Afsløring af Det Gamle Testamente


De fleste kristne (og mange andre) tror, at den jødiske/kristne bibel er "Guds" ord. I virkeligheden er næsten alt i Bibelen blevet sjålet og forvansket fra hedenske religioner, der kom hundreder til tusinder af år forud fra jødedom/kristendom, fra overalt i verden, og især fra Fjernøsten.

"Vi vil ødelægge Gud" - citat fra Zions Vises Protokoller.

De hebraiske "Fem Mosebøger" (også kendt som "Pentateuken" og "Toraen") blev STJÅLET og FORVANSKET fra den egyptiske "TAROT". Bemærk, at "Tora" er et anagram for "Tarot". Det bedst kendte eksempel på tarotten er pakken med de 78 kort, der bliver solgt i mange butikker nutildags og bruges til spådomskunst. Tarotten består af fem kulører (hvorfra "de fem" blev stjålet og forvansket); tryllestavene/stokkene for ild, sværdene for luft, bægrene for vand, femstjernerne/mønterne for jord og trumfen for kvintessens/æter. Trumfkuløren blev udeladt fra det almindelige sæt spillekort, og det eneste der er tilbage af trumfen heri er narren/jokeren. Alle disse er den menneskelige sjæls elementer (ild, jord, luft, vand og æter), og budskabet bag tarotten, udover naturligvis dens spådommelige egenskaber, er det spirituelle værk, Magnum Opus, der fører til fysisk og spirituel perfektion og udødelighed. Alt dette blev stjålet og forvansket til en fiktiv historie om jøderne, som overhovedet intet har at gøre med sand spiritualitet.

Den jødiske Talmud instruerer det jødiske folk i at tilintetgøre ikke-jøderne og slavebinde dem. "JHWH" er i virkeligheden det jødiske folk.

Citat fra den jødiske Talmud:
Sanhedrin 58b: Hvis en hedning (ikke-jøde) slår en jøde skal ikke-jøden dræbes. At slå en jøde er det samme som at slå Gud.

Den fiktive jødiske "Gud" "Jahve/Jehovas" navn blev med henblik på at erstatte navnene på mange ikke-jødiske/hedenske Guder. Væsenet "Jehova" er fiktivt. Navnet "Jehova" blev stjålet fra den romerske Gud "Jove", for det første.
"Den fromme dr. Parkhurst (...) beviser, med myndighed fra Diodorus Siculus, Varro, sankt Augustin og så videre, at jødernes Jehova, ieue eller ie, var latinernes og etruskernes Jove..." "JHWH/IEUE var oprindeligt den egyptiske Solgud Ra: Ra var faderen i himlen, der har titlen 'Huhi' den evige, fra hvem hebræerne udledte navnet 'Ihuh'". Den jødiske mystiske tradition anså den oprindelige Jehova som værende androgyn, hvor hans/hendes navn var sammensat af Jah (jod) og det præ-hebraiske navn Eve, Havah eller Hawah, hvilket blev til he-vau-he med hebraiske bogstaver. De fire bogstaver udgjorde tilsammen det hellige Tetragrammaton, JHWH, Guds hemmelige navn (...) Det kan også ses, hvordan den antagonistiske historie om Zeus (Jove) og Prometeus blev brugt til at fremme konceptet om en oprørsk Gud, der blev fordømt og udstødt for at have bragt viden til menneskeheden."1

Menneskehedens oprindelige religion var polyteistisk (at have mange forskellige Guder). I den oprindelige hebraiske bibel bruges ordet "Elohim". På trods af Første Mosebogs sammensættere og redaktørers monoteistiske bestræbelser, hvor de kæmpede for at proklamere troen på én eneste guddom i en verden, der dengang troede på mange guder, forekommer der stadig mange fejl, hvor den bibelske fortælling taler om guder i flertal. Selve betegnelsen for "guddom" (når Herren ikke specifikt er nævnt som Jahve) er ikke i entalsformen 'El' men i flertalsformen 'Elohim'. 2

Kristendommens dobbeltaspekt blev stjålet fra zarathustrianismens dobbeltaspekt, der kom århundreder forud for den kristne religion.3 Jahve/Jehova erstattede Ahura Mazda og de Gamle Guder, som var de Oprindelige Guder (Ahriman, der betyder arisk og "ædel" på sanskrit) blev stemplet som "onde" med henblik på at fastlægge den monotoistiske tro på "Jahve/Jehova". De Oprindelige Guder blev gjort til Dæmoner og monstre, som repræsenterede ondskab.4 De fleste endte i "Goetiaen". Bemærk ligheden mellem roden "Goet", der betyder "Djævel", og det nedsættende jødiske ord for ikke-jøde, "goj" eller i flertalsform, "gojer".

Dette citat fra den Katolske Encyklopædi er meget afslørende:
På samme måde, kan grækerne og romerne have tilbedt deres guder, og glædeligt have troet, at de var gode. Men de kristne skrifter erklærer, at alle ikke-jødernes Guder er dæmoner.
Catholic Encyclopedia: Devil Worship http://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm
DÆMONER ER IKKE-JØDERNES GUDER!!!!

Mitra, den himmelske mellemmand mellem Ahura Mazda og Angra Manyu (Ahriman), har talrige markante paralleller til nazaræeren, "Jesus Kristus". Mitra var en frelser, der, ligesom nazaræeren, blev bekendtgjort af profeter, og hvis fødsel fandt sted i en hule (mange beretninger om nazaræerens fødsel hævder, at han også blev født i en hule), hvilket forårsagede fremkomsten af en enestående stjerne på himlen. Mitra erstattede senere Vishnu, der i præ-zarathustrianismen havde været verdens frelser.5

Følgende er bevis på de mange alsidige og forskelligartede kilder, som forfatterne af den jødiske/kristne bibel stjal fra:

Begge disse beretninger kom århundreder forud for kristendommen og den jødiske/kristne bibel. De afslører begge, at der var "GUDER" - ikke "én Gud". Udover de mange modstridende skrifter, var det her, jøderne begik fejltagelser. Det er himmelråbende indlysende, at den jødiske/kristne bibel ikke er "Guds" ord. De tåbelige bibelomklamrende idioter skråler op om, hvordan "Gud er perfekt". Netop dette er endnu en modsigelse. For en lang liste med endeløse modsigelser, klik her.

Begge disse beretninger kom århundreder forud for kristendom og den jødiske/kristne bibel. Begge afslører, at der var "GUDER", ikke "Én Gud".

Første Mosebog kapitel 1, vers 26 lyder:
"Gud sagde: Lad os skabe mennesker i vort billede, så de ligner os!"

Lige præcis dette afliver den jødiske, monoteistiske Jahve-myte.

Den udenjordiske Gud, kendt som Ea (Satan), skabte mennesker gennem genteknologi, og adskillige andre Guder/Gudinder var involveret i skabelsen. Se billedet af den sumeriske skabelse nedenfor. Denne afbilding blev oprindeligt hugget ind i sten og var tusinder år gammel - meget ældre end jødedommen/kristendommen.

Nedenfor er er foto af basaltstelen, der viser den sumeriske solgud Shamash give Hammurabi tavlen med listen over love. "Shamash" er også kendt som "Azazel", lederen af de såkalte "Faldne Engle", "Igigi'erne", dvs. de Nordiske aliens, der tog menneskelige koner.

Eksempel: Anden Mosebog 20:16
Du må ikke vidne falsk mod din næste.

Stjålet fra Hammurabis Lov, 3:
"Naar nogen optræder som Vidne i en Retssag, der drejer sig om en Forbrydelse, uden at kunne bevise det, skal han, hvis det er en Sag, der gælder Livet, lide Døden.

Mere stjålet fra Hammurabis Lov:
Anden Mosebog 21:24 Øje for Øje, Tand for Tand, Haand for Haand, Fod for Fod,

Hammurabi 196:
"Naar nogen slaar Øjet ud paa en fribaaren Mand, skal hans eget Øje slaas ud."
Hammurabi 200:
"Når en fribaaren Mand slaar Tænder ud paa sin Ligemand, skal hans egne Tænder slaas ud."

Derudover blev det meste skrevet i de bibelske bøger "Anden Mosebog", "Tredje Mosebog" og "Femte Mosebog" taget fra ovenstående - IKKE fra "Jahve". Der findes kristne, som er dumme nok til at tro, at deres "Jahve" er den eneste gud. "Du maa ikke have andre Guder end mig."

MERE STJÅLENT:

Mange af skrifterne i den bibelske "Josvabogen" blev stjålet fra:

Flere stjålne skrifter fra den bibelske "Dommerbog":

De bibelske bøger "Samuelsbøgerne" og "Kongebøgerne" indeholder også meget stjålent materiale fra:

De bibelske bøger "Ezras Bog" og "Nehemias' Bog" indeholder yderligere stjålent materiale fra:

Flere stjålne historier og skrifter i de bibelske bøger "Jobs Bog" og "Prædikerens Bog":

Som det kan ses i det ovenstående, er den kristne "religion" baseret på stjålet materiale, der er blevet fordrejet, forvrænget og forvansket for at manipulere, forvirre og opildne frygt i menneskeheden. Den har taget den OPRINDELIGE GUD OG SKABER AF MENNESKEHEDEN (EA/ENKI - OGSÅ KENDT SOM SATAN/LUCIFER) og skildret ham som en påstået fjende af menneskeheden.
"Vi vil ødelægge Gud" - Zions vises protokoller. Kristendommen er blevet brugt til at bespotte, latterliggøre og smæde de gamle Guder, skabe fremmedhed fra og fjendskab mod disse sande væsener, som den erstattede med den falske gud, "Jahve/Jehova". Desuden bruges dette uhyrlige program som et redskab til at skabe en forsvarsløs mentalitet (som en slave) for psykologisk af afvæbne den ikke-jødiske befolkning til at acceptere kommunisme, hvilket er endnu et jødisk broderskabsprogram.

Det siges ofte, at sand onskab ikke kan skabe noget; alt, hvad den sande ondskab synes at producere, er kunstigt. I virkeligheden er "Gud" og "Djævelen" omvendt. Hele denne modbydelige religions grundlag er sammensat af stjålent materiale. Derudover er den antilivsagtig og selvmorderisk. Der er intet spirituelt ved den. Formålet med alt dette er fuldstændig at afskære menneskeheden fra den sande Skabergud, som er Satan. Ved at gøre dette kan de udenjordiske reptiler og dem, der arbejder for dem, opnå deres mål om at slavebinde den menneskelige race gennem det jødiske program, kommunisme.

Satan giver os viden og kraft. Uden ham er menneskeheden intet. Den sande ondskab er også kendt som mester af løgn og bedrag. Hvad større bedrag er der, end at tilhængere af disse religiøse svindelnumre forbander og bespotter deres egen Skaber? Mange af de gamle hedenske religioner, herunder grækernes og romernes, indeholdte de samme legender og pantheoner. Dette adskiller sig fuldstændigt fra kristendommen, der har arbejdet utrætteligt og brutalt på at ødelægge enhver anden religion og samtidig hævde, at den er den eneste sande.

"I MIT INDERSTE HEMMELIGSTE VRÅ VÉD JEG, AT DER ER INGEN GUD END MIG SELV"
-SATAN
Fra "Fred være med ham"
1 The Christ Conspiracy, The Greatest Story Ever Sold af Acharya S side 94-95
2 The Stairway to Heaven af Zecharia Sitchin, side 99.
3 World Book Encyclopedia article on Zoroastrianism, © 1989
4 A History of the Devil af Gerald Messadié
5 Cambridge illustrated History of Religions, edited by John Bowker. side 216- 217
6 Mesopotamia af Pamela F. Service, side 44.


Andre referencer:

Bibelen

The Ancient Near East, Volume I, edited by James B. Pritchard © 1958

Old Testament Parallels: Laws and Stories From the Ancient Near East af Victor H. Matthews og Don C. Benjamin© 1991

A History of the Devil af Gerald Messadié© 1993, 1996

Encyclopedia Britannica


TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN

free web stats