Det stjålne år


Vores ikke-jødiske/hedenske solhjul blev stjålet og findes i vatikanets centrum:

For mere information, se Kristendommen har intet selv.

Med kristendommens ankomst blev hedenske templer og vigtige religiøse centre ødelagt og jævnet med jorden. Disse strukturer blev bygget på kraftfulde ley-linjer for at flugte dem med jordens kræfter. Kristne kirker blev derefter bygget oven på de ødelagte hedenske templer og læringssteder. Hvad som helst af hedensk oprindelse blev fordømt og stemplet som "ondt". Denne foranstaltning sikrede, at den spirituelle energi så kunne udnyttes og rettes mod tilbedelsen af jøderne og til at håndhæve et væld af løgne.

Beltanes Aften, også kendt som "Valborgsaften", Beltanefesten, Majdag - dette er en meget gammel og vigtig ikke-jødisk/hedensk højtid. Højtiden er til ære for Baal/Beelebub. For mere information klik her.

Beltane/Majdag er blevet erstattet med den kristne version af "Påske". I stedet for vores oprindelige Guder og skikke, er en jødisk opfundet nazaræer fokuspunktet for slavisk tilbedelse og spirituel energi. Den 1. maj er også yderligere blevet erstattet med en stor festdag for jødisk kommunisme.

Påske" (engelsk "Easter") opstod med Astaroth, som oprindeligt var kendt som "Ashtar". Denne højtid falder sammen med forårsjævndøgnet, hvor dag og nat er lige lange. Hun var kendt som "Eastre" for angelsakserne. Som Gudinden for frugtbarhed blev hun forbundet med kaniner og æg. De kristne stjal denne højtid og tvistede dens betydning. Andre navne kan nævnes: Påske, Easter (engelsk), Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus, (Estrus er når et dyr går i løbetid; parringstiden), Oestrus, Oistros og Ostara. Som tidligere nævnt, blev "Guds lam" stjålet fra stjernetegnet Vædderen, som Solen går ind i hvert forår.

Alt det ovenstående er blevet stjålet og forvansket til at fokusere på og tilbede en fiktiv jøde, hvilket skaber en kraftfuld spirituel forbindelse.

Citat fra den jødiske Talmud:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Når Messias kommer, vil hver jøde have 2800 slaver."

Det hedenske sommersolhverv blev stjålet og erstattet med "Sankt Hans".
Til ære for "Johannes Døberen" blev endnu en jødisk opfunden karakter stjålet fra et hinduistisk, alkymistisk koncept, som ikke-jøder slavisk skal tilbede og fokusere deres spirituelle energier ind i.


Lammasdag/Lughnasadh blev erstattet med "Mariæ Himmelfart" for igen at få den ikke-jødiske befokning til at fokusere på og slavisk ære og tilbede den fiktive, jødiske Jomfru Maria og bruge deres energier til at forstærke en løgn.

Halloween/Samhain blev erstattet med "Allehelgensdag".

Julesæsonen og vintersolhvervet er blevet erstattet med den kristne udgave af "jul". Dette er den ultimative blasfemi!
Igen er der totalt fokus på den jødisk opfundne nazaræer og hans falske fødsel, falske jødiske forældre og falskt alt andet. Løgnene trommes ind i ikke-jøders sind hele verden over, hvilket skaber en enorm hvirvel af spirituel energi, der stiltiende ødelægger vores kulturarv og kulturelle og hukommelse og samtidig fremmer vores egen fordømmelse. Hele julehøjtiden er blevet inficeret med den fiktive historie om nazaræeren - fra "advent" til omskæring af den jødiske nazaræer på den 8. dag i synagogen af en rabbiner.

Imbolg blev erstattet med "Askeonsdag", som blev stjålet fra et gammel hinduistisk ritual, hvor askes påføres stedet i panden, hvor det tredje øje sidder.

Kristne fundamentalister har været på overarbejde for at udrydde alle spor af disse højtiders kristne oprindelser for at forstærke og holde løgnen om kristendommen kørende. Som jeg genagne gange har påpeget, er historien blevet omskrevet, og det bliver den stadig. Sandheden bliver erstattet med løgne, der fremmer jødisk overlegenhed og deres dagsorden med en ny kommunistisk verdensorden, hvor de vil være "Gud". Oprør, som altid har været forbundet med Satan, afskrækkes i intens grad med henblik på at etablere denne nye, jødiske verdensorden, hvor alle ikke-jøder vil blive stregkodede og være slaver.

Derudover bliver ikke-jødisk/hedensk kultur utrætteligt angrebet underbevidst i de mange film skabt gennem det jødiske Hollywood, og i mange tilfælde tvinges ikke-jøder til at forbande og fordømme vores eget folk men lovprise jøderne. Jøderne har en lang historie med at narre ikke-jøder til at gøre deres beskidte arbejde for sig, såsom at bekæmpe deres krige og fordømme os selv. Et åbenlyst eksempel var krigen i Irak, som blev udkæmpet for Israel af næsten udelukkende ikke-jøder, da kun fire jødiske soldater blev rapporteret døde i krigen.

De robotiske sange og bønner, der ophøjer jøderne og Israel (og er forvanskede fra fjernøstlige mantraer) synges og reciteres gentagne gange i de kristne kirker. Hertil kommer de milliarder og milliarder af kroner, som kommer ind gennem donationer og så videre, og går til at fordømme os ikke-jøder! Ikke-jøder synger og beder for deres egen fordømmelse. Der står i den jødiske Talmud, at ikke-jøder "skider foran deres gud". Satan er Gud! Blasfemi!

Sidste Halloween bemærkede jeg, i en Halloween-butik, udbuddet af ekstremt hæslige masker af Djævelen, der portrætterede vores Skabergud Satan. Halloween er min yndlingshøjtid, fordi man klæder sig ud, fester og så videre, men det har været en anden sag for vores Skabergud. Det er ikke kun en enorm fornærmelse mod vores Skabergud, men et kæmpe slag i ansigtet for alle ikke-jøder.

Påskeharen, der kom forud for kristendommen, er ubønhørligt blevet angrebet af fundamentalistiske kristne, og det samme er Julemanden, også kendt som "Nick" og "Nicholas". "Santa" er et anagram for "Satan", og de røde, hvide og sorte farver er farverne af sjælens vigtigste nadier. "Nick" er også et andet navn for Satan.

Jøderne bruger vildledte kristne til at gøre deres beskidte arbejde for dem, og de griner af deres dumhed. De ved selv, at nazaræeren ikke er virkelig og kun blev opfundet og utrætteligt fremmet for at slavebinde de ikke-jødiske masser og skabe en enorm hvirvel af ikke-jødisk, spirituel energi for at virkeliggøre deres "Messias".

Citat fra den jødiske Talmud:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Når Messias kommer, vil hver jøde have 2800 slaver."

Kristendommen er falsk. Det er den en forberedelse på jødisk kommunisme, hvor alle former for spor af spirituel viden tvangsfjernes, ligesom det blev med Inkvisitionen. Dette sikrer, at al okkult viden og kraft holdes i hænderne på jøderne, der på denne måde har total kontrol og kan slavebinde og styre masserne og gøre sig selv til "Gud".


TILBAGE TIL: DEN SORTE SOL

TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN

TILBAGE TIL: FRYDEN VED SATAN