale. Her findes den underbevidste gæld og skyld. Alle skal være undskyldende. Dette underbevidste pis trommes ind i ikke-jødernes sind fra fødslen.

"Kraften bag et antal menneskers samlede tanker er altid langt større end summen af deres seperate tanker"
- The Astral Body and Other Phenomena af Oberstløjtnant (USA) Arthur E. Powell © 1927

er Solens kabbalistiske kvadrat. 666 er det altafgørende solchakra. Den sande betydning af "Solomons Tempel" er SOLENS TEMPEL. "Sol", "Om" og "On" er alle ord for Solen. "Sol" er også det latinske ord for "Sol" og lægger sig tæt op ad det engelske ord "Soul". "Om" er et navn givet af hinduerne til den spirituelle Sol, og "On" er et egyptisk ord for Solen. Symbolikken bag Solomons Tempel blev stjålet af jøderne og gjort til en fiktiv karakter, ligesom den fiktive nazaræer og næsten alt andet i den jødiske/kristne bibel. For mere information, se:
Fjernelsen og skændelsen af de oprindelige hedenske religiøse tekster
og
Afsløring af spirituel forvanskning: Spirituel alkymi og Bibelen
Den sande betydning af "Solens Tempel" er spirituel. Dette symboliserer den perfektionerede sjæl, hvor lyset fra solchakraet (666 - som er sjælens centrum, og som cirkulerer spirituel energi) deler sig i otte forskellige stråler. Den strålende sjæl symboliseres af Solen. Otte er Astaroths tal. Dette er også "Det Nye Jerusalem". Navnet "Jerusalem" er også blevet stjålet og forvansket til at være en by i Israel. "Jerusalem" ER ET KONCEPT!

 

click tracking