Hvorfor kristendommen angriber seksualitet


Den kristne kirke har gjort alt i sin magt for at undertrykke og kontrollere seksualitet. Seksuel energi er den kreative livskraft, der frigører kundalinien og er en direkte trussel mod deres dagsorden med at slavebinde menneskeheden.

Der er intet spirituelt over kristendommen. Kristendommen er et værktøj til at fjerne al spirituel viden og spiritualitet. Dette er blevet opnået effektivt ved at angrebe det andet chakra, hvilket er det seksuelle chakra, og derved holde kundalinislangen bundet i rodchakraet. For at kundalinienergien kan stige (sikkert) op, skal alle chakraerne være frie og åbne. Psykologiske hæmninger manifesterer sig i chakraerne, som er de centrale elementer i sjælen, og skaber blokeringer, der forhindrer opstigningen og cirkulationen af spirituel energi i både de syv store chakraer og de 144.000 nadier.

Kristendommen, islam og lignende programmer, der har til formål at ødelægge spiritualitet, angriber voldsomt seksualitet på hvilken som helst måde, de kan, uanset om det er i forhold til heteroseksualitet, homoseksualitet eller andet. De arbejder på at indgyde seksuelle hæmninger, skyld og skam i folk og gør noget smukt og spirituelt styrkende til noget grimt. Få om nogen kristne eller muslimer er klar over, hvad spiritualitet egentlig er. Alle disse forbryderiske programmer har erstattet spirituelle koncepter med bedrageriske jødiske figurer, jødiske steder og andre fiktive jødiske arketyper, såsom Jesus fra Nazaret. Jesus har været brugt som en afledsningsmanøvre til at afholde tilhængerne fra at få adgang til sand spiritualitet og at arbejde på deres sjæle. I virkeligheden frelser man sin egen sjæl. "Jesus" er en fiktiv, jødisk figur og intet mere end en forfalsket karakter af et KONCEPT.

Kundalinien befrier sjælen og åbner også psyken. Den kristne kirke har også gjort alt i sin magt for at afholde os fra at kommunikere med væsener som Satan og hans Dæmoner og har bevidst afskåret os fra enhver form for viden og kraft. Dette holder os alle i mørket og har afskåret os fra vores sande Skabergud.

VI VIL ØDELÆGGE GUD - Zions Vises Protokoller

Den seksuelle undertrykkelse skaber en ubalance i rodchakraet og sakralchakraet, som bløder over på det følelsesmæssige plan (halschakraet), hvilket strækker sig til det næste chakra, og herfra får vi yderligere en ubalance, der skaber frygt, skam og andre følelsesmæssige og psykologiske lidelser. På grund af afskæringen er der intet form for udløb, og menneskeheden degenererer spirituelt fra generation til generation. Hver generation er blevet indoktrineret og betinget til at se seksualitet på den jødiske/kristne/muslimske måde. Der er kun meget få af os, som er fuldstændig fri fra denne indflydelse. Seksualitet er lig liv, befrielse og spirituelt fremskridt. Kirken ved dette, og har nægtet den almindelige befolkning denne viden i århundreder.

Når jeg nu nævner "kirken", henviser jeg til dem på toppen og ikke den gennemsnitlige pædofile præst. Det katolske præsteskab er et godt eksempel på niveauet af indoktrinering, uvidenhed og dumhed hele vejen ned ad linjen med blind lydighed. Børnevoldtægterne- og mishandlingerne er ledende illustrationer af det, der sker, når man bevidst undertrykker den kraftfulde seksualdrift, som er livskraften i sig selv.

På grund af undertrykkelsen af denne viden opererer menneskeheden på mellem 1/5 til 1/10 af sit samlede potentiale. Energicentrene forbliver lukkede og i dvale, hvilket afskærer verden fra andre dimensioner og blokerer for menneskehedens spirituelle, mentale, følelsesmæssige og fysiske potentiale, alt sammen med henblik på at holde magten i hænderne på et par "få udvalgte".

Alt dette er brugen af sort magi på de øverste niveauer. Denne sorte magi er blevet overleveret gennem århundreder. New Age-bevægelsen underviser i hjælpeløshed og fraråder på det kraftigste enhver form for sort magi, hvilket sikrer, at disse kræfter holdes i hænderne på et par få. Retfærdighed frarådes på det kraftigste og angribes. Folk indoktrineres til at være ofre og slaver. Frygt bruges uophørligt, hvilket ikke adskiller sig særlig meget fra jødisk kommunisme, som kristendommen i sidste ende fører til.

New Agere, der eksperimenterer med magi, er også ubalancerede. De gamle egyptere vidste, at man skulle være velbevandret i både hvide og sorte aspekter af magien for at mestre den. Sort magi undertrykkes og kontrolleres af de få med magten på toppen, som frit gør brug af den. Den gennemsnitlige person er ikke blot uvidende om dette faktum, men også hjælpeløs imod det.

Nedgørelsen og udelukkelsen af kvinder i højrehåndsreligioner er også til for et bestemt formål. Som Thoth erklærede kommer alt i toere for balance og harmoni. To er den skabende og kreative kraft. Den kvindelige energi i os alle er det underbevidste og psyken. Det kvindelige aspekt forbinder os til sindets højere dimensioner i balance til den mandlige, logiske side af hjernen. Disse to bør ideelt set arbejde sammen i harmoni. Kundalinienergien er den kvindelige del af sjælen. Ved at angribe og nedgøre kvinder, undertrykker dette yderligere denne energi på et underbevidst plan.

Det er afgørende for fjendens dagsorden at ødelægge den kvindelige energi. Når denne feminine energi er helt undertrykt, slukkes intuitionen, og den højere bevidsthed og bliver domineret af den lavere bevidsthed. Chakraerne under det fjerde chakra (der forbinder de syv chakraer) forbliver afbrudt, og en alvorlig uligevægt er resultatet. Kirken og dens kontrollerende kohorter er godt klar over den ubalance, der opstår, når denne kvindelige energi er blevet afskåret. Alle chakraerne arbejder sammen.

Hvad der så opstår er et totalt tab af en yderst nødvendig sans, også kendt som "den sjette sans". Menneskeheden er spirituelt blendet, og på denne måde er alle blevet totale ofre. Dette er den kristne kirkes mål; at forberede ikke-jøder på at være uvidende og ukritiske slaver, der ikke er i stand til at kæmpe tilbage mod de jødiske ledere (kommuniststaten). Når en jøde, der er mester i sort magi, eksempelvis kaster en forbandelse, er det ikke-jødiske offer, der er blevet indoktrineret med kristendommens løgne, hjælpeløs og bukker under for den. Han eller hun kan ikke engang se forbandelsen komme og aner ikke uråd. På denne måde bliver jøderne "Gud".

Citat fra den jødiske Talmud:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: Når Messias kommer, vil hver jøde have 2800 slaver.

 

TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN