BEVISER: Det sande formål med Bibelen er udøvelsen af jødisk trolddom


De fleste ikke-jøder ved det ikke, men det sande formål med den såkaldte "Hellige Bibel" er, at jøderne bruger de nummererede vers (på hebraisk) til at forbande ikke-jøder (og endda andre jøder) og til at kontrollere verdensbegivenheder.

Netanyahu godkendte for nylig en lov i Israel, hvor selv de ultra-ortodokse jøder nu er forpligtet til at tjene i den israelse hær. Men de vil hellere "studere Toraen hele dagen". Hvad tror du, det betyder? Hvad tror du, de bruger al den tid på? Det er ret indlysende. De har forbandet os ikke-jøder og fremmet deres dagsorden i århundreder.

Hvad angår Netanyahu, så tager de andre mere sekulære (såsom den afdøde Ben Gurion) og endda ateistiske jøder ikke de ultra-ortodokse jøder særlig alvorligt. Mange sekulære og ateistiske jøder er faktisk pinligt berørte over chassidismen. I al fald, så se i hvert fald nyhederne og læg mærke til Netanyahu. De ultra-ortodokse jøder forbander dem, der går imod dem, især andre jøder. Dette adskiller sig ikke fra kommunismen, hvor jøder også forfølger andre jøder.

Til skeptikere, ateister og andre, der tvivler på sindet og sjælens kræfter; se dig omkring. ALT - din computer, din seng, dine møbler, dit hjem osv. var engang en anden persons idé, inden det blev materialiseret i fysisk form. Dem, der ved, hvordan man manipulerer den kreative fantasi, og som har trænet deres sind og sjæle, kan gøre meget mere end dette,som eksempelvis at dræbe andre ved hjælp af forbandelser. Dette gøres især af grupper af chassidistiske rabbinere, der besidder den nødvendige viden og har trænet i kabbalistiske metoder til at kanalisere energi (den jødiske kabbala består af stjålen spirituel viden, der er skrevet i koder og viderformidles mundtligt under det største hemmelighedskræmmeri, man kan forestille sig).

Et himmelråbende eksempel er forbandelsen af Ariel Sharon. Klik her for en artikel, hvor jøderne selv indrømmer dette.

Her er en detaljeret artikel om den rabbinske forbanding af Yitzhak Rabin og andre, der ophidsede de ortodokse jøder. Klik her for en artikel, hvor jøderne sel indrømmer dette.

Artiklen nedenfor er skrevet af og baseret på den russiske Edward Tgaos research. Artiklen BEVISER, hvordan jøderne bruger Bibelen til at forbande ikke-jøder (hvilket er dens sande formål). Der er mange flere tilfælde, end hvad der fremgår af listen nedenfor.

---

Den jødiske højtid Purim har sin oprindelse i den bibelske Esters Bog. Denne højtid, som finder sted hvert år, er tidspunktet, hvor jøderne forbander Hamen. Den afholdes i foråret (den 14. og 15. adar) for at fejre overvindelsen af Hamans plan om at massakrere jøderne, som beskrevet i Esters Bog.

"Pesach/Pesah" er hebraisk for den jødiske påske, som er endnu en vigtig jødisk højtid, hvor jøderne begår ritualmord.

Over 60 hvide russiske børn blev brændt levende fem dage inden den jødiske påske, den 25. marts 2018, i en biograf i Kemerovo oblast. Dørene viste sig bevidst at være blevet lukket udefra, da branden opstod. Folk var fanget i flammehavet, og kun en enkelt dør og meget få vinduer var åbne. Dem, der formåede at slippe ud, var hovedsageligt teenagere og voksne, og dem, der blev fanget og brændt ihjel, var små børn. Et enkelt barn formåede at slippe ud gennem et vindue. Han var en af de få børn, der overlevede. Hans mor, lillesøster og resten af hans familie (bortset fra bedstemoren) døde. Han kan ikke tale og er ekstremt deprimeret.

Klik her for en Wikipedia artikel om branden i Kemerovo (engelsk)

Den jødiske påske begynder den 31. marts (2018) ved solnedgang. Jøderne ofrer inden denne dato ikke-jødiske børn med henblik på at kanalisere energierne fra den fysiske pine og død og den bundløse sorg fra ofrenes forældre og pårørende, ind i deres egne mål. "Deres mål" er at opnå penge, magt over ikke-jøder, at sørge for opblomstringen af deres programmer (kristendom, islam og jødedommen selv samt andre former for abrahamisme i vores samfund), det at angribe vores oprindelige hedenske Guder og adskille os fra dem ved at skræmme os væk fra dem osv. Og først og fremmest er deres mål at holde sig ustraffet, blive tilgivet for deres "synder" og opnå muligheden for let og stiltiende at bryde deres løfter. Deres mål er at slippe for enhver indgået forpligtelse og fjerne ethvert ansvar fra jøderne som en helhed (Kol Nidrei). I deres verden er det værd at dræbe uskyldige børn på den mest smertefulde måde for at opnå alt dette. Og dette er ikke noget nyt:

--De brændte tusindvis af uskyldige børn under deres bombning af Dresden på den kristne bodsdag "Askeonsdag". De reducerede Dresden til aske med brandbombning.

--De brændte tusindvis af uskyldige civilister i Hiroshima, efter krigen allerede var blevet vundet.

--De brændte millioner af uskyldige kvinder, mænd, ældre og børn helt ned til to år på bål for "hekseri". En gravid kvinde fødte sit barn, mens hun blev brændt, under Inkvisitionen.

Jøderne har simpelthen en passion i at brænde kød. Det fremgår, at deres gud elsker at indånde dampe af brændt blod:

Anden Mosebog 29:18
så skal du brænde hele vædderen på alteret. Det er et brændoffer for Herren, en liflig duft, et offer for Herren.

Ordet "holocaust" er et jødisk ord, der betyder "brændoffer". Det bruges konstant i Bibelen og er et udtryk for en ofring til den jødiske gud.

Tredje Mosebog 1:9
indvoldene og skankene skal han vaske i vand. Præsten skal bringe det alt sammen som brændoffer på alteret, et offer, en liflig duft for Herren.

Tredje Mosebog 1:17
og rive dens vinger løs uden at rive dem af. Så skal præsten brænde den på alteret på brændet over ilden. Det er et brændoffer, et offer, en liflig duft for Herren.

Men deres gud kræver konstant mennesker:
Du skal bringe dine brændofre, både kødet og blodet, på Herren din Guds alter, og blodet fra dine slagtofre skal udgydes på Herren din Guds alter, men kødet må du spise.....
- Deuteronomy 12:27

Den inkvisitor, der er mest berygtet for sine grusomheder, er Tomás de Torquemada, som var en jøde. Selve målet med Inkvisitionen var (i tillæg til det racemæssige og genetiske folkedrab på primært hvide europæiske ikke-jøder) at masseofre mennesker med henblik på at øge kristendommens kraft. Den jødiske gud nærede sig bogtaveligt talt ved menneskekød.

Da de implanterede kristendommen i Rusland (de implanterede programmet som en mikrochip), brændte de "profetiske hustruer, "vismænd" og enhver ikke-jøde, de blot mistænkte for at besidde spirituelle evner og/eller viden. De udryddede hele landsbyer og brugte dødsenergien til at øge kraften af deres nye religion. Kraften blev brugt til at påvirke folks sind, således at de lettere accepterede slaveri under den jødiske gud. Tænk bare... grunden til, at vi russere så let tolererer og bekender os til slavens religion, er, at millioner af vores forfædre rundt om i hele Europa og Rusland blev brændt ihjel. Senest blev vores børn brændt ihjel i biografen i Kemerovo.

De blev brugt som gratis "mad" til den jødiske gud. Deres og andre børns lidelse har ikke været "overflødig". Det jødiske samfund drog nytte af det. Folk har i kølvandet på helligdage som disse større lyst til at gå i kirke, moske osv., og de lægger penge i disse institutioner. De bliver meget lettere ofre for broderlige krige. Og det bliver lettere for jøderne at fodre dem med jødisk propaganda i medierne. Jøderne har alt at vinde ved at forårsage hændelser som den i Kemerovo.

Her er beviserne:

--Flystyrtet i Sochi, Rusland, skete på den russiske "lysfest" Hannukah. Den jødiske sanger Joseph Kobzon havde forinden nægtet at flyve med på netop dette fly. Han blev advaret.

--Flystyrtet med det polske fly nær Smolensk, Rusland, skete på den jødiske helligdag Yom HaShoa, som er en "katastrofedag", hvor jøderne fejrer det falske jødiske holocaust. Klik her for beviser for, at holocaust blot er endnu en løgn. Husk på hvem det er, der styrer Hollywood og er ekspert i at få fantasi til at fremstå som virkelighed.

Ældre ofringer:

--Gaius Julius Cæsar blev dræbt den 15. marts 44 f.v.t. (præcis på dagen for den jødiske fest PURIM).

--Mordet på den russiske kejser Paul I fandt sted den 24. marts 1801 (to inden den jødiske fest PESACH). Dagen efter kejserens død blev grundlæggeren af den jødiske chassidiske bevægelse Chabad-Rabi Shneur-Zalman Bar-Baruch ("Alter Rebbe") løsladt fra fængslet i St. Petersborg.

--Mordet på USA's niende præsident, Harrison William Henry, fandt sted den 4. april 1841 (en dag før den jødiske fest PESACH).

--Den Ungarske revolution fandt sted den 15. marts 1848 (tre dage inden den jødiske fest PURIM).

--Kejser Nikolaj 1. af Rusland døde "af influenza" den 2. marts 1855 (to dage inden den jødiske fest PURIM).

--Snigmordet af den amerikanske præsident Abraham Lincoln fandt sted den 14. april 1865 (på dagen for den jødiske fest PESACH).

--Det første mordforsøg mod kejser Aleksandr 2. af Rusland fandt sted den 4. april 1866 (på dagen for den jødiske fest PESACH).

--Oprøret i Frankrig (Pariserkommunen) fandt sted den 18. marts 1871 (fem dage inden den jødiske fest PURIM).

--Det andet mordforsøg mod kejser Aleksandr 2. af Rusland fandt sted den 2. april 1879 (en uge inden den jødiske fest PESACH).

--Mordet på kejser Aleksandr 2. af Rusland blev begået den 14. marts 1881 (dagen før den jødiske fest PURIM).

--Mordforsøget på kejser Aleksandr 3. af Rusland fandt sted den 1. marts 1887 (en uge inden den jødiske fest PURIM).
Aleksandr Uljanov var involveret i dette mordforsøg. Han var bror af Vladimir Ulyanov (som er Lenins rigtige navn - hans jødiske mors efternavn var "Blank").

--Kejser Aleksandr 3. af Rusland blev efterfølgende forgiftet af de jødiske læger Zakharin, Leiden og Hirsch.

--Ruslands Socialdemokratiske Arbejderpartis første kongres fandt sted den 1. marts 1898 (PURIM var i 1898 den 8. marts iht. den nyere stil, men iht. den ældre stil den 23. februar). Forberedelsen til Den Russiske Revolution begyndte.

--Mordet på kejser Romanovs familie fandt sted i Jekaterinburg den 18. juli 1918. I den jødiske kalender er dette den 9. av. (Tisha B'Av), hvilket er jødernes sorgedag. Den 9. av. (av. er en jødisk måned) er dagen, hvor både deet første og andet tempel i Jerusalem - ifølge deres historie - blev ødelagt.

--Mordet på Henry Ford fandt sted den 7. april 1947 (præcis på dagen for den jødiske fest PESACH). Henry Ford var en amerikansk industrialist, millionær og forfatter til den afslørende bog "The International Jew" (Den Internationale Jøde).

Nutidige ofringer:

--Tjernobylulykken fandt sted den 26. april 1986 (præcis på dagen for den jødiske fest PESACH).

--Ulykken ved atomkraftværket Fukushima-1 i Japan fandt sted den 11. marts 2011 (en uge inden den jødiske fest PURIM).

--Operation Desert Storm (Iraks fald) fandt sted den 28. februar 1991 (præcis på dagen for den jødiske fest PURIM).

--Ultimatumet og indledelsen af krigen mod Irak fandt sted den 18. marts 2003 (præcis på dagen for den jødiske fest PURIM).

--Den jugoslaviske præsident Slobodan Miloševic blev slået ihjel den 11. marts 2006 i Haag (tre dage inde den jødiske fest PURIM).

--To eksplosioner i metroen i Moskva fandt sted den 30. marts 2010 (dagen før den jødiske fest PESACH).

--Krigen mod Libyen blev indledt den 19. marts 2011 (præcis på dagen for den jødiske fest PURIM).

--Anders Behring Breivik skød og dræbte 77 mennesker i hhv. Oslo og Utøya den 23. juli 2011 (datoen faldt sammen med tidspunktet for begyndelsen af den jødiske toralæsning kaldet PARASHAT MATOT). Mere end 100 sårede.

--Eksplosionen i metroen i Minsk, Hviderusland, fandt sted den 15. april 2011 (op til fire dage inden den jødiske fest PESACH).

--Bombeangrebet ved Boston Marathon fandt sted den 15. april 2013 (YOM HAZIKARON).

Amerikanske præsidenter, der kæmpede imod oprettelsen af det amerikanske Federal Reserve System (centralbanksystem):

--Millard Fillmore, døde den 8. marts 1874 af et slagtilfælde (tre dage efter den jødiske fest PURIM).

--Arthur Chester Alan, døde den 4. marts 1885 af et slagtilfælde (to dage efter den jødiske fest PURIM).

--Benjamin Harrison, døde den 13. marts 1901 af influenza (syv dage efter den jødiske fest PURIM).

--William Howard Taft, døde den 8. marts 1930 (seks dage inden den jødiske fest PURIM).

--Franklin Delano Roosevelt, døde den 12. april 1945 af et slagtilfælde (seks dage efter den jødiske fest PESACH).

_____________________________________

Relaterede artikler:

WHAT? ...Hollywood Predicted 9:11??? (YouTube video)
Videoen ovenfor er bevis for, at Bibelens såkaldte "profetier" ikke er andet end fupnummre. Bibelen er ikke "Guds bog" men et værk sammensat af jøderne, som de på et underbevidst plan bruger til at udføre deres forbandelser, hvoraf nogle er århundreder gamle. Man skal blot kende til sindet og trolddom for at kunne se dette og forstå det helt.

The Lone Gunmen Pilot - 9/11 (Denne afsnit blev sendt den 4. marts 2001, seks måneder inden angrebene på World Trade Center). Bemærk: SEKS måneder.

Flere artikler om dette:

Den Hellige Bibel: En bog af jødisk magi - Del 2

Tilfælde? Næppe... (Del 1 og 2)
En artikel vedrørende det jødisk opstillede terrorangreb i Paris, og hvordan Bibelen blev brugt til at gennemføre dette (13. november 2015).

Den kristne gudstjeneste og hvordan den forbinder sig til jødisk ritualmord

Toraen og levende blodofringer

Kristendom, kommunisme, jøderne og Bibelen

Tankekontrol og Bibelen

Sandheden om Bibelen


TILBAGE TIL: AFSLØR KRISTENDOMMEN