Tankeformen Jesus


Vi har mange gange skrevet om Jesus-tankeformen. På grund af århundreder med undertrykkelse af spirituel viden har mange mennesker ingen anelse om, hvad en tankeform er. En tankeform er et astralt væsen, der er skabt af en eller flere personer, som har trænet deres sind og sjæle. For bedre at forstå dette, læs venligst denne side.
Forstå venligst, at én enkelt person alene kan skabe en kraftfuld tankeform, men fordi mange milliarder mennesker har lagt deres hjerte, sjæl og totale tro i den fiktive Jesus Kristus, er denne tankeform blevet forstærket drastisk. For mere grundlæggende information om alt dette, læs venligst artiklen: Jesus og den jødiske Messias.

Men hvordan begyndte alt dette?

Den fremtrædende jesuit, Ignatius Loyola, instruerede sine medjesuitter i meditation. Hovedfokuset i deres meditationer var den totale indlevelse i nazaræeren og hans liv (Ignatius Loyola var selv en okkultistisk kryptojøde).

"I sin bog, "Åndelige øvelser", instruerer Loyola sine disciple i at genleve alle begivenhederne i historien om deres mester Jesus Kristus' liv, gennem fantasien. De skal med denne metode tvinge deres fantasi til at se, berøre, lugte og smage disse usynlige ting og gentage disse hændelser, der for længst er afsluttede og forgangne, på samme måde som de blev opfattet gennem deres inkarnerede herres egne sanser."

"Hvis man mediterer på et credendum, får han en til at opbygge omgivelserne præcist og nøjagtigt for sindets indvendige øje, observere det omhyggeligt og granskende, og endda at røre det, som om det var der.."

Om "Helvede":

"Hvis det er helvede, rækker han dig brændende sten, han får dig til at flyde i et skræmmende og tykt mørke; han placerer flydende svovl på din tunge. Dine næsebor er fyldt med en afskyelig stank, som Helvede selv, og han viser dig forfærdelige plager, der får dig til at høre pinefulde skrig."

"Øvelserne givet af Loyola er beregnet til at udvikle sjælens kræfter..."'

"Disciplen skal koncentrere sig om de beretninger, der i Bibelen gives om Jesus fra Nazarets fødsel, lidelse og død, som om det var historiske fakta."

"Hans følelser hæves op i en tilstand med højere vibrationer; han bliver selv skuespilleren i skuespillet og oplever selv Kristi glæder og lidelser, som om han var Kristus selv. Denne identifikation med genstanden for hans fantasi kan endda nå det punkt, hvor der forekommer stigmata, eller hvor blødende sår svarende til dem på korsfæstede Kristi legeme dukker op på hans egen krop."

Til sidst vil jeg gerne tilføje, at hvis den gennemsnitlige katolik var klar over omfanget af jesuitterne og de højtstående katolske præster i Vatikanets brug af trolddom, så ville de knække.

Denne slags ting er foregået i århundreder. Disse udskud mediterer hele dagen, hver eneste dag, og har enorme mængder stjålent materiale til rådighed, som de brutalt konfiskerede fra de hedenske folkeslag, de myrdede. Dermed de dystre advarsler mod udøvelsen af trolddom i Bibelen.

Referencer:
Ovenstående citater er taget fra "The Tree of Life af Israel Regardie" og oversat til dansk.


TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN