Opdateringer fra Joy of Satan

19. juni 2022

15. maj 2022:

Vi takker alle, der har arbejdet på dette!18. april 2022:


22. marts 2022:

Seneste opdateringer:

Joy of Satan modtager nu udelukkende donationer i form af kryptovaluta.
Dette er blevet besluttet efter grundige overvejelser. Klik HER for at se den nye side om donationer.


9/December/2021:6. november 2021:

Dæmonafsnittet opdateres.


12. oktober 2021:


Azazels side med avanceret information er nu oppe. Klik her for at læse mere om den store Azazel.

Der er sket en mindre opdatering af Dæmonernes side.

10. oktober 2021:

Mindre opdatering 1:  Sataniske symboler er blevet opdateret med mange flere sataniske symboler og deres betydninger - klik her..
Mindre opdatering 2:  Azazels side er opdateret (stor opdatering med avanceret viden) - klik her.


17. september 2021:

På grund af omfattende onlinecensur og de trusler, der i USA og resten af den vestlige verden er mod vores frihedsrettigheder og økonomiske frihed, vil Joy of Satan fremadrettet acceptere donationer i form af kryptopvaluta. Den stadigt stigende trussel om censur i USA og den vestlige verden bliver konstant større, som tiden går. Joy of Satan er ikke bange for at fortælle sandheden, og dette vil aldrig ændre sig. Satanisme handler om frihed.

På grund af dette anbefales det nu at donere med kryptopvaluta. Det er meget nemt at købe, sende, donere og opbevare kryptovaluta.

Du kan emaile os på [EMAIL FJERNET] for at gøre os opmærksom på en donation, stille spørgsmål om donationer, eller hvis du vil donere med andre kryptovalutaer.

To donate, click here.

29. august 2021:

Besked fra Ypperstepræst Hooded Cobra 666:

Hele hjemmesiden vil nu blive ajourført og opdateret trin for trin. Dette omfatter også ny og vigtig viden, herunder meditationer, instruktioner, viden om Guderne osv.

Seneste opdatering:


27. august 2021:

Besked fra Ypperstepræst Hooded Cobra 666:

Hele hjemmesiden er blevet opdateret. Ud over mange grammatiske rettelser er der også nogle strukturelle opdateringer. Vi fortsætter nu med de ventede indholdsopdateringer.

Denne opdatering omfatter:

Vi takker helhjertet vores broder Soaring Eagle 666, som gjorde et stort stykke arbejde for, at dette kunne lykkes. Vi takker også Lydia og andre medlemmer, der har bidraget med fejlfinding, og selvfølgelig Satanic Eagle for grafikken, som er blevet finpudset.

Dette er et eksempel på, hvad vi kan opnå i fællesskab. De fleste vil ikke forstå det enorme stykke arbejde, som er blevet lagt i dette, og det gælder især for Soaring Eagle, der skabte en perfekt backend for alle siderne og søgefunktionen.

 Jeg har koordineret indsatsen og sørget for, at den stil og alt det, der gjorde Joy of Satan smuk og klassisk og gav den karakter, er forblevet uændret. Hjemmesiden er nu også mere telefonvenlig (halvdelen af internettets brugere er forbundet via en telefon).

HIL SATAN!!!!1. januar 2020:

Meddelse fra Ypperstepræstinde Maxine Dietrich:
Det er en trist kendsgerning, at visse idioter har så lidt af et "liv" og intet andet at tage sig til end at lægge tid, energi og kræfter i at udgive sig for at være mig på internettet.
28. marts 2019:

Firmaet Lycos/Angelfire lukkede ned for hele Joy of Satans hjemmeside. Servernedlukninger er ikke nyt for os. Dette er grunden til alle de defekte links, idet jeg gennem årene har lagt forskellige sider på forskellige hjemmesider. På den måde går de ikke alle ned på en gang. Vi arbejder på at fikse det. Vi gør alt, hvad vi kan, for at få alt op at køre igen. Fjenden har angrebet os uophørligt, efter vi begyndte at afsløre dem. Dette omfatter eksempelvis, da de plantede en bombe under min bil i 2006.

Den 30. april 2004 sagde Satan følgende til mig: Der vil være mange forsøg på dit liv. De fleste af dem vil du aldrig kende noget til. INGEN af dem vil lykkes. Men vid én ting: DE VIL ALLE KENDE TIL MIG."

Derudover vågnede jeg op en morgen for flere år siden med til stemmer inde fra min stue. Det var FBI-agenter, der talte med min mand om, hvordan de havde opsnappet information om, hvordan nogen planlagde at myrde os begge. Dette var fjenden.

For at vende tilbage til hjemmesiderne, så skal du rydde din cache, hvis de ikke virker. Det er en trist kendsgerning, at fjenden gør og har gjort alt, hvad de kan, for at tage kontrol over og ødelægge internettet. Fjenden har haft kontrol over 96 % af medierne i årtier. Først efter internettets fremkomst har der været en snært af mulighed for ægte ytringsfrihed. Alt var helt anderledes for mange år siden, da internettet var ret nyt, tilbage i omkring 2002, hvor jeg oprettede Joy of Satan hjemmesiden. Alt var brugervenligt. Der var eksempelvis Yahoo grupperne/forummerne. Webserverne fungerede også ret anderledes dengang. De fleste hjemmesideudbydere tilbød HTML-kodning og alle mulige muligheder, der gjorde det meget brugervenligt at oprette en hjemmeside. Alt dette er blevet sværere. Det gælder også computere. For flere år siden kunne man købe en computer, tage den med hjem, tænde for den og bruge den. Nu skal man "registrere" sig og give alle mulige personlige oplysninger for overhovedet at have adgang til det, MAN HAR BETALT FOR. JØDEN FORLANGER AT VIDE ALT!

"Ligesom (Jehovas folk) ikke kan se jer, kan I ikke se dem, men de vil manifestere åbenlyst i takt med, at Jorden nærmer sig vores sags klimaks".
- Amdusias (en af vores hedenske Guder)
Han sagde personligt dette til Joy of Satans gejstlighed i 2003.

Hvad Lucifuge Rofocal (også en af vores hedenske Guder) sagde til Ypperstepræst Hooded Cobra for nylig var meget alarmerende. Lucifuge Rofocals planet blev ødelagt. De fik alle sammen implantetet. Når dette sker, er alt tabt. Lucifuge Rofocal formåede at flygte sammen med nogle andre. Dette forklarer, hvorfor de grå rumvæsner har en åbenlys mikrochip i deres hoveder, som man kan se i deres insektlignende øjne, når man er i en dyb meditativ trance.