Den virkelige sandhed
Jøderne fremmer kristendommen og islam


Tre vigtige offensiver, som jøderne bruger til at tilintetgøre ikke-jøder, er infiltration, forvirring og det at skabe indre splittelse og uenighed. F.eks. foregiver jøderne at være imod kristendommen, men i virkeligheden ved de af dem på de øverste niveauer, at kristendommen og dens tvilling islam begge er jødiske programmer, der bruges til at ødelægge ikke-jøder. Kristendommen har været anvendt i Europa til ødelæggelsen af primært hvide folkeslag (se Inkvisitionen), og dens modstykke islam er blevet brugt til at slavebinde primært ikke-hvide. Begge er slaveprogrammer, der overhovedet ikke har noget spirituelt i sig overhovedet. Løfter man sløret for disse programmer, ser man den jødiske kommunisme. Jøderne har brug for disse programmer til at forberede ikke-jøderne på kommunisme. Når der ikke længere er brug for dem, bliver de systematisk tilintetgjort af jøderne, på total bolsjevistisk manér. Den katolske kirke var middelalderens KGB.

Jøderne arbejder på at ødelægge ikke-jødiske (primært White Patriot) organisationer gennem infiltration. De foregiver at være ariere. Problemet er, at man over internettet ikke kan se, hvem man kommunikerer med. De kan skrive hvad som helst.

Den jødiske organisation ADL (Jewish Defense League) har et kæmpe netværk af intiltratorer, dyr teknologi og en hel bygning fuld af computere, hvor disse forbryderiske jøder infiltrerer, hacker, opfinder computerorme og vira, spionerer på og arbejder på at ødelægge ikke-jødiske (og navnligt White Patriot) organisationer indefra. Sidstnævnte er deres oldgamle og foretrukne metode.

Visse White Patriot/nationalsocialistiske internetforummer kontrolleres af personer, der arbejder for ADL (og som foregiver at være nazister). Disse personer arbejder sammen i ledtog, hvilket er ukendt for den resterende størstedel af gruppen. De kan identificeres ved, at de konstant afskrækker enhver form for fælles aktivitet, afskrækker at bære eller at vise nationalsocialistiske symboler, såsom Hagekorset, SS Runerne eller andre HEDENSKE symboler samt deres generelle negative holdning til hvad som helst, der ville fremme nationalsocialismen.

En anden vigtig faktor her er, at DISSE JØDEINFILTRATORER FREMMER KRISTENDOM OG DET, DER ER KENDT SOM "KRISTEN IDENTITET", især i forummer som disse. De foregiver at være ariske og FREMMER SÅ (direkte eller indirekte) DE KRISTENDOM OVER FOR VORES FOLK OG ISÆR DEM, DER ER SÅRBARE. De hævder, at Adolf Hitler og selv Martin Bormann var "kristne". INTET KUNNE VÆRE LÆNGERE FRA SANDHEDEN! Uanset de endeløse løgne og fabrikerede citater, de hævder, at Adolf Hitler ytrede, taler de HEDENSKE SYMBOLER i Nazityskland for sig selv, og det samme gør den stadig intakte kopi af "SS-familien", der er et åbenlyst bevis på, hvordan det Tredje Rige arbejdede på at ødelægge det jødiske program kristendommen og vende tilbage til vores hedenske oprindelse. Der er så mange flere åbenlyse BEVISER, hvis folk bare gad at researche. DE HEDENSKE SYMBOLER TALER FOR SIG SELV!

Jøderne arbejder også på at skabe splid og uenighed i den hvide race ved at fokusere på forskellige enktelte HVIDE nationaliteter og angribe dem. Det seneste, jeg har hørt, var, at en gruppe angreb de irske og (i et andet tilfælde) de slaviske folkeslag. Det er sådan, jøderne opererer.

Ved dybere efterforskning af disse ADL infiltratorer ser man, at de straks sender emails til nye forummedlemmer med pro-kristen litteratur og bibelvers. Dette er ikke kun for at forvirre de nye og sårbare. Det er også for at FORBINDE DISSE SÅRBARE PERSONER TIL DEN JØDISKE PØL AF SPIRITUEL ENERGI (KRISTENDOMMEN OG ISLAM), hvilket i sidste ende fører til deres fordømmelse og undergang.

Jøderne FRYGTER vores tilbagevenden til vores hedenske oprindelse, da dette vil være deres død. DERES MAGT LIGGER I KRISTENDOMMEN OG ISLAM, HVILKET ER EN KÆMPE HVIRVEL AF SPIRITUEL/ASTRAL ENERGI, HVORFRA DE TAGER ENERGI, SOM DE PARASITTER DE ER. Kristendommen er intet mere end et angreb på massesindet med uophørlige, gentagne løgne, såsom at jøderne er "Guds Udvalgte". En fiktiv historie om jøderne giver dem PRIVILEGIER, SOM DE ALDRIG NOGENSINDE HAR VÆRET BERETTIGET TIL og etablerer en tankegang i massesindet, der ophøjer dem og afvæbner ikke-jøder både underbevidst og spirituelt.

UANSET HVOR DET SKER, ELLER HVORDAN DET SKER, ER DET ALTID JØDERNE, DER FREMMER KRISTENDOMMEN OG ISLAM. DE VED, AT DE IKKE-JØDISKE OFRE FOR DISSE FORFÆRDELIGE PROGRAMMER I SIDSTE ENDE KOMMER UNDER DERES KONTROL PÅ SJÆLENIVEAU - OG HVAD DER ER I SJÆLEN VIL I SIDSTE ENDE BLIVE VIRKELIGGJORT. DE FOREGIVER IGEN OG IGEN AT VÆRE MODSTANDERE OG ENDDA DIREKTE FJENDER AF DET KRISTNE PROGRAM, MEN DETTE ER FOR AT NARRE FOLK. DETTE ER UDELUKKENDE ET SKALKESKJUL, DER SKAL VILDLEDE OG BEDRAGE.

Dette er præcis det samme, som når jøderne foregiver at være modstandere af kommunismen, når de i virkeligheden er lederne, sprederne og anstifterne af selv samme. Jøderne er mestre i bedrag og løgne. De opnår kontrol gennem forvirring. Unge jøder lærer at argumentere i deres Yeshiva skoler.

Et godt eksempel er Hollywood, og hvordan de med deres film arbejder på at forvirre folk, der er uvidende, hvilket er størstedelen af den ikke-jødiske befolkning. De fleste mennesker, der læser denne side, er bevidste om jødisk kommunisme, og hvordan de opfandt den; hovedtemaet i den jødiske/kristne bibel og alle deres "hellige skrifter" er kommunisme. Kommunismen/kristendommen er deres program til systematisk at fjerne spirituel/okkult viden og kraft fra ikke-jøderne, så de selv kan blive "Gud" og være indehavere af en slavestat, hvor ikke-jøderne er slaverne.

Ét himmelråbende eksempel her, som de bruger til at fovirre, er HBO-filmen "Stalin" (1992) med Robert Duvall og Julia Ormond. "Stalin" bliver gennem hele filmen skildret, som om han var imod jøderne og hadede dem. I det virkelige liv er dette ikke tilfældet. Stalins sande fødenavn var József Dugasvilli. "Dugasvilli" betyder "SØN AF EN JØDE" på georgisk. Stalins anden kone, "Nadezhda Alliluyev" (spillet af Julia Ormond i filmen), var også jøde. Hans børn var jøder. Hans ældste søns navn var "Yakov", hvilket er jødisk for "Jakob". Jøderne forsøger konstant at tage afstand fra denne vanvittige massemorder ved at sende falske oplysninger ud over hele internettet og hævde, at Stalin ikke var jøde. Hvis man ser nærmere på det, er de thelt indlysende, at Stalin en jøde, der hadede jøder og sin egen jødedom.

Lavrenty Beria var en anden georgisk jøde, der arbejdede direkte under Stalin. Beria (Beria er en afledning af det jødisk navn "Bar"; "Bær") var en karaitterisk jøde1. Han var også meget velvillig mod jøderne.2 Han blev i filmen også portrætteret, som om han var imod jøderne. De fleste mennesker (den brede befolkning) er ikke opmærksomme på løgne som disse. Folk læser ikke nok til at kunne skelne imellem de løgne, som offentligheden bombarderes med, og fakta.

Flere eksempler omfatter filmen "The Inncer Circle" (1991), som også foregår i det tidlgiere Sovjetunionen under Stalin, hvor åbenlys jødeforfølgelse er hovedtemaet. Filmen går endda så vidt som at vise en jødisk karakter blive tilfangetaget af KGB for hemmeligt at have samarbejdet med nazisterne. Sikke en joke! Derefter fortsætter filmen med flere jøder i deres bedste roller som professionelle ofre.

Moscow on the Hudson (1984) er endnu en. Selvom den er meget kort, viser de igen jøder i en åbenlys del filmen med deres kort med Davidsstjernen (som er stjålet og forvansket fra den østindiske "Vishnus Stjerne"), hvor de protesterer over den sovjetiske kommunistiske regering. De skriger altid højest. Dette, og alt det ovenstående, er kun et skalkeskjul, der skal forvirre ikke-jøderne.

Jøderne, som både er opfindere og fortalere FOR kommunismen, forsøger at arbejde på at overbevise den uvidende offentlighed om, at de er IMOD kommunismen. Her spiller de med på begge modstående sider, hvilket de er meget dygtige til.

Den katolske kirke er endnu et åbenlyst eksempel. Dette var middelalderens KGB. Jøderne forsøger, igen, ligesom ovenstående, utrætteligt på at forsøge at overbevise den ikke-jødiske befolkning om, at de er imod kristendommen, og at de "forfølges" af kristne og kristendommen. DETTE ER EN TOTAL LØGN!

HVORDAN kan en sand kristen forfølge jøder? Ordene "jøde(r)" og/eller "Israel" kan ses på hver eneste side af Bibelen. JESUSSEN ER JØDE FRA FØDSEL TIL DØD - OMSKÅRET OG NAVNGIVET PÅ DEN OTTENDE DAG I EN SYNAGOGE AF EN RABBINER EFTER JØDISK SKIK. HANS MOR OG SÅKALDTE "JORDISKE FAR" VAR BEGGE JØDER OG OVERHOLDTE DE JØDISKE LOVE. HANS 12 DISCIPLE VAR JØDER. Den klamme liste bliver ved og ved....JESUS VAR EN JØDE.

Al deres nonsens har kun til formål at fungere som et skalkeskjul og forvirre og vildlede ikke-jøderne. Som mange, der læser med her, er opmærksomme på, bliver SAND satanisme I HØJ GRAD forfulgt, undertrykt og automatisk forbudt VED LOV i mange områder af verden, og selv i de områder, hvor landets forfatning foreskriver "religionsfrihed".
"Satan" betyder "Fjende" på hebraisk
"Vi vil ødelægge Gud"
 -Direkte citat fra Zions Vises Protokoller

Sandheden er åbenlysende. Hvor i verden findes der ÉN ENESTE åben og offentlig tilgængelig satanisk kirke? Alt, der går imod jøderne, stemples som "ondt", og de angriber det og udnytter deres spirituelle slaver, såsom kristne, til også at angribe det. Alt, hvad jøderne gør, fordrejer og perverterer de, hvorefter de skyder skylden på ikke-jøder og alle andre grupper, der er imod dem Et eksempel er Jødiske ritualmord, som de giver satanister skylden for, selvom det i virkeligheden er JØDERNE, der udfører disse ofringer til deres "JAHVE". Sandheden om satanisme holdes stærkt undertrykt. Denne sandhed er, at satanisme er aktiv spirituel udvikling af sjælen og det at hæve slangekraften. Jøderne, som kontrollerer medierne, forlagsvirksomhedere, de fleste boghandlere og offentlige biblioteker, fremmer de mest nedgørende løgne om Satan og satanisme, alt imens hvad som helst positivt undertrykkes og benægtes. Jøderne beskylder deres fjender for alt, de selv gør. De infiltrerer, bedrager og tager kontrol.

De skal stoppes. Til dem af jer, der er i stand til det, skal det siges, at vi er nødt til at udføre gentagne ritualer for at tilintetgøre jøderne og deres programmer, kristendommen og islam. Det triste er, at alle moderatorerne og dem i NØGLEPOSITIONER i mange af disse grupper arbejder for ADL og IKKE er ariere, men derimod jøder.

Vær opmærksom, vidende, selvsikker og på vagt. De skal luges ud og tilintetgøres.

(1) Commissar: The Life and Death of Lavrenty Pavlovich Beria af Thaddeus Wittlin © 1972
(2) Beria: Stalin's First Lieutenant af Amy Knight © 1993


KRISTENDOM OG KOMMUNISME: JØDISKE TVILLINGER

 

click tracking