Introduktion til spirituel satanisme


Hvis du er ny til satanisme, opfordrer vi dig til at læse alt på denne hjemmeside. Nogle af artiklerne er forældede. Vi arbejder på at revidere dem, men de fleste af informationen er selvforklarende.

Det er gratis og helt åbent at være medlem af Fryden Ved Satan. Takket være donationer er vi i stand til at gøre viden frit tilgængelig for alle, mens vi researcher. Vi holder alle informeret i forhold til ny viden og nyt materiale.

Vi opfordrer dig til at deltage i vores online forummer. Klik her.
Du er velkommen til at stille spørgsmål i alle forummerne, men læs og lær venligst her på hjemmesiden først, da mange spørgsmål kan besvares ved selvstudie.

VIGTIG INFORMATION FOR NYBEGYNDERE - LÆS VENLIGST

Når du har læst alt på denne hjemmeside, og du herefter inderligt ønsker at dedikere din sjæl til Satan, vil dette være din indvielse til spirituel satanisme.

Efter du har udført dit dedikationsritual, bør du begynde på et power meditation program.
Power meditation er grundlaget for spirituel satanisme. Du vil finde hjælp i forummerne med eventuelle spørgsmål, du måtte have, om meditation og andet. Mange sataniske brødre og søstre i forummerne er meget vidende og vil glædeligt besvare spørgsmål.

Her er svar på spørgsmål, der ofte stilles i forummerne om spirituel satanisme:

1. I forhold til satanisme er al samtykkende sex helt åbent og frit; heteroseksualitet, homoseksualitet, biseksualitet, gruppesex og så videre. Ens sexliv er ens eget private anliggende. Dette gælder også dem, der vælger at forblive seksuelt inaktive, eller som er aseksuelle. Uanset hvordan man vælger at leve det, er ens eget sexliv ens eget private anliggende!

2. Rekreativt stofmisbrug er ens eget anliggende og kommer an på ens egen dømmekraft. Ansvar til den ansvarlige. Spirituel satanisme taler for at styrke sjælen uden brugen af kunstige stimuli eller sindsændrende stoffer, men dette er op til den enkelte.

3. Satan forlanger ikke slavisk tilbedelse. Han forventer ikke, at vi er "undskyldende". Satan giver os viden, og forventer at vi anvender denne viden til at udvikle vores egne kræfter og vores sjæl. Satan ønsker, at vi vokser, udvikler os og bliver selvstændige og uafhængige.

4. Satanisk bøn er at sende energi. Hvis en elsket eksempelvis er syg, sender vi ham eller hende helbredende energi.
Vi kommunikerer telepatisk med Satan og hans Dæmoner. Man vil udvikle denne evne med tiden ved at følge et power meditation program og ved at åbne sit sind. Satan HØRER os rent faktisk, når vi kommunikerer med ham.

5. Ugentlige ritualer er en god måde for nybegyndere til at åbne sig op for satanisk energi, som er meget smuk.

6. Folk, der kommer her og er tidligere kristne, skal gennemlæse Afslør Kristendommen.
Ved at læse disse artikler, vil du se sandheden. Verden er blevet indoktrineret og tvangsfordret med løgne i århundreder gennem kristendommen og dens kohorter. Kristendommen er en løgn og intet andet end et program konstrueret til at fjerne spiritualitet. Ved at komme til satanisme vil du finde, at den åndelige verden og din sjæl er virkelig. På grund af århundreder med løgne, har meget få mennesker har nogensinde oplevet sand spiritualitet, det at styrke sjælen og så videre. Gennem læring og ved at styrke os selv, bliver angst og frygt slettet, og vi bliver stærke af visdom og viden. De fleste satanister er spirituelt selvsikre og dygtige, og de frygter ikke det såkalte "overnaturlige" eller døden.

7. Hvis du er mindreårig og bor i et kristent hjem, forstår Satan det udmærket. Gør det bedste du kan, indtil du er myndig og kan praktisere din religion frit. Satan ønsker, at hans folk er i sikkerhed. Som Satan siger i Al-Jilwah'en:
"Nævn ikke mit navn eller mine egenskaber, at I ikke skal fortryde det, thi I véd ikke, hvad de, som er udenfor, kan finde på at gøre."

8. Der er ingen mæglere i Satanisme. Læs venligst følgende artikel:
Ingen mæglere

TILBAGE TIL: NY INDEN FOR SATANISME

 

© Copyright 2007, 2012, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457